Leenuliinu

Rouva
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

About Leenuliinu

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 10/07/82

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Pitkästä aikaa eksyin tännekin ja voisin päivittää häidemme kulusta. Vihkiminen tosiaan suoritettiin myös siinä laiturin vieressä, onneksi sää oli ihana! Omistaja oli kyllä minunkin mielestäni hieman omalaatuinen ja allekirjoitan tuon homssuisen olemuksen, mutta meitä se ei häirinnyt, ei kuitenkaan mitään erityisen hienoa kaivattukaan häiltämme vaan ennemmin kotoisaa tunnelmaa. Meidän bändi taisi olla nelihenkinen kokoonpano ja toimi hienosti, mutta musiikki tosiaan oli sen verran kovalla, että herkkäkorvaisimmat siirtyivät silloin terassille/ulos. Onneksi sää oli tosiaan hieno eli ei tainnut ketään haitata. Bändi soitti vasta ruokailuiden jälkeen, sitä ennen taustamusiikki soi hiljaisella omalta koneelta soitettuna (paikan kaiuttimien kautta). Ruoka oli meidän ja vieraidenkin mielestä onnistunutta, toimme lisäksi jotain pieniä omia juttuja mukaan. Pitopalvelun kanssa neuvottelu onnistui mielestäni ihan hyvin, esim. valitsimme kaksi pääruokaa, koska emme osanneet niistä päättää. Kakku ei ehkä ollut ihan niin juhlavan näköinen kuin olisin odottanut, mutta ihan riittävän hieno kuitenkin ja maistui todella hyvältä. Ainoa ongelma oli, että oli kuulemma loppunut kesken (siis viimeiset jonossa olivat pariin kertaan puolittaneet viimeistä palaa, jotta kaikki olisivat saaneet). Tästä kuulin vasta häiden jälkeen eli ei pilannut minun iltaani, ja muutakin makeaa oli tarjolla joten ilman makeaa eivät vieraat jääneet. Juomapuolesta hieman harmittamaan jäi, että paikan omaa kuohuviiniä ei ollut tarjolla alkumaljaksi (sitä siis ei ollut saatavilla silloin), mutta valkoviiniä joimme alkuruoan kanssa ja se oli kaikkien minulle kommentoineiden mielestä hyvää. Omistaja epäili kovin kun etukäteen halusimme tarjoutua maksamaan kaikki juomat, myös aterioiden jälkeen tarjolla olevat oluet ja siiderit. Jälkikäteen olikin sitten ihmeissään kuinka vähän juomia oli kuitenkin mennyt. Lähinnä oli kai tuollaisia kaikki juomat maksetaan ollut sitä ennen vain firmojen juhlissa, joissa juomaa oli mennyt todella paljon, mutta häissä kuitenkin oli iso osa sellaisia, jotka eivät juoneet oikeastaan ollenkaan. Ainakaan kavereista ja serkuista kaikki tuntuivat saaneen aivan riittävästi juomaa. Päivä oli mahtava ja paikka mielestämme juuri meille sopiva. Harmittamaan jäi vain, että ilta loppui aivan liian nopeasti (paikasta piti muistaakseeni poistua kahdelta) vaikka olimme etukäteen suunnitelleet lähtevämme itse hotelliin jo aikaisemmin.
 2. Ei menty mäkihyppäämään vaan lentämään pienkoneella, ei nukuttu teltoissa ja kaikille riitti makuupaikka ja pojat pysyivät poissa
 3. Mahtava uni Fred. Malttamattomana polttareita odotellessa (vahva oletus oli että olisivat huomenna, mutta katsotaan nyt miten minua on huijattu) näin unta polttareistani. Muun muassa minut piti viedä mäkihyppymäkeen hyppäämään, mutta vasta mäen alla kaikki tajusivat, että nyt on kesä eikä mäki ole käytössä. Sen jälkeen olimme menossa yöpymispaikalle, joka oli leirintäalue, mutta vapaana olikin vain yksi telttapaikka (viidelle hengelle) kun olisimme tarvinneet viisi telttapaikkaa. Lopulta polttareita vietettiin myös sulhasen ja hänen kavereidensa kanssa kylpylässä, mikä kyllä sinänsä unessa oli mukavaa, mutta toivottavasti eivät pojat ilmesty minun polttareihini. Noh, ehkä pitää käydä sitten raportoimassa toteutuiko uni
 4. Minä kyllä suosittelisin, että ota ihan rohkeasti yhteyttä kaasoon ja kerro olevasi valmis auttamaan järjestelyissä. Toivottavasti kaaso ei siitä ainakaan loukkaannu ja jos vaikuttaa siltä, ettei hän ole mitään järjestämässäkään niin kyllä asiasta voi varmasti morsiamelle mainita, jotta hän voi henkilökohtaisesti jutella asiasta kaason kanssa.
