Nanna1980

Morsian
  • Viestit

    19
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Nanna1980

  • Taso
    Untuvikko
  • Syntymäpäivä 04/27/80

Contact Methods

  • MSN
    yanna23
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    YvI
  1. Työ miehellä, laina, yksi lapsi, minulla työ + esimieskoulutus. Eli projektin tynkää piisaa. Viis vuotta tulee helmikuussa 2010 täyteen. Tässä tarina lyhyesti.
  2. Kihlana Punos ja Aurea 5:llä tulossa vihkiksi.
  3. ^ Ylläoleva Anglia olisi ihana! Itse pidän myös Heartbeatista. Minulla ei ole auton suhteen juurikaan isoja ajatuksia - mies on puhunut sekä Hummerista että wanhasta; itselle olisi tietyllä tapaa nostalgista löytää uudelleen "vanha" Nissan Sunny (oli vm. 89, mutta muukin kävisi kunhan oikealla korilla ja punainen), koska sellaisella aikoinaan muutin miehen tykö kahden matkalaukun ja 5 kenkäparin kanssa. Toisena vaihtoehtona pidän toki mielessä tuon nykyisen Toyota Carina E:ni. Esimerkiksi omani oli siis aikoinaan tälläinen:
  4. Meillä varmaan omaperäisimmät ideat keskittyy muksuihin (tullee liki/yli/noin kolmannes vieraista) - eli otetaan reippaasti muksut juhliin mukaan ja tarjotaan heille omat esiintymishetket. Muuten ihan perinteisesti; tosin helmikuussa.
  5. Meille tulee, mutta ei olla mitenkään hermostuneita vaikka sitten joskus ei saada niitä mitä ollaan toiveiksi laitettu. Listan ulkopuoleltakin siis voidaan ottaa mielellään vastaan. Lähinnä listasta tulee sellainen, joka vain täydentää meillä jo olevia erästä Pentikin astiasarjaa. Muuta ylimääräistä tavaraahan meillä jo onkin, sillä pikkuisen kanssa ja jo useamman vuoden yhdessä eläneenä omistetaan jo suurinpiirtein kahvinkeittimet ja vedenkeittimet. Ja jos uusia saadaan niin ei loukkaannuta niistäkään - pistetään sitten vanhempaa kalustoa kirpputorille; toimivia laitteita ei viitsi ihan heittää minnekään tuhoamaan elinympäristöä.
  6. Eipä sitä tarvinnut juhlia. Eikä kummankaan suku olisi järjestänyt - ei kuulu meillä perinteisiin..
  7. Me taidamme olla niitä - kihloihin, kosinta, häät... Eli, kihloissa tosiaan 19.9.2005, kosinta 2008 ja naimisiin 6.2.2010 - mitähän siitäkin jo tulee? Noin 4,5 vuotta. Väliäkö sillä, matkaa kuitenkin ostettu yhteinen asunto kaksi kertaa (muuttolintuja kun ollaan), muutettu 4 krt ja saatu yksi lapsi. Jokainen taaplaa tavallaan.
  8. Meillä on miehellä bestman kriisi, joka oli minulla kaaso-kriisinä. Ratkaisin oman entiedäketäpyytäisin kaasoksi ongelmani sillä että kysyin yhden opiskeluaikaisen kaverini kaasoksi ja aion pyytää lapseni kummin kaasoksi (tosin seremoniamestari/askartelukaasoksi - toinen kaasoni olisi siis kirkkokaaso) eli ajattelin jakaa reilusti vaan tehtävän. Ensimmäinen kaaso suostui mutta toinen on vielä kysymättä. Miehellä taas on bestman kriisi - hän ei tiedä kenet kutsuisi. Melkein ehdotin, että kutsuu työkaverinsa, jonka kanssa on ollut yhteistyötä liki kymmenen työvuoden ajan erinäisissä muodoissa. Ja saman työkaverin perheineen aikoi kuitenkin kutstua häihimme.
  9. Aloin sitten tosissani miettimään menua, mutta saa nähdä mitä siitäkin tulee. Jaah.. Sitten ihanaa lihapasteijaa yöpalaksi ja siideri, pitkästä aikaa - en ole oikeasti nauttinut mitään apitoisia long time, mutta ajattelin että näin yöpalan kanssa voin ottaa yhden. Kun tuo likkakaan ei enää hörpi mamman maitoa.
  10. Pitämään tarkempaa tarinaa tuonne päiväkirjojen puolelle.
  11. Mies tuumaisi että olen sitten hömpännyt. Hankin ihan testiin muutamia korttipohjia ja pahvia, ja ensimmäiset pikaisesti väännetyt protot olen saanut tehtyä. Ja kun nopsaan katson niin näyttävät kyllä ihan ok:lta, mutta lisäilen kuvan tänne kun ennätän.
