Soffinen

Morsian
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Soffinen's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Mitä tarkoittaa tuo "muuta ei edes kehtaa miettiä"? Jos kyseisellä viitataan rahan menoon, voi hääpuvun ostaa vuokrahinnalla -tai jopa halvemmallakin- itselleen. Kaupoilla on alennusmyyntejä, joissa myydään uusia pukuja halvemmalla ja myydään myös vuokrapukuja vuokrauksen hinnalla ja sitten yksityisiltä on mahdollista ostaa. Käytetyn puvun ostaminen kun ei ole sen kummempaa kuin vuokrapuvun käyttäminenkään. Ja sitten ei tartte huolestua siitä, jos sattuukin tipahtamaan esim. punaviiniä puvulle, kun kyseessä on kuitenkin oma puku. Edit: niin tarkoitin tämän viestini vain siinä mielessä, että jos ei ole sattunut miettimään asiaa tältä kantilta. Itsekin aluksi olin sitä mieltä, että vuokraan puvun, mutta pukujen vuokrahinnat yllättivät korkeudellaan + sillä, että juuri nuo punaviinitahrat eivät kuulu normaaliin likaantumiseen (voi toki ostaa myös vakuutuksen). Päädyin sitten lopulta itse ostamaan puvun, sillä toiveella, että saisin osan rahoista takaisin myymällä puvun jälkeenpäin. Juu ilman muuta tässä ollaan mietitty noita juttuja. Mutta olisi niin helppoa, ettei häiden jälkeen tarvitsisi käydä kauppailemaan/säilyttämään sitä pukua. Itelläni ei oo mitään suurempia prinsessapukutoiveita, joten vuokravalikoima kelpaa hyvin. Mutta nämä ovatkin niin yksilöllisiä juttuja.
  2. ^Hmm.. mistä moinen tieto? Käsittääkseni Viro siirtyy euroon todennäköisesti vasta 2010. Vai alkaakos tuosta se siirtymäaika?
  3. Soffinen

    Aruban kokemuksia?

    Mekin ollaan tässä mietitty häämatkakohdetta ja aina palattu Arubaan. Aruballa käyneet: mikä olisi mielestänne sopiva aika viettää saarella?
  4. Soffinen

    Metallistipariskunnan häämusiikit

    Täytyy laittaa levyraati pystyyn ja kuunnella kaikki hempeimmät metallibiisit läpi. Mutta itsekin ihastuin aikoinaan tuohon Sentecedin You are the One -biisiin, joten vahva ehdokas se kyllä on. Tai sitten tuo Metallican Nothing Else Matters. Ne tuo ihania muistoja mieleen. Voin veikata, että tuskin sukulaiset ovat olleet juhlissa, missä noita on soitettu.
  5. Kovin on hiljainen tämä vuokrausaihe. Itselläni on kyllä tarkoitus vuokrata hääpuku, joten ei pidäkään sovittaa sellaisia pukuja, joita ei saa vuokrata
  6. Vakaa aikomus on vuokrata puku. Muuta ei edes kehtaa miettii..