Jump to content
Naimisiin.info

Hilleri25

Morsian
  • Viestit

    29
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Hilleri25's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Hilleri25

    Häätöppäyksiä?

    Meillä jäi kakunkoriste kotiin. Huomasin vasta siinä vaiheessa, kun alettiin leikkaamaan kakkua.... Ei haitannut yhtään, hyvää oli silti. Bestamanin viehe piti olla samaa ruusua, mitä mun kimpussa oli... ruusua oli mutta väärä väri. Alussa harmitti mutta muutaman minuutin jälkeen sitä ei enää edes muistanu. Nyt jälkeenpäin ärsyttää, kun sanoin kukkakauppiaalle monta kertaa ja varmistin vielä...
  2. Hilleri25

    Kemi

    Mä ostin jo saippuakuplat... Niihin kivat nauhat, niin saavat kelvata.
  3. Hilleri25

    Kutsukortteja

    Tässä meidän kutsu... Alusta loppuun itse tehty... Huovutettujen sydämien teko oli välillä lievästi sanottuna hermoille käyvää. Mutta olen tyytyväinen lopputulokseen.
  4. Hilleri25

    Kemi

    Kemin kirkossa ei muuten saa heittää mitään... Että se on sitten saippuakuplat tai ei mitään.
  5. Naimisiinmeno tuntuu yli 8v jälkeen "luonnolliselta"... Meillä ei vielä ole lapsia mutta yhteinen sukunimi tuo yhteenkuuluvuutta. Vaimo sanana on ihana, tuskin maltan odottaa että mies kutsuu mua vaimoksi.
  6. Joo, kuulostaa liian tutulta nää muut jutut... Mä "uneksin" kauheista tai muuten vain unohtuneista meikistä ja kampauksesta. Ihan ensimmäisessä unessa oli hääauto jäänyt koristelematta... Sitten joku toinen porukka ajoi ohi hienosti koristetulla autollaan.. Musta tuntuu, että näen painajaisia lähinnä niistä asioista, jotka mua jännittää tällä hetkellä kaikista eniten. Jostain syystä tällä hetkellä mun jännitys kohdistuu siihen, että miltä mä näytän hääpäivänä...kun paikalla on paljon ihmisiä,jotka eivät oo nähneet mua tän "suuren muodonmuutoksen" jälkeen. Oon muutenkin jännittäjätyyppi, kyllä ne muut jännitykset ehtii vielä tulla. Itse naimisiinmenoa en jännitä. Tuskin maltan oottaa, että musta tulee vaimo... Viimeisimmässä unessa sain ihan kauhean kampauksen, kiharat oli aivan löysät ja hapsuttavat. Lisäksi mulla oli jenkkihuivi tiaran tavoin päässä, joka oli ihan hikinen. Hääpuku oli vaihtunu punavalko-raitaiseen housupukuun. Meillä on oikeasti vihkiminen klo 14, mutta tällä kertaa se jostain syystä venyi iltakymmeneen ja oli mun vanhempien naapurin takapihalla. Näitä riittää... Ja häät on VASTA 4.7.09.
  7. Ite aattelin tilata täältä... www.dreamhair.fi. Vaikka mulla on pitkät ja paksut hiukset, haluaisin kampaukseen lisää tuuheutta ja sitä jotain.
  8. Hilleri25

    Lasikivet

    Mä oon nyt kans päätynyt siihen, että pöydälle tulee lasikiviä.. Mitä muuta aiotte niiden lisäksi pöytiin laittaa?
  9. Tässä meidän raakaversio menusta... Hirvipaisti Perunamuusi tai keitetyt perunat Vihersalaattia ja jotain muuta salaattia Kasviksia, höyrytettynä tai keitettynä Ruisleipä, rieska Juomina vesi, maito, mehu ja ehkä kotikalja Tätä vielä muokataan ja ehdotuksia otetaan vastaan. Itse tehdään, kun lähipiirissä näitä osaajia... Ei haluttu perinteistä kasvisgratiinia, olisko siihen vaihtoehtoja? Tälle ruoalle oli vielä tarkoitus laittaa uunilohta mutta oisko se hyvä lisä vain yksinään vai kuuluuko kalan kaverina olla jotain muuta..? Kasvissyöjiä ei tule olemaan kuin muutama, hekin syövät kalaa. *** Hääkakkuna sitruunalakritsijuustokakku Kuivakakkua Pikkuleipiä Pullasta ei vielä päätetty Samaan aikaan ehkä avataan karkkibuffet Kahvi, tee, mehu *** Savulohi Munakasrulla Cocktail-piirakoita, munavoi Erilaisia salaatteja Patonkia *** Olisin johonkin halunnut jogurttiperunasalaattia, jossa kaprista mutta onkohan pääruoalla liikaa perunaa? Ei ehkä sovi, jos muusia tulee... On nää hankalia.
  10. Olen mieheltä saanu useampi vuosi sitten Kalevalan korun. Liitän tuohon sen kuvan samalla... siinä on sopivasti punaista, joka on meidän yhteinen väri. Kävin tänään katselemassa siihen sopivia korviksia. Mulla on kihlasormus keltakultaa ja vihkissä vain vähän valkokultaa. Nyt tuli mieleen, että mullahan on tiara hopeinen. Pitäisikö siis sittenkin tyytyä hopeisiin koruihin? Vai onko siihen jotain yleistä käytäntöä?
  11. Oon miettiny tätä kans. Mieluummin jättäisin ne väliin, ja luulen että niin mies kans... Ollaan kans oltu yhessä jo kohta 9v. Ei vaan oo tullu mieleen, että miten ne vois jättää väliin tai voiko niin yleensäkään tehä. Nouseeko kapina...
  12. Me ollaan myös yllättävää kyllä sulhasen kanssa samoilla linjoilla näissä mitä ei haluta.. -hääkaarta -omaa pöytää -lahjalistaa -morsiamen/sulhasen ryöstöä -hääkarkkien väsäilyä -leikkien suhteen ollaan VÄHÄN eri linjoilla. Sulhanen ei missään tapauksessa halua leikkiä missään muodossa..sanoi, ettei halua omissa häissään toivoa olevansa jossain muualla. Ei kai ketään voi pakottaakaan mutta mua taas ei haittaisi jos jotain ihan pientä kivaa olis. Ymmärrän kyllä hänenkin pointin mutta joskus se on vaan jääräpäisyyttä... Muutenkin ollaan sillä linjalla, että less is more. Ei hirveesti mitään koristeluja, yksinkertaisen kaunista. Ai niin, eikä meille tule häävalssia...sulhanen ei osaa tanssia kunnolla edes hitaita....
  13. Tietää... Olan yli vilkuilee, viileesti..ei tehä tästä numeroa... Oon usein näyttäny täältä, jos löytäny jotain kivaa... Olivat kuulemma töissä muutkin naimisiin menevät ukot keskustelleet, että ei kai teillä katsota hääohjelmia ja onko naimisiin.info-sivu tullu tutuksi...
  14. Hilleri25

    JUUSTOKAKKU???

    Meille tulee sitruunalakritsijuustokakku....aivan törkeen hyvää... Siinä ei kuitenkaan ole lakua kuin päällä jonkin verran, eli jos ei tykkää lakusta, sitä voi silti syödä. Lisukkeena laitetaan lakukastiketta kannuun, jos joku haluaa lisää.
  15. Hilleri25

    Taustamusiikkia häihin

    Meille tulee varmaan jotain ihanaa hempeää huilu- ja pianomusiikkia taustalle.
×
×
  • Create New...