Jump to content
Naimisiin.info

aipa

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

aipa's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. meillä on häät vasta vuoden päässä... onnittelut kaikille avioliittoon astuneille !! joillekin häät on ehkä tärkein päivä mutta me ollaan ukon kans ajateltu, että ne on yhdet isot ja hyvät bileet ja aamulla totuus on se että on kamala kankkunen ja juhlapaikka on siivottava ja sit huomataan kuitenkin että rahat on loppu eikä ole varaa edes kankkus pizzaan... no kaaso lainaa rahaa... kai. mitä sitä suremaan jos kaikki ei nole ruusuista juhlien jälkeen, ei se arki ole sen hienompaa kuin ennen avioitumistakaan.. vai elääkö joku siinä haaveessa, että kun häät on ollut niin joka päivä o auvoista onnen huumaa ? höpö höpö. samanlaista se elämä on niin kuin ennen häitäkin. ja jäähän valokuvat muistoksi. hyvä niin.
  2. joo.. eipä toi miunkaan ukko ole kiinnostusta osoittanut. ainoa mikä kiinnostaa on että mekko on miulla nätti. no onhan seki jotain. olen sanonu että hoitaa bändin kun sen frendeillä on hyvä bändi missä ukko itsekkin on soittanut rumpuja. rockia nääs.... olen yrittänyt kaasolle urkautua kun mies menee tuppisuuksi kun kysyn, et olisiko näin hyvä vai näin... ? olen ollut vaiti koko asiasta. kohta se huomaa että häihin on viikko ja raasu luulee ettei mitään ole hoidettu. hoidan itse niin toiedän että valmiiksi tulee. ja mitä mä siltä kysymään kun se vastaa joka asiaan, jos sinä haluat... ja minähän haluan.
  3. aipa

    Istumajärjestys?

    en aio tehdä muuta järjestystä kuin että molempien vanhemmat ja mummot ja muut lähisukulaiset samaan pöytään ja muut savat jojoilla miten tykkäävät. kaason pidän lähelläni, kun hänellä on homma hanskassa.
  4. eipä minunkaan isä tule mua saattamaan, kun hän kuoli kaksi vuotta sitten... suunnitelma oli että isä saattaa sen kunniaksi että saatiin välimme kuntoon. nyt ei ole saattamassa mutta saimme sovittua riitamme ennen isän kuolemaa, joka tulu kyllä täysin yllättäen. onneksi äidin isä on vielä joukossamme, niin hän saa saattaa minut tai ainakin toivon että hän saattaisi. ja jos pappa on pyörätuolissa niin minä työnnän pappaa, kunhan hän on kanssani silloin.
  5. eikös metallican se unforgiven tai jotain ole aika rauhallinen ja sovitettavissa valsiksi...? ja kirjastosta löytyy aivan varmasti kun käy kysymässä. terv aipa
  6. Meille ei esimerkiksi tule valssia vaan "meidän kappale", joka on Pepe Wilbergin Aamu. Kaunis ja rauhallinen. me eme halua samanlaisia häitä kuin yleensä vaan olemme heittäneet uusia ajatuksia ja ideoita kehiin, mutta muistaen hyvän maun ja jne. jos saan sen puvun ostettua mihin rakastuin niin kyllä muutama hämmästyy, se on nimittäin mustavalkoinen. Mutta kaunis kirjailuineen ja leikkauksineen.
×
×
  • Create New...