Bruden2009

Morsian
 • Content count

  34
 • Joined

 • Last visited

About Bruden2009

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Elletille isot onnittelut, ihana kuulla että kaikki meni suunnitelmien mukaisesti (tai ylitti ne)! Toivottavasti meilläkin menee kaikki yhtä putkeen! Meillä - tai, no, itse asiassa varmaan vaan mulla, mies nyt ei ottaisi stressiä pienistä asioista - on nyt paniikki kaikista tekemättömistä asioista... Kukat ovat onneksi selvinneet viime päivinä, joten yksi pieni murheenkryyni nyt ainakin on poistettu. Äiti juoksee ympäri Vaasaa hullun lailla kun nakitan sitä aina selvittämään yhtä ja toista... On se äiti vaan niin täpinöissä, että! Sitä itse asiassa pitikin kysyä - miten teillä muilla vaasalaisilla on musiikin tilanne ollut - onko bändi jättänyt kaiuttimensa loppuillan käyttöä varten, vai pitääkö ne vuokrata jostain erikseen?
 2. Etiketin mukaan kaikki juhlat johon kutsutaan klo 16.00 sinne ja sinne, on nimenomaan kello 16.00, ei 16.15, eikä 16.30. EIKÄ 15.45 kaan (vielä enemmän etiketin vastaista). Jos kutsutaan klo 16.00 alkaen niin tilanne on toinen. Tämä siis riippumatta siitä onko illanistujaiset parin kaverin kanssa, vai häät. Mutta onneksi häät ovat sen verta "tärkeä" tapahtuma että kaikki jotka ei etikettiä tunnekaan niin hyvin osaavat olla (suht) ajoissa. Varmuuden vuoksi voi varmaan laittaa reilusti aikaa "vapaalle seurustelulle" ennen kuin istuudutaan pöytään. Ja teidän tapauksessa koska hissi/rappuset ovat myös aikataulullisesti haaste (esim. joku vieras saattaa tietää että on pakko olla paikalla klo 16.00, mutta hissin täyttyessa tai rappusia kiivettäessä myöhästyy silti 10 minuuttia). 16.30 on mielestäni aikaisin aika illalliselle, ellei jopa liian aikaisin - halailut kestää oman aikansa, ja sit siirtyminen pöytiin, kuulumisien vaihto vieraiden kesken jne. (elleivät ole tavanneet jo päivällä).
 3. Hei, pikkuhiljaa on varmaan aika avata paketteja, koska esim. minä ilahdun aina kovasti jos joku avattuaan meiltä saadun häälahjan kiittää siitä erikseen kiitoskortissa - tyyliin: "kiitos ihanista vuodevaatteista, niillä kelpaa lentaa unten maille". Tämän sanoneena, pakko myöntää että kauniit paketit ovat hieno muisto nekin - mutta mitä jos paketeista tulee jotain kivaa esillä pidettävää, jota voi katsella iät ja ajat ja muistella ihanaa päivää Ja hei, tehkää siitä pakettien avauksesta koko illan juttu - ostakaa kotiin kuoharia ja mansikoita (tai muita herkkuja) ja avatkaa paketteja yksi kerrallaan ja nauttikaa illasta. Silloin se ei ole niin nopeasti ohi
 4. Oma pöytää meille ei tule. Näistä syistä: a) tila ei anna myöden ei meillä ole syvällisiä keskusteluja joita kukaan muu ei saa kuulla, ja jos meillä niitä on voimme ottaa ne myöhemmin, koska c) lähdemme silti seuraavana päivänä häämatkalle jossa voidaan sit hehkuttaa salaisempiakin juttuja d) me emme yksin kustanna häitä Meille tulee "kunniapöytä" jossa istumme vanhempiemme kanssa "rivissä" (eli anglosaksisen perinteen mukainen)
 5. Wow, lisää hienoja kuvia!!! On täällä kyllä kauniita morsiammia! Ja yhdyn koibiton mielipiteeseen, että se sandyk:n viimeinen kuva vetäisee mieheltä jalat alta.
 6. Kuten useimmat muutkin, me olemme maksettu sitä mukaan kuin kuluja/laskuja on tullut. Vielä edessä ne isot laskut (pitopalvelu esim.), mutta eiköhän me nekin saada alta pois kunhan lopulliset summat selvillä. Niin, ja häämatkaan majoitusta emme maksa kuin vasta paikan päällä (lennot sentään to do listalta vedetty pois).
 7. elletti - vautsi mitä kuvia!!! Nyt menen rauhallisin mielin kuvattavaksi, ja tuon ensimmäisen poseerauksen mä varmaan pöllin ihan suoraan, ihan mielettömän hieno kuva!!!!!! Nyt voi piilottaa kun kuvaajan seuraava uhri on käynyt vilkaisemassa Jaa, oliko sinulla muuten noita ruusun terälehtiä mukana itse?