 5. En antanut kaasoille mitään erityistä listaa siitä ketä polttareihin tulisi kutsua, mutta toki vieraslistan heille lähetin heti kun se vain oli valmis, itse häidenkin järjestelyn vuoksi eikä vain polttareiden. Sanoin sitten, että kaasoni (sisko ja hyvä ystävä opiskeluajalta) voivat itse päättää ketkä kaikki kutsutaan niistä noin max. 10 vuotta nuoremmista ja vanhemmista naishenkilöistä, jotka häihin on kutsuttu (tiedossa kun kuitenkin on, toivottavasti, ankaraa biletystä joten alaikäiset ovat pois listalta ja tätejen kanssa voisi olla hieman outoa). Ei meidän häihin ainakaan ole kutsuttu ketään, jonka kanssa en mielellään viettäisi aikaa. Tietysti polttarikutsun saavat ainakin kaikki ne minun kaverini, jotka on kutsuttu häihin, mutta sanoin kaasoille, että myös miehen kavereiden puolisoita ja sekä minun että miehen serkkuja voi mukaan kutsua.
 6. Samaa mieltä. Ja jos nyt ei ihan kaikki kaverit ole samoja, niin minun mielestäni ei ole mitään järkeä pitää yhteisiä polttareita. Toinen pointti yhteispolttareita vastaan on, että minun mielestäni niissä pitää nimenomaan valita ohjelma sellaiseksi, mistä morsian/sulhanen eniten pitää ja se ainakin harvoin on tismalleen samanlaista toimintaa. Polttareissa voi mielestäni olla yhtä lailla tyttöjä ja poikia, jos läheisimmät kaverit sattuu olemaan eri sukupuolta, mutta olennaisinta on että juhlitaan juuri niitten omien lähimpien kavereiden kanssa ja tehdään sellaisia asioita joista morsian/sulhanen pitää. Luulisi, että useampi vieras joutuisi myös jäämään pois polttareista jos ne järjestettäisiin yhdessä ja kutsuttavia siis olisi enemmän ja yhteinen aikataulutus vaikeampaa. Meilläkin yhteisiä kavereita kyllä on, mutta läheisimmät ovat niitä "omia kavereita" ja minun ystävistäni moni asuu toisella paikkakunnalla, mutta sulhon kanssa ollaan asustettu samassa osoitteessa jo pari vuotta, joten häntä kyllä näen muutenkin. Minä mieluiten vietän polttarit nimenomaan tyttöporukalla, jotta voidaan tehdä ja puhua "tyttöjuttuja", mutta olen kyllä sanonut kaasoille että mukaan saa mielellään kutsua myös häihin kutsutut sulhasen kavereiden puolisot.
 7. Emme maksa muuta majoitusta kuin oman hääyön (jos ei mennä tuttujen mökille). Sulhasen vanhemmat kustantavat reilun puolen tunnin kestävälle matkalle keskustasta bussikuljetuksen. Olen neuvonut vieraille lähimmän majoituspaikan, jonne bussi myös pysähtyy. Best man ja kaasot asuvat lähistöllä ja minun lähisukulaiseni ja kauempaa tulevat kaverini mahtuvat yöksi meille tai muiden täällä asuvien tuttujen luo.
 8. pari kuukautta ennen häitä on alkanut välillä tupsahtaa unia, ei suoranaisia painajaisia, koska ne eivät kovin ahdistavilta ole tuntunut, unessa olen lähinnä ihmetellyt vain, että "miten tässä nyt näin kävi". Sisältönä on ollut se, että on hääpäivämme ja jostain syystä olemme unohtaneet käydä kuvauksessa, kampaajalla, olen hukannut kengät ja olen häissä kumisaappaat jalassa tai kaikki kaverit jostain syystä saapuvat häihin reilun tunnin myöhässä. Saa nähdä millaisia unia alkaa puskemaan kun tässä viikot vielä vähenevät
 9. Niin joo, mekin oltiin varattu jo reissu Lissaboniin vähän aikaa kihlajaisjuhlien jälkeen, joten nimesin sen kihlajaismatkaksi (ja syntymäpäivälahjakseni, koska mies maksoi matkan minun tiukanlaisen rahatilanteeni vuoksi).
 10. Tätä: http://www.lahjalista.net ei tainnut tästä topicista vielä löytyä. Ulkoasu ei mikään mahtavin, mutta minun mielestäni ehkä toimivin mainituista. http://www.lahjatoiveet.net taas ei tuntunut toimivan ainakaan tällä hetkellä.