  12. Muutama kutsutaan kun niihin on tullut henkkoht kaveruus..
  13. Elikästä sitä ollaan niin hermoheikkoja kun herra AvoMiäs kosaisi sunnuntaina 21.9.2008, ihan sen Juhlintaan edellyttävän kosaisunsa, että olen ihan unohtanut että millaisista AvoVaimosta ja AvoMiehestä on tässä tilanteessa ja blogissa kyse.. Olemme tunteneet arvoisan herra DI:n kanssa vuodesta 2004, ja salamavauhtia alkuvuoden Seinäjoki-Tampere-Seinäjoki-Sotkamo-Seinäjoki-Tampere reissuamisen jälkeen muutin Minä Tampereelle vanhan armaan NisuPappani (Nissan Sunny 1989, 1.4litrainen pikku sedan ja noin 300tkm ajetulla menopelilläni - noinniinkuin vähän autoista tietäville), kahden (oikeasti kahden) pienen laukun (ajattelin että jos jotain ei ole niin sen saa kaupasta, eli hammasharja ja tahna..) kanssa DI:n silloiseen kaksioon. Syksyn tullen DI:lle iski remonttikuume, ja asunnonvaihto tuli kyseeseen alkuvuonna 2005; siihen mennessä olimme hakeneet syksyn aikana vähäiset muuttotavarani hänen silloisella Autollaan.. Lähinnä kirjoja; pienenä lukumurmelina kun olen viettänyt joskus aikaani.. Muutimme keväällä 2005 rivarinpätkään ja syksyllä 19.9.2005 herra kysäisi, ihan täpinöissään illalla, että "mentäiskö kihloihin", ja niin paukautimme seuraavana viikonloppuna sormustinkauppaan. Sitten iski hiljaiseloa, ja 2007 alkoi esikoinen - neiti morsiustyttö - ilmoitella tulostaan; syntyen 12.11.. Keväällä 2008 muutimme jälleen, kun herralle iski remonttikuume/asuntokuume. Ja muutimme paritaloon. Syksyisenä kävelyllä Pyynikillä DI sitten polvistui näköalapaikalla ja kosi; ihan Virallisesti. Ja tällä tiellä sitten ollaan, samana päivänä päätimme että helmikuu on kuukausi ja vuosi on 2010.
  14. Jäi sitten tämä alkusuunnittelu minun vastuulleni, vaikka alunperin piti pitää yhdessä mindstorm-palaveeri.. Jospa sitä sitten itsekin jotain saisi aikaan. Tällä hetkellä ideoinut: Juhlapaikka; pitäisi selvittää muutaman paikan koko... ja HINTA Kirkko - se on jo sovittu, Ylöjärven kirkkoon suuntaamme me, mies vaan jahkaa notta kuinka paljon sinne mahtuu porukkaa, mutta eiköhän normaaliin 1800-luvulla rakennettuun kirkkoon saada 150 henkeä, valokuvaaja ja muut rekvisiitat pikku morsiustyttö mukaanlukien mahtumaan; kaikkea ne miehetkin stressaa.. Teema; kun tykätään Pentikin Vanilja-astiastosta, niin eiköhän ne siitä sävymaailmasta löydy Teeman mukainen koristelu; ajatuksia on, esim. tylliä vois käyttää ruusukkeina/rusetteina pöydissä.. Jne.. Jne... Ajatukset pitää vielä listailla.. Kortit; eli värisävyjä ja toteutustapaa olen pohtinut. Väsään varmaan piakkoin jonkinlaisen proton - josta laittelen kuvan tänne ja varmaan sinne korttiketjuunkin kunhan olen itse tyytyväinen tulokseen. Kulkupelit; Itse haluisin lähteä kirkosta autolla ja saapua kuulaassa talvisäässä hevosella (elikäs rekikyytillä) juhlapaikkaan; JOS joku seurailee tätä blogia niin tietääkö kukaan HYVÄÄ ja LUOTETTAVAA (mies ei ole hevosmiehiä kuten minä olen hevosnaisia) heppamiestä tai -naista ja hevosta, jotka olis potentiaalisia kuskaamaan lyhyelle keikalle? Asusteet; ainakin itselleni, mies ehdotti vuoden 2006 häät lehdestä (kukakohan vihjaillut jo jonkin aikaa siis.. ) sävymaailmaa omaan pukuunsa, jonka hyväksyin sillä itselleni olin niistä sävyistä ajatellut asua.. Bändiksi on muutama ajatus, mutta niistä jossan toisessa postauksessa enemmän Jees, mutta menen nukkuun likan viereen.. Muutaman googlailun jälkeen..
  15. Jaahans, päätimme vihdoinkin että helmikuussa 2010 meidän pitäisi saada jokin päivä pohdittua, käytännössä kaksi vaihtoehtoa, joiden välillä pähkäilemme..