 8. Piia! upea puku, pakko sanoa! Muihin en ole vielä ehtinyt tutustua pitänee ottaa aikaa illalla ja lukea kunnolla ketju läpi!
 9. Meillä myös Larsen VSOP sekä Calvadosia (en muista nyt merkkiä, en itse sitä juo) ja Amarettoa. Baileysta mietittiin, mutta sitten olisi tullut niin paljon puolilasillisia. Tarjoillaan kakkubuffapöydästä, jossa tarjoilija kaataa juomia menekin mukaan.
 10. Hei, kaunis, herkkä pianosäestyskin on aivan mahdottoman romanttista. Esim. Pachebelin Canon on ihanan romanttinen. Sen myönnän, että Mendelssohn kuulostanee pianolla ihan juosten kustulta, mutta valitsemalla oikeat kappaleet saatte kyllä ihanan tunnelman aikaiseksi! Kyllä se siitä, nyt pitää vain löytää jotain sopivia kappaleita pianolle. Tsemppiä!
 11. Ihanaa viimeistä kuukautta neitinä sinulle elletti! Tule sitten kertomaan huomenlahjakuvauksista, niin ehkä en jännitä niin kovaa... Meillä kaksi kuukautta jäljellä, juuri soittelin pitopalvelun tyypin kanssa ihan vaan serveteistä puhuakseni - on kyllä niin hyvä tyyppi että! Ollaan todella tyytyväisiä valintaamme! Nyt pitäisi varmaan myös se koemaistelu varata jollekin päivälle Kakkuvarauskin on nyt tehty - suklaata, nam nam!
 12. Heips vaan kaikille, nyt saa olla mieltä - onko ihan hölmö ajatus? Meillä häät Vaasassa, ja bussikuljetus kirkon ja juhlapaikan välillä. Ne jotka eivät bussia käytä ovat vaasalaisia sukulaisia, jotka osaavat varmasti paikan päälle. Eli meille ei varmaan tule kylttejä Vaasan keskustaan. MUTTA, koska kyltit nyt kerran on sahattu ja maalattu valkoisiksi saimme (mielestämme) kuningasidean: mitä jos pistäismme ne Helsingistä tulevien vieraiden iloksi jo valtatie 3:n varrelle? Tyyliin Tampereella kyltti jossa on meidän logo ja teksti "vain 200 km jäljellä". (ja joo, on suht isot kyltit...)???? Tiehallinnolle tietty menisi ilmoitus jos/kun päädymme tähän ratkaisuun... Mielipiteitä?
 13. Hei Elletti, sori, en ole tässä kummemmin ehtinyt pyöriä... Toi reportaasikuvaus ei maksanut mitään - joku 40 e tunti. Emme ole vielä päättäneet kuinka kauan jne, mutta varmaan joku 6 tuntia. Johanhan ei ole valokuvaaja ammatiltaan, vaan tekee näitä keikkoja oman leipätyön ohessa, joten siksi hän on edullisempi kuin monet muut. Oletko muuten ehtinyt jo ne huomenlahjakuvat käydä otattamassa... minuakin jännittää hurjasti - eikä vähiten siksi, etten ole päässyt lenkille kolmeen viikkoon ku muka on ollu niin paljon muuta tekemista... Ja hih, kun ollaan samiksia kun kukatkin tulee samasta paikasta
 14. Koko pläjäys kutsukorteista kiitoskortteihin ja joka ikinen askartelu-paskartelu riisipusseineen siihen väliin kustantaa sellaiset 170 euroa. Itse tein graafisen puolen, ja printtaus ihan tavallisella laserilla kartongille. Kutsut kustansivat kipaleelta 60 senttiä kuorineen päivineen (no ei postitusta sentään, sehän tuplaa hinnan saman tein).
 15. Tuo on se ikuinen kysymys - mikä tulee ensin, muna vai kana? Omaan polttariin en kutsu muita kuin häihin osallistuvia - mutta jos on pienet häät, niin miksi olisi "pakko" pitää polttariporukka pienenä? Kaverini häihin kutsuttiin noin reilut 30 vierasta, joista noin 10 oli morsiamen ja sulhasen ystäviä (5 ystävää, 5 puolisoa). Minua ei sinne kutsuttu, eikä montaa muutakaan kaveria, mutta päätimme silti että kyllä me hänelle juhlat järjestetään. Toisaalta, jos heillä olisi ollut 80 hengen häät, tilanne olisi toinen. Eli, tilanteen mukaan mennään - omasta mielestä se menee käsi kädessä häiden koon kanssa. Mitä suuremmat häät, sen pahempi se on kutsua "ei-hää-kutsun-saaneita" mukaan. Kaveria ei jätetä yksin ehkä sopisi - jos ei-häihin-kutsuttu on ainut polttariporukasta on varmaan kivointa jättää hänet pois - ELLEI morsian itse lähesty kyseistä henkilöä ja kerro miksi hänelle olisi tärkeätä että tämä henkilö osallistuisi.