 11. Oltiin järjestämässä tupari/valmistujais/synttäri/halloween juhlia kun päätimme kihlautua. Pidettiin sitten kihlat salassa noin kuukauden (ehkä, alkaa jo hämärtyä muisti vaikkei siitä ole vuottakaan) verran ja juhlittiin samalla kihlajaisiakin.
 12. Ihan yhtenä selityksenä oma tilanteeni siihen, että kihlasormus ei ole sormessa matkalla alttarille. Itselläni vielä vähän auki tämä, koska aion mieheni tavoin käyttää vihkisormuksena sitä samaa yhtä sormusta, joka ostettiin kihlautuessamme. Mutta kyllä jonkinlainen sormuksen pujotus siinä vihittäessä olisi mukava olla. Ajatuksena on, että sormukseen kaiverrutettaisiin hääpäivä, eli sitten varmaan sormukset otetaan sormesta kun ne viedään kaiverrettavaksi ja laitetaan takaisin vasta hääpäivänä.
 13. Olemme varanneet Tammiluodon viinitilan tämän vuoden syyskuun alkuun ja tänään käväistiin tarkastamassa ruokatarjoiluita äitienpäivälounaalla. Ihan hyvältä maistui ja aiemmin kun kyselin niin todella joustavia vaikuttivat olevan menun suhteen, eli nyt vain miettimään mitä sinne haluaisimme lisätä/poistaa. Kaipaisin nyt vielä vähän lisäkokemuksia paikasta. Ainakin ihan mukava olisi kuulla, että minkälaisia bändejä teillä on tuolla ollut ja miten toimivat tuossa tilassa? Haluaisimme mielellään melko rokkaavan bändin, mutta paikan omistajakin mainitsi, että joskus bändin soitto oli ollut vieraiden mielestä liian kovaäänistä. Tietysti voi pyytää, etteivät soita niitä kaikkein rajuimpia biisejä, mutta sellaisesta normaalista viiden hengen bändistä nyt lähtee varmasti aina melko paljon ääntä. Kokemuksia muistakin asioista paikkaan liittyen toki mielelläni kuuntelisin.
 14. Vielä pari viikkoa mietintäaikaa... Kihlasormuksiin on näillä näkymin tulossa vain minä <3 sulho, ei kaunolla vaan enemmän tyylillä puunkuoreen kaiverrettu. Vähän vielä auki miten päin nuo nimet pitäisi sormuksissa olla, ehdotuksia perusteluineen? Samat sormukset on molemmilla tarkoitus pitää myös vihkisormuksina, joten sinne sitten olisi tarkoitus lisätä vihkipäivä. Meillä ei oikeastaan edes ole suoranaista kihlapäivää ja jotenkin tuntuisi tyhmältä sinne mitään päiväystä nyt laittaa, kun kuitenkin tarkoitus on häät parin vuoden sisällä järjestää. Minulle ainakin riittää hääpäivän juhliminen. Hieman harkinnassa olisi lisätä nimien jälkeen tapaamisvuotemme tyyliin "since 2004" Edit: tarkennusta
 15. Jännittyneenä tässä koitan valita sopivaa sormusta, kun mies lopulta sanoi ääneen, että sellaiset voitaisiin hankkia. En halua kuin yhden sormuksen, koska en muutenkaan paljoa koruja käytä, kuten ei miehenikään. Kivi kuitenkin tytöllä täytyy olla ja haluan kerralla valita jonkin minua todella miellyttävän sormuksen, jottei sitten tarvitse uutta alkaa etsiskellä. Häät on tulossa sitten kun ehditään alkaa järjestämään, todennäköisesti parin vuoden sisällä, mutta jos minulla on mahdollisuus sormus saada jo nyt niin kyllähän minä sen haluan Ainakin tällä hetkellä tarkoitus olisi sitten häidenkin jälkeen pitää vain sitä samaa sormusta. Uuden voi sitten joskus aikanaan hankkia tilalle tai rinnalle, jos siltä alkaa tuntua. Kaiverrukseksi en usko, että otamme vielä mitään päivämäärää, koska kihlapäivällä ei meille ole sen suurempaa merkitystä, koska jollain tavalla aiheesta on pidempään puhuttu eikä suoranaista kosintaa kummankaan puolelta ollut, enemmänkin yhteinen vähittäinen päätös. Enkä tiedä olisiko päivä se päivä kun ensi kerran asiasta tosissaan keskusteltiin vai se jolloin olemme tupareiden yhteydessä ajatelleet asian julkistaa muillekin. Hääpäivän sinne voisi varmaan sitten laittaa kun se on tiedossa, jotta hajamielinen mies ehkä muistaisi koska sitä pitää juhlia