peppi88

Morsian
 • Content count

  22
 • Joined

 • Last visited

About peppi88

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Mun mummon ja mun välinen keskustelu. En ole tavannut sitä kuin kerran parissa vuodessa ja nyt saattoi hyvinkin olla viimeisiä kertoja... Se on sen verran huonossa kunnossa, että... Äh, ei sais ajatella näin, kyllä se on teräsmummo.
 2. Miettinen oli meidän hääkuvaajana ja olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen. Oli tosiaan dokumentaarinen kuvaus ja kuvia on valmistautumisesta pikkutunneille asti. Suurin osa kuvista on huippuotoksia ja joukkoon mahtuu muutama ihan helmi otos! Iskän liikuttunut ilme kirkossa kun se luovutti mut, puheiden aikana otettuja kuvia ja muita ihania hetkiä... Potreteissa oli valinnanvaraa vaikka kuinka paljon (ja niistä saatiin myös koevedokset itsellemme), sillä kuvakulmia ja asentoja on paljon erilaisia. Kun vertailimme eri kuvaajia, oli Miettinen mielestämme ehdottomasti paras n.1000€ hääkuvaajista. Tosin meidän paketti maksoi vähän enemmän kuin tuo, mutta kyllä kannatti panostaa. Kuvat tuli vajaassa neljässä viikossa dvd:llä ja nettigalleriassa on kaikki dokumentaariset kuvat ja potrettikuvat. Voin suositella muillekin!! Yritin houkutella mieheni vielä Trash the Dress-kuvauksiin, mutta ei tuo oikein innostunut.
 3. Tultiin juuri Etelä-Afrikasta ja meillä oli samantyylinen matka kuin teilläkin. Tai ainakin suurimmaksi osaksi, jos suunnitelmanne eivät muuttuneet. Vuokrattiin auto ja sitten oltiin 3 eri kohteessa 2½ viikon aikana. Säät olivat mitä mainioimmat ja muita turisteja ei ollut haitaksi asti, vaikka onkin sesonkiaika juuri nyt. Voin kyllä suositella muillekin!
 4. Isä saattaa. Vaikka en olekaan asunut kotona vuosikausiin, niin suhteeni isään on ihan mallillaan. Ja luulen hänen olevan erittäin mielissään siitä, että saa osallistua seremoniaan muutenkin kuin vain istumalla penkillä.
 5. Ei todellakaan omaa autoa hääautona. Miehen kanssa päätettiin, että jotain spesiaalia täytyy olla tässäkin asiassa. Mä olen vaatinut monessa asiassa kaikkea hienoa ja vähän kallistakin luksusta, niin hänen mainittuaan jostain kivasta hääautosta en alkanut edes vastustaa ajatusta. Auton etsiminen on vielä kesken, mutta muutama kandidaatti on jo löytynyt. Rolls Royce tai sitten joku muu vanha auto näillä näkymin tulossa meille.
 6. Ei tarvitsekaan ajatella eroa, vaan vaikka kuolemantapausta. Onhan asiossa tietenkin eroja, mutta sillä voi jo perustella avioehdon tekemistä. Ja musta kannattaa painottaa miehelle sanoja "kaiken varalta". Sillä sen takiahan se tehdään...
 7. fQ:lle, Miettiseltä saa tosiaan dvd:n kaikista kuvista (ja niitä otettiin muistaakseni jotain 100-150?). Sen lisäksi saa valita kymmenen parasta kuvaa jotka hän sitten käsittelee. Albumiin aion laittaa ne kymmenen valitsemaani kuvaa, mutta ihan kiva että on kanssa ne muut kuvat dvd:llä. Kuvauksen hinta oli 180€.
 8. Sama juttu täällä. Mieheni sormus tulee olemaan hieman tiukempi kuin omani, mutta se onkin perinteinen sileä ja kulmaton.
 9. Pitkään pohdittuani uskaltauduin kuvauksiin ja jälkeenpäin voin todeta että onneksi uskalsin. Kuvat otettiin tulevassa hääsviitissämme ja niin kuin varmaan monella muullakin, oli päälläni samat alusvaatteet kuin hääyönä aion pukea päälleni. Tilanne oli rento ja sain aina välillä nähdä otettuja kuvia kameran näytöltä. Se tosiaan ilahdutti paljon, kun näki kuinka hyviä kuvia minustakin voi yllättäen saada. Meikkiä oli normaalisti ja kampaus itse tehty. Mallina olo oli tosi helppoa, ei tavinnu kuin olla vain ja aina välillä vähän muuttaa asentoa. Kiirettä ei ollut ja kuvia tuli vaikka kuinka paljon mistä valita parhaat. Kuvaajana oli Janne Miettinen (www.jannemiettinen.fi). Nyt seuraavaksi sopivaa albumia etsimään. Mistäköhän löytyisi mustilla samettikansille varustettuja albumeita?
 10. Loistoidea! Jotain uutta ja ihanaa! Todellakin hieno idea! Tota pitää harkita josko uskallettaisiin...
 11. Meillä on kuvaus heti vihkimisen jälkeen. Kuvaukseen (kirkon läheisessä puistossa) menee aikaa maks. tunti ja olemme siis noin 45 minuuttia vieraiden jälkeen juhlapaikalla. Vieraat siirtyvät kuvauksen aikana juhlapaikalle ja heillä on siellä skumppatarjoilu. Kerran olin häissä, joissa vieraat odottivat tunnin ajan hääparia, mutta skumppaa ei sinä aikana tarjottu laisinkaan. Kurjaa oli (vaikka en olekaan mikään alkkis ).
 12. Meille tulee erillinen lastenhuone, ilman sitä en olisi halunnut kutsua lapsia laisinkaan. Nyt lapset saavat olla huoneessa yhden hoitajan kanssa ja aikuiset saavat juhlia kaikessa rauhassa. Yhden hoitajan palkkaaminen ei ole iso juttu ja sillä säästää paljon vaivaa, kun kaikkien ei tarvitse jättää lapsia kotiin omille hoitajilleen ja toisaalta lapset saavat olla mukana häissä.
 13. Näinhän se menee, mutta jos vieraita on lähemmäs 150, niin silloin apuja yleensä tarvitaan myös valmisteluihin. Oi kun meilläkin olisi vain 80 vierasta.
 14. Ohhoh. En ihan ymmärrä miksi, mutta jos kokemuksia haluat hänelle antaa, niin eikös tuo läppäri kannattaisi hoitaa ihan omasta takaa? Anna tuo toisen naisen hoitamana miehellesi vaikka 30-vuotis hääpäivänä.