Jump to content
Naimisiin.info

Verna101

Rouva
  • Viestit

    41
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Verna101's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Vihkisormus tuli teetettyä UniqKorussa Räsäsellä. Valmismallistoista ei sellaista löytynyt mitä halusin, niin päädyttiin teettämään eikä kyllä kaduta. Hintakaan ei tullut sen kalliimmaksi kuin mitä se olisi ollut Sandbergin sormuksessa, joka oli sellainen "no meneehän tämä muttei ole unelma" -sormus. Nyt tämä teetetty sormus on enemmän oma juttuni ja eipähän tule heti toisella samanlaista vastaan. Rubiininkin kun sai itse valita, niin tuli värisävyltään paljon mieluisampi kuin mitä valmismallien about vaaleanpunaiset rubiinit olivat. Lisäksi tykkään, kun samaan hintaan saa tietty kaiverrukset ja kihlojen kiillotukset sekä myös kaiken muokkauksen mitä sormus vähään aikaan tulee ehkä tarvitsemaan. Kihlan pienennyskin onnistuu samaan syssyyn. Palvelu siis 10+. Noissa Oulun liikkeissä tuli kierros tehtyä syksyllä ja en tiedä oliko siinä vaiheessa jo taisteluväsymystä vai mitä, mutta tuntui palvelu jäävän vähän heikoksi. Tarjontaa ei siis ollut rubiinisormuksista oikein nimeksikään ja kun tätä ennen oli jo kierretty erään toisen paikkakunnan sormustarjonnat, niin ehkei asenteenikaan koko hommaan ollut enää paras mahdollinen.
  2. Kutsussa morsiamen ja sulhasen puhelinnumerot sekä sähköpostit ja lisäksi vielä häänettisivujen osoite, jossa ilmoittautumislomake. Vaihtoehtoja siis löytyy. Tuntuu helpoimmalta ottaa itse ilmoittautumiset vastaan. Ja olen ehkä vähän sellainen päsmäröijäkin, että kaikkein paras näin.
  3. Meilläkin molemmat. Hääkutsun liitteenä olevassa juhlainfossa on häälahjalistamme nettiosoite. Tuolta netistä sitten löytyy tavaralista ja maininta, että jos meitä haluaa muistaa ja ei halua/voi tavaraa ostaa, niin säästötilimme numero on se ja se. Ilmoitimme myös mihin rahat sitten aikanaan kuluvat (aletaan ehkä pikkuhiljaa säästää omaa kotia varten). Sekä lahjat että raha ovat meille tervetulleita. Pääpaino on ehkä noissa tavaralahjoissa, mutta joillekin niiden hommaaminen voi olla haasteellisempaa, niin heille sitten tilinumero tiedoksi. Ja meilläkin kuitenkin lukee tuolla lahjalistassa, että JOS haluatte meitä lahjalla muistaa ettei kenellekään toivottavasti tule sellainen olo, että ilman lahjaa ei ole häihin tulemista.
  4. Joutsassa juhlitaan 10.7.10. Vihkijä tulee Jyväskylän käräjäoikeudesta.
  5. Vihkiminen juhlapaikalla ja mulle tulee ivoryn värinen puku, jossa tummanpunaista helmassa, yläosassa ja takana nyörityksissä.
  6. Verna101

    wc-kori

    Täältä löytyikin hyvä peruslista wc-koreihin! Nyt pitäisi vaan selvittää, että onko siellä vessassa sellaista paikkaa, mihin korin saa laitettua! Kun ei tullut viime kesänä kurkattua sinne vessan puolella. Pahus! Mietin myös vähän, että laittaisin wc-korin vain naisten vessaan, kun naiset tunnetusti on enemmän sellaisia tupsuttajia. Vai pitäisiköhän sitä nyt sitten miesten puolellekin jotain keksiä? Oman lähipiirini miehet ovat sellaisia jurottajia, mutta saattaahan joku miesvieraista olla enemmän laittautujatyyppiä. Tuosta Burana/Panadol-juttuun en voi olla kommentoimatta. Parasetamoli tosiaan on paljon maksatoksisempaa ja sitä ei tulisi ottaa, jos on yhtään alkoholia nauttinut. Harva taitaa tietää, että tappava annoskin on yllättävän matala! Ihmetyttää, miksi tuollaista myrkkyä myydään ilman reseptiä! Mutta taidammepa varata molempia, kun eri ihmisille tehoavat eri lääkkeet ja tosiaan jos sattuu raskaana olevia olemaan vieraiden joukossa.
  7. nuttykitty: VOI EI!! Ja minä kun luulin, että ne liivisukat sentään olis vähän turvallisemmat ja vakaammat jalassa pysymisen suhteen kuin stay-upit! Ei se vissiin auta kun testailla!
  8. Satunnaisen surffailun kautta olin löytänyt The puvustani kuvan jo paljon ennen kuin morsiuspukuja piti lähteä kiertelemään. Pukusurffailua jatkoin, mutta tuo yksi oli ylitse muiden. Selvitin, missä niitä Suomessa myydään ja menin viime kesänä sovittamaan. Pelkäsin, ettei puvun malli sovi minun vartalolleni, mutta suotta! Se sopi ja rakastuin siihen myös livenä! Sovitin kokeeksi muutamaa muunlaistakin pukua, mutta eivät ne olleet mitään verrattuna tuohon The pukuun. Sovitin sitä vielä uudelleen ja mieleen jäi tunne, että se oli aivan ihana ja tuntui hyvältä päällä! Joulun alla kävin puvun sitten tilaamassa. En usko, että tunteet puvun suhteen muuttuvat yhtään laimeammiksi. Kyllä tuo on juuri se minun pukuni! (:
  9. Vastataanpa nyt tännekin, vaikka kyse on käräjäoikeudesta. Me siis saatiin vihkijä Jyväskylän käräjäoikeudesta tänään! Oikein mukavan kuuloinen nainen, joka oli siirtynyt vuoden alussa Jyväskylään muualta (olisiko ollut Jämsästä?). Toimii notaarina/viskaalina siellä. Tulee siis vihkimään meidät heinäkuisena lauantaina reilu 60km päähän Jyväskylästä. Ei ollut mitään ongelmia senkään kanssa, kun kysyin että voisiko hän jonkun vaikka valmiiksi kirjoitetun puheen siinä lukea peruskaavan lisäksi. (:
  10. Verna101

