Jump to content
Naimisiin.info

Nanna1980

Morsian
  • Viestit

    19
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Nanna1980

  1. ^ Ylläoleva Anglia olisi ihana! Itse pidän myös Heartbeatista.

    Minulla ei ole auton suhteen juurikaan isoja ajatuksia - mies on puhunut sekä Hummerista että wanhasta; itselle olisi tietyllä tapaa nostalgista löytää uudelleen "vanha" Nissan Sunny (oli vm. 89, mutta muukin kävisi kunhan oikealla korilla ja punainen), koska sellaisella aikoinaan muutin miehen tykö kahden matkalaukun ja 5 kenkäparin kanssa. :)

    Toisena vaihtoehtona pidän toki mielessä tuon nykyisen Toyota Carina E:ni. :)

    Esimerkiksi omani oli siis aikoinaan tälläinen:

    31_2175649_img49763.jpg

  2. Meille tulee, mutta ei olla mitenkään hermostuneita vaikka sitten joskus ei saada niitä mitä ollaan toiveiksi laitettu. Listan ulkopuoleltakin siis voidaan ottaa mielellään vastaan. Lähinnä listasta tulee sellainen, joka vain täydentää meillä jo olevia erästä Pentikin astiasarjaa.

    Muuta ylimääräistä tavaraahan meillä jo onkin, sillä pikkuisen kanssa ja jo useamman vuoden yhdessä eläneenä omistetaan jo suurinpiirtein kahvinkeittimet ja vedenkeittimet. Ja jos uusia saadaan niin ei loukkaannuta niistäkään - pistetään sitten vanhempaa kalustoa kirpputorille; toimivia laitteita ei viitsi ihan heittää minnekään tuhoamaan elinympäristöä.

  3. Meillä on miehellä bestman kriisi, joka oli minulla kaaso-kriisinä. Ratkaisin oman entiedäketäpyytäisin kaasoksi ongelmani sillä että kysyin yhden opiskeluaikaisen kaverini kaasoksi ja aion pyytää lapseni kummin kaasoksi (tosin seremoniamestari/askartelukaasoksi - toinen kaasoni olisi siis kirkkokaaso) eli ajattelin jakaa reilusti vaan tehtävän. Ensimmäinen kaaso suostui mutta toinen on vielä kysymättä.

    Miehellä taas on bestman kriisi - hän ei tiedä kenet kutsuisi. Melkein ehdotin, että kutsuu työkaverinsa, jonka kanssa on ollut yhteistyötä liki kymmenen työvuoden ajan erinäisissä muodoissa. Ja saman työkaverin perheineen aikoi kuitenkin kutstua häihimme.

×
×
  • Create New...