Jump to content
Naimisiin.info

eekida

Morsian
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

eekida's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. tämmönen pointti vielä, että eihän sillä ole niin väliä kauanko on seurustellut ennen kuin häitä tanssitaan, jos tuntee toisensa ja haluaa loppuelämänsä hänen rinnallaan elää.. eihän kukaan kysy naimisiin mennessäkään edes sitä että rakastatko "puolisoasi", vaan kysytään että tahdotko rakastaa.. yksi näkökulma lisää..
  2. tuleva anoppi tekee niin että väliin laitetaan suklaata ja banaania.. hieman sitruunaa ettei tummu. banaanista sulatetusta suklaasta tekee jonkinmoisen sekoituksen väliin..
  3. minun vanhemmilleni kerrottiin, niin eivät tajunneet edes onnitella, äiti vaan alko heti innoissaan kyselee et kertokaa nyt se päivä, voisitteko jo paljastaa? isä oli sitten äitiltä kysyny että mitä ne sitten lahjaksi haluaa? vähän olivat yllättyneitä kun kihloja ei ole eikä tule "virallisesti" ennen kun hääpäivänä kirkon ovella.. anopille ja apille on tarkoitus huomenna paljastaa, saas nähdä millasia reaktioita tulee.. luulen ja toivon että hekin innoissaan kun ensimmäinen poika astelee avioon..
×
×
  • Create New...