Jump to content
Naimisiin.info

Nanna1980'n blogi

  • merkintää
    6
  • kommenttia
    0
  • katselua
    15202

Niin no, esittelyähän sitä varmaan kaivataan


Nanna1980

540 katselua

Elikästä sitä ollaan niin hermoheikkoja kun herra AvoMiäs kosaisi sunnuntaina 21.9.2008, ihan sen Juhlintaan edellyttävän kosaisunsa, että olen ihan unohtanut että millaisista AvoVaimosta ja AvoMiehestä on tässä tilanteessa ja blogissa kyse..

Olemme tunteneet arvoisan herra DI:n kanssa vuodesta 2004, ja salamavauhtia alkuvuoden Seinäjoki-Tampere-Seinäjoki-Sotkamo-Seinäjoki-Tampere reissuamisen jälkeen muutin Minä Tampereelle vanhan armaan NisuPappani (Nissan Sunny 1989, 1.4litrainen pikku sedan ja noin 300tkm ajetulla menopelilläni - noinniinkuin vähän autoista tietäville), kahden (oikeasti kahden) pienen laukun (ajattelin että jos jotain ei ole niin sen saa kaupasta, eli hammasharja ja tahna..) kanssa DI:n silloiseen kaksioon.

Syksyn tullen DI:lle iski remonttikuume, ja asunnonvaihto tuli kyseeseen alkuvuonna 2005; siihen mennessä olimme hakeneet syksyn aikana vähäiset muuttotavarani hänen silloisella Autollaan.. Lähinnä kirjoja; pienenä lukumurmelina kun olen viettänyt joskus aikaani..

Muutimme keväällä 2005 rivarinpätkään ja syksyllä 19.9.2005 herra kysäisi, ihan täpinöissään illalla, että "mentäiskö kihloihin", ja niin paukautimme seuraavana viikonloppuna sormustinkauppaan. Sitten iski hiljaiseloa, ja 2007 alkoi esikoinen - neiti morsiustyttö - ilmoitella tulostaan; syntyen 12.11..

Keväällä 2008 muutimme jälleen, kun herralle iski remonttikuume/asuntokuume. Ja muutimme paritaloon. Syksyisenä kävelyllä Pyynikillä DI sitten polvistui näköalapaikalla ja kosi; ihan Virallisesti.

Ja tällä tiellä sitten ollaan, samana päivänä päätimme että helmikuu on kuukausi ja vuosi on 2010.

0 kommenttia


Recommended Comments

Ei kommentteja.

Guest
Lisää kommentti..

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...