catrine

Rouva
 • Content count

  24
 • Joined

 • Last visited

About catrine

 • Rank
  Juniori
 • Birthday May 18

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  espoo
 1. Laitoin vahingossa kahteen kertaan viestini...
 2. Ootteko miettineet Save the date -kortteja? Me lähetimme sellaset aika pian sen jälkeen kun olimme sopineet hääpäivästä. Päätimme lähettää niitä siksi että meidänkin häihin tuli aika monia ulkomailta tai kauempaa Suomesta, niin että jos tarvitsi lentoja tms varata niin tiesivät sitten riittävästi etukäteen. Varsinaiset kutsut lähetimme noin kuukauden ennen hääpäivää. Mielestäni kaksi viikkoa on liian lyhyt varoitusaika vaikka mullekin moni sanoi että se on ns. "etiketin mukainen" aika.
 3. Mä teinkin nyt kompromissiratkaisun ja värjäytin ruskean tukan punertavaksi, en leikkauttanut kun ihan vaan latvoista kuivat pois. Jotain vaihtelua piti saada kun ennen häitä en halunnut värjäillä ja leikkailla ettei sit olis epätasaista väriä tai muuta ikävää. Toivottavasti ei kukaan nyt tule sitten sanomaan että mulla on rouvatukka
 4. Meidän oli tarkoitus laittaa, kun kihlausilmoituskin oli. Mutta se sit jotenkin jäi ja nyt on jo mennyt reilu kuukausi häistä, niin ei oikein enää kehtaa laittaa.
 5. Miehen isä ei antanut mitään lahjaa. Kummallista kyllä se oli ennen häitä selittänyt anopille, että haluaa antaa jotain tosi henkilökohtaista ja sellaista, josta on meille iloa pitkään... Ehkä se sit päätyi siihen, että hänen läsnäolonsa juhlissa on henkilökohtaista ja tuottaa meille iloa pitkäksi aikaa. Heh heh.
 6. Ihan automaattisesti tulee ainakin vielä, että yhdessä ollaan oltu 8 vuotta Siihen päälle sit että ai niin, naimisiin mentiin kesällä. Mutta uskoisin että jatkossakin menee niin että 9 vuotta yhdessä josta vuosi naimisissa, jne.
 7. Mulla on tuonne melkein takapuoleen asti ulottuva tukka, mutta oon silti epäröinyt käydä leikkauttamassa, kun pelkään tätä rouvatukka -leimaa Kasvatin tarkoituksella häitä varten monta vuotta, mutta nyt kun olen niin tottunut pitkiin, en kyllä ihan lyhyeksi leikkaisikaan. Mut vois tuosta helposti 20cm ottaa pois ja olisi silti vielä aika pitkä.
 8. Meillä oli lopulta reilu sata vierasta ja rahaa tuli tilille hiukan reilu 5000 euroa. Oltiin nimenomaan toivottu rahaa häämatkaa varten, ja vieraat olivat sitten kunnioittaneet toivetta vähän enemmänkin kuin kuvittelimme. Tosin mun isovanhemmat sekä miehen kummit olivat laittaneet aika isot yksittäiset summat, muut vieraat laittoivat jotain väliltä 50-100 euroa. Jonkin verran tuli myös muita lahjoja.
 9. Meillä puhallettiin saippuakuplia, ja ne on kyllä todella kauniin näköisiä valokuvissa! Saippuakuplapullot oli ostettu Sinellistä ja ne oli ilmeisesti tätä tarkoitusta varten valmistettu, sellaisia pieniä ja niissä ei ollut mitään kuvioita. Itse liimailtiin niihin samoja tarroja mitä meillä oli kutsuissa. Mitään läikkiä niistä ei jäänyt meidän vaatteisiin. Ja valokuvissa myös juhlaväki on ihanan näköistä, kun kaikki niin innoissaan puhaltelee
