Jump to content
Naimisiin.info

Marinara

Kaaso/avustaja
  • Viestit

    11
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Marinara's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Marinara

    Morsiussaunan taikaa

    Meillä on muutamissa polttareissa ollut morsiussaunassa turvesauna. Eli ollaan ostettu itse saunaturvetta luontaistuotekaupasta, suojattu saunan lauteet joko jätesäkeillä tai pellavapyyhkeillä ja tehty kaikki itsellemme kokovartalo-turvenaamio. Hauskaa on ollut, ja näistä saa mielettömiä kuvia, kun jengi näyttää neekereille (jos sallitte tämän kerran termin käytön) lukuunottamatta valkeita silmänalusia. Purkki saunaturvetta maksaa noin 10-15 e, ja siitä riittää helposti kymmenelle ihmiselle.
  2. Meitä on kaksi kaasoa ystävälleni. Bestmaneja on myöskin kaksi. Vieraita on kutsuttu 93.
  3. Täällä yksi kaaso lisää. Kaason hommat ovat tuttuja ennestään, mutta naikkarointi on täysin uutta
  4. ^Arjune: Mielettömän hyvän näköinen kakku! Kaksi viikkoa sitten hääkakun päällä komeillut kumiankka-morsiuspari herätti kovasti hilpeyttä.
  5. Tuo luvan kysyminen on yllättävän harvoilla tiedossa.
  6. Marinara

    Valmiina tilatut kutsut

    Hanna B:lle ehkä vähän myöhään, mutta eräs ystäväni sai (ilman suhteita) loistavaa palvelua, hyvää jälkeä ja edullisen paketin Karhukopiolta Helsingistä.
  7. Eihän polttareiden järjestely sähköisesti ole mikään ongelma, harvoin matkakulutkaan nykyään. Olen kaasona ystävälleni, ja meillä molemmat kaasot, bestmanit, morsiuspari sekä hääpaikka ovat eri puolilla Suomea, akselilla Helsinki-Lappeenranta-Mikkeli-Tampere-Oulu.
  8. Tuon 50 e katon kannalla olen minäkin.
  9. Todella ikävää, että on jäänyt ilman polttareita jos sellaiset olisi halunnut. Teille, jotka ette halua yksi kysymys: miltä kuullostaisi tyttöjen ilta hyvän ruuan, juoman, seuran ja pienen hemmottelun kera? Polttariaction olisi esim. jalkakylpy ja höpöttelyilta vailla stressiä. Ei polttareiden aina tarvitse olla kännipäissä toilailua ja kaupungilla rilluttelua.
  10. Tuo raastettu omena ja banaani kuullostavat hyviltä. Kannattaa myös muistaa omena-allergikkojen olemassaolo.
×
×
  • Create New...