    Jyväskylä

    Meille järjestyi vihkijä Jyväskylän käräjäoikeudesta! Tulee siis vihkimään virka-ajan ulkopuolella juhlapaikalle. Kuulosti oikein mukavalta ihmiseltä, oli ehdottomasti valmis pitämään jonkun puheenkin. Reilu 5kk ennen häitä nyt sitten saatiin tämä asia kuntoon. Hyvin jäi aikaa, mutta kyllä tässä ehti asian kanssa stressatakin!
  11. Ensimmäinen murhe sopivien jalkojen peittimien pohtimisessa on se, että miten stay-upit tai sukkanauhaliivihärpäkkeet sopivat pulleajalkaisemmille? Muistikuvia jostain lapsuudesta, kuinka sisäreidet ovat hametta (ilman sukkiksia) käytettäessä hankautuneet tosi kurjasti ja kipeytyneet päivän aikana. Sukkikset ovat kyllä aikamoiset erotiikantappajat ja lienevät puvun kanssa epäkäytännölliset wc-käynneillä, mutta säästäisivät ainakin reiteni. Vai oletteko kuinka onnistuneesti suoriutuneet sukkanauhojen ylösrullauksesta puvun kanssa?
  12. Kiitos Cranberry neuvoista! Minun pukuni kyllä vaatii vannehameen alleen. Ei pääse lainkaan oikeuksiinsa, jos helmat ovat mutkalla ja myttyrällä. Monissa noissa nettikauppojen halvoissa vannehameissa vain ei näytä olevan tuota tylliä siinä päällä ja se vähän mietityttää. En kiinnittänyt huomiota, millainen pukuni sisäosa on eli paistavatko vanteet läpi, jos ei ole tylliä vannehameen päällä.
  13. Kääks! Ajattelin tilata vannehameen nettikaupan kautta, kun ei huvittaisi maksaa morsiuspukuliikkeen hintoja (70€). Nyt kuitenkin mietityttää kovasti, että mistä tiedän onko vannehame sopivan mittainen minulle? Haittaako, jos se vannehame jää vähän lyhyeksi? Ja minkä pituisia vannehameet yleensä ovat käyttäjälleen? Kai ne hieman lyhyempiä ovat kuin itse puvun helma? Olen kuitenkin pitkä (177cm) ja pukuunkin tarvitsin jo ekstrapituutta helmaan. Näyttääkö se typerältä, jos tilaan alle jonkun 97-102cm pitkän vannehameen? Epävirallisen mittauksen mukaan tuon pituinen vannehame ylttyisi minua noin nilkkaan?
  14. Jonkin verran tulee puolin ja toisin sellaista väkeä, jota toinen ei tunne. Enemmän taitaa olla niin päin, että minä en tunne kaikkia joita mies haluaa kutsua/keitä heidän puoleltaan pitää kutsua. Pari miehen kaveria ovat sellaisia, joita en ole tavannut ja sitten listalla on pari sukulaista, joita en ole tavannut. Yhteyttä eivät pahemmin edes pidä ja häihin tuskin tulevat, mutta pitää kuulemma kutsu laittaa etteivät loukkaannu.
  15. Me itse. Reitti lienee pääsääntöisesti hääsivut/sähköposti, mutta eiköhän me puhelinilmoittautumisiakin vastaanoteta. (:
×
×
  • Create New...