Jo-Emily

Aktiivijäsen
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

About Jo-Emily

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. rahanmeno hirvitti todella ennen häitä...välillä teki jopa mieli perua häät jotta voitaisiin rahat käyttää johonkin järkevämpään. mutta nyt jälkikäteen (viikko häistä) tuntuu, että jokainen penni siihen kannatti laittaa ihana päivä
 2. Häät oli AIVAN ihanat mutta pari asiaa muuttaisin silti: 1. olisin varannut hääpäivän viikkoa aikaisemmaksi kun maassa oli valkoista lunta ja pakkanen oli siedettävä myös ulkokuvaukseen 2. olisin välttänyt reunaa johon pukuni repesi
 3. ihanin hetki oli häähidas. se oli aivan ihana. itketti vain
 4. viikko häihin ja itkuherkkänä ihmisenä olen kyllä hieman peloissani, että alanko itkemään. Ei itkussa mitään vikaa, mutta minä ku itken niin nenäni alkaa valumaan aivan solkenaan ja naamaani ilmestyy punaisia läiskiä. Siinä olisi kyllä melkoisen kauhean näköinen morsian jos minä alan häissä itkemään Taidan siis tuijotella pappia niin paljon kun mahdollista ja sit tietysti omaa rakasta välillä. Mieheni ei ole kovinkaan herkkä, joten ehkä saan häneltä virtaa iloisuuteen itkun sijasta.
 5. kiitos vastauksista! Ainoa vaan, että kutsut on jo ajat sitten lähetetty. Häät on parin viikon päästä. Riittääköhän maininta seremoniamestarilta juhlan alussa? tuosta viinatarjoilun määrästä?
 6. minäkin haluaisin tarjota vieraille kuoharin sijasta lämpöisen alkumaljan mutta mitäs mieltä olette...kun vieraat odottelevat meitä sisällä noin puolituntia (ohjelmaa on järjestetty kyllä) niin maistuuko heille enää lämmin juoma kun ovat jo varmasti kämmenneet sisätiloissa ennen meidän saapumistamme? mielipiteitä?
 7. Eli mitäs mieltä olette? Rahamme riittää jompaan kumpaan, mutta ei molempiin. Häät järjestetään ravintolatiloissa, joten rahaa uppoaa alkumaljaan, kahteen kaatoon viiniä ruuan kanssa ja aveciin jo aikas paljon. Juhlapaikalla on baari josta voi omakustanteisesti tilata juomaa. Ruoka on juhlapaikallamme todella hyvä ja täyttävä (siellä pariin otteeseen syöneenä), ihmiset saavat taatusti mahansa täyteen. Ruoka tarjoillaan viideltä. Juhlat jatkuvat yli puolenyön. Mielelläni tarjoisin molemmat, mutta nyt loppui rahat
 8. haluaisin pukeutua kirkossa, mutta en ole vielä varma onko se mahdollista. Näin siksi, että sulhanen ei varmasti näe minua pihalla kirmaamassa pukuni kanssa ennen vihkimistä. Toinen vaihtoehto on sitten juhlapaikan vieressä oleva hotelli, missä perheeni yöpyy. Siitä on noin kilometri kirkolle.
 9. tottakai lahjat avataan hääjuhlassamme. kauheinta on se kun morsiuspari ei edes vilkaise koko illan aikana lahjapöytään päin. toiset ovat tuoneet mahdollisesti jopa kalliita lahjoja ja vaikuttaa aivan kun hääparia ei kiinostaisi pätkääkään. Me aijomme ainakin omissa häissämme käydä lahjapöydän ääresä katselemassa lahjoja ja kortteja...sillä onhan se mukavaa jos joku on meitä lahjalla muistanut!
 10. tärkein on se tunne! Mulle on ihan sama vaikka mieheltäni kinder-sormuksen saisin, mutta se on hänen valitsemansa minulle ja se tunne on siinä kaikista tärkein!
 11. meillä kuvaukseen on varattu max 45min. vieraiden siirtymiseen menee oma aikansa, joten tuo 30min kulutetaan sitten esittelyn merkeissä. Kaaso/seremoniamestari esittlee vieraat toisillensa ja tunnelman rentouttamiseksi joistakin vieraista on myös hauskoja valokuvia valkokankaalle mietin vain tuota juomapuolta.... kun täälläkin niin moni kirjoittaa, että juotavaa pitäisi olla. Olisiko sitten ihan tyhmäää jos vieraat saisivat odotellessansa lämpöisen alkoholijuoman, mutta mitään onnittelumaljaa ei sitten erikseen meidän saavuttuamme olisi. (rahat ei riitä molempiin) Kumpi on parempi/tärkeämpi viraiden viihtyvyyden kannalta?
 12. Tässä mun ihana puku...!