Catharina

Morsian
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

About Catharina

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 01/14/61

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Vantaa
 1. Malli on Aurora d`Paradison, jota ei Suomessa ole myynnissä. Tilaamalla jenkeistä www.plussizebride.com löytyy.
 2. [En tiedä mistäpäin olet, mutta Vantaalta voin suositella korukaivosta. -Komppaan, www.korukaivos.fi. Erinomaista palvelua, ja hinnat . Kannattaa siis kierrellä ja selata nettiä....
 3. Löysin ihanat, korkeat, hopean väriset slingbackit
 4. Meidän juhlat juhlitaan Korian vanhassa Sotilaskodissa. Paikka on keskeinen jonne on hyvät yhteydet. Iso sali, jossa kaikki vieraat ovat samassa tilassa, joten kaikki näkevät ja pääsevät liikkumaan. Eikä tanssin ajaksi tarvitse siirreellä pöytiä. Lisäksi kunnon stage, ja parkkitilaa autoille.
 5. Meille tulee ensimmäiseksi valssiksi Tahdon -valssi, se on nopea ja kepeä. Oikein odotan innolla tanssia, koska pidämme molemmat tanssimisesta. Toiseksi tulee Suvivalssi, vaikka häät ovatkin keväällä, mutta säveltäjä on mulle kaukaista sukua.
 6. Meidän juhlat juhlitaan ensi keväänä Korian vanhassa Sotilaskodissa, kaunis ja viihtyisä paikka. Kaikki vieraat ovat samassa tilassa, iso bändi mahtuu lauteille ja keskeinen paikka muutenkin. Palvelu on ollut mielyttävää ja asioiden hoitaminen sujuvaa ja mutkatonta.
 7. Kiitos Redrika Ovatpa kauniita kimppuja, ja vähän erilaisia. Nyt vain en osaa päättää...
 8. Hiukan roikkuvampi pisara, päävärinä valkoinen ja joukkoon hiukan vaaleanpunaista. Ruusuja, freesiaa ja perhoskämmekkää. Osuu melko lähelle tarkoittamaani: Oliskohan jotain erilaista, räväkämpää...?
 9. Kävimme eilen kuulemassa kuulutukset, ja voi kauheeta, miten kyyneleet valuivat leukaan asti, sulhohin niiskautti vieressäni. Miten vaan käykään kirkossa....huhh...skuppaa ja skål
 10. Minäkin kaipaisin apua ystävät hyvät. Meillä häät huhtikuussa ja minulla vaaleanroosan värinen puku. Puku on näyttävä, samoin minä . Olen siis uhkea ja muhkea, mutta entä millainen kimppu ja minkä värinen? Pieni ja pyöreä kimppu näyttää varmasti koomiselta
 11. Ilmoittaudun kolmannelle kierrokselle...mitään en kadu, saati häpeä mitä olen tehnyt. Rakkaudesta olen vihillä käynyt aikaisemmilla kerroilla, aina kaikki ei todellakaan mene niinkuin sitä toivoisi ja odottaisi. Ensimmäisellä kerralla olin nuori, vastavalmistunut ja rakastunut. Seurustelimme kolme vuotta. Häät pidimme ihan pienessä perhepiirissä, neljä vuotta myöhemmin jäin leskeksi pienen lapseni kanssa. Pojan kanssa olimme seitsemän vuotta kahden, kunnes kunnon aikuisella iällä rakastuin ja menin naimisiin kolmen kuukauden kuluttua tapaamisestamme. Häät olivat ihanat, vaikka sulhanen olikin umpihumalassa loppuillasta... Kaksi suloista tyttöä ja 12 vuotta liittoa kesti, kunnes ymmärsin, että en jaksa enempää. Onneksi meillä ei ollut väkivaltaa eikä rahaongelmia, mutta jatkuva, vuosien eristäytyminen muista ihmisistä kävi raskaaksi. Ketään ei voinut kutsua kylään viikonloppuisin, koska aviomies viihtyi autotallissa kaljojensa kanssa. Kaikesta huolimatta olemme edelleen hyvissä väleissä keskinämme. Nyt on kulunut kolme vuotta erostani, ja ensi keväänä menen vihille oman rakkaani kanssa, joka on hyvinkin erilainen kuin ex- mieheni. Hänelle häät ovat ensimmäiset ja minä aluksi vastustelin häiden viettoa. Häävalmistelut ovat kuitenkin vauhdilla käynnissä. Häistä tulee meidän häät, yhteisiä tuttuja, ystäviä sekä molempien sukulaisia. Omat lapseni morsiustyttöinä ja poika bestmanin paikalla. Pitopalvelu ja bändi on tilattuna, kutsut ja ohjelman teimme yhdessä. Kaikki on valmiina hääpäiväämme varten.. On ihanaa olla onnellinen ! En halua piilotella onneani ja sitä, että näin aikuisella iällä olen saanut tuntea valtavan ilon ja rakkauden löytäessäni vierelleni mies, joka on aikuinen, aito rakastava ihminen. Muut ajatelkoon avioitumisestani tai häistäni mitä tahtovat, minä elän omaa elämääni ja nautin siitä.
 12. Taidan pistää paremmaksi; ensimmäinen aviomieheni kuoli, toisesta jouduin eroamaan ja silti yhä edelleen uskon avioliittoon. Joten toivon, että se kuuluisa kolmas kerta toden sanoo. Aina kaikki ei vain mene niin kuin luulee ja odottaa, ja elämässä voi sattua kaikenlaista itsestään riippumatta. Ensimmäiset hääni olivat pienet, omassa perhepiirissä. Nyt ensi keväänä juhlimme hyvien ystävien, tuttujen, kavereiden ja lasteni kesken kunnolla. Ja ihanaa häähömppäää ja hömpsötystä on tulossa, ilman stressiä, vaikka vieraslistalla yli satahenkeä.
 13. Kyllä aioin kutsua oman tiimin kolleegat häihimme, meitä on reilu kymmenen naista. Kivaa...