 10. Mullakin oli olkaimeton puku, ja saattaapi olla, että jollakulla vieraista on joku kuva, missä rintaliivin reuna pilkottaa sieltä puvun alta. Mulla ne rintsikoiden reunat näkyi oikeastaan vain jos oikein läheltä katsoi (siis esim itse jos katsoin peilistä ikään kuin yläviistosta alaspäin; tai sitten jos olin kumartuneena), esimerkiksi kun kaaso siloitteli mun kampausta hääjuhlan aikana niin hän panikoi että voi apua nyt sun rintsikat näkyy! No ei ne nyt niin kovasti näkyneet, ja itse olen kyllä sitä mieltä, että mitä sitten jos hetkellisesti vähän vilahtaakin rintaliiviä? Eiköhän jokainen paikalla olija ymmärrä, että kyllä sillä morsiamella on rintsikat. Tuskin se kenellekään yllätyksenä tai tragediana tulee. Vaikka sitä pukua kuinka testailisi etukäteen, todellinen tilanne missä liikutaan ja mahdollisesti kumarrellaan ym. voi tehdä tepposet. En siis tarkoita pahalla aloittajaa kohtaan, lähinnä myötätunnolla tulevia morsiamia kohtaan: tästä ei kannata tehdä vielä yhtä stressaamisen kohdetta
 11. Me kuljettiin sulhasen kanssa yhdessä.
 12. Me ei suudeltu alttarilla eikä kirkossa muutenkaan. Mulle se tuntuu jotenkin liian jenkkileffamaiselta ja muutenkin kun ei se tuohon vihkikaavaan oikein istu. En olis halunnut suudella missään vaiheessa hääjuhlaa muiden nähden, mutta mieheni ja pappikin suostuttelivat, että vois nyt kirkon portailla tai jossain siinä ennen lähtöä suudella, kun ihmiset kuitenkin sitä odottaa. Itse olisin pärjännyt ilman, mutta ei se nyt niin pahasti harmita, että meistä on jokunen suutelukuva jossakin... Mä en vaan oo sellainen julkisesti pussailija.
 13. Me ei oltu asetettu mitään erityisiä odotuksia hääyötä varten. Oltiin kyllä puhuttu, että lähdetään juhlista viimeistään klo 01 (jatkobileillä ei ollut mitään aikarajaa, vikat juhlijat lähtivät kai viiden aikaan aamusta). Aika sit kuluikin niin hauskoissa merkeissä että lähdettiin vasta kolmen jälkeen hotellille. Kyllä me siellä hotellissa silti jaksettiin toistemme kimpussa touhuta. Me kyllä viihdytään muutenkin juhlissa aina pitkään, joten tuo ei sinänsä ollut poikkeus. Hääyöhömme kuului siis oleellisena osana tuo ystävien kanssa bailaaminen, ja kokonaisuutena se oli kyllä ihan loistava yö
 14. Meillä on varsinainen hääjuhla ravintolassa, joten sinne ei itse ole tarvinnut laskea noita juomia. Pidämme kumminkin vielä jatkot vuokratussa juhlatilassa, jonne viemme loppuiltaa varten omat juomat. Nämä jatkot alkavat noin kello 22 ja jatkuvat sitten aamuyöhön, siihen saakka kunnes vieraat haluavat lähteä. Sinne tulee noin nelisenkymmentä henkilöä. Ajateltiin ostaa sinne 10 laatikkoa olutta ja 5 laatikkoa siideriä, sekä mahdollisesti vielä pari lootaa lonkeroa. Oluista ja siidereistä tulisi jo 360 tölkkiä. Kuulostaako että olis liian vähän/paljon? Kaikkihan ei kuitenkaan juo montaa, joten tuossa olis pyöreästi 10 tölkkiä per henkilö. Ja tosiaan ennen näitä jatkoja on nautittu ravintolassa onnittelumalja ja ruokajuomat.
 15. Kyllä minäkin loukkaantuisin, jos appivanhemmilta tulisi 50e käteisenä kuoressa. Kyseessä on oman lapsen hääjuhla, joka on tähän mennessä hänen elämänsä suurin juhla. Jos rahaa ei ole tai on vain tuon 50 euron verran, niin kyllä todellakin haluaisin, että appivanhemmat pistäisivät aivot raksuttamaan ja keksisivät jotain henkilökohtaisempaa. Lahjan ei tarvitse olla kallis, mutta vanhempien ollessa kyseessä koen, että sen täytyy merkitä jotakin ja osoittaa, että antaja on onnellinen saajan puolesta. Vaikka se olisi itse tehty kortti, jossa luvataan vaikka niskahieronta molemmille. No, mulla nyt on oma lehmä ojassa - epäilen että on tulossa joku käsittämätön lahja anopilta. Oli sanonut sulhaselle, ettei halua antaa rahaa tai mitään meidän lahjalistallamme olevaa lahjaa. Anoppini tuntien jännittää että mitä sieltä tulee.