Jump to content
Naimisiin.info

Nanna1980'n blogi

  • merkintää
    6
  • kommenttia
    0
  • katselua
    15201

Kuvaus

Vuonna 2010 helmikuussa kriittinen päivä

Blogimerkinnät

Hömppää ja suunnittelua

Aloin sitten tosissani miettimään menua, mutta saa nähdä mitä siitäkin tulee. Jaah.. Sitten ihanaa lihapasteijaa yöpalaksi ja siideri, pitkästä aikaa - en ole oikeasti nauttinut mitään apitoisia long time, mutta ajattelin että näin yöpalan kanssa voin ottaa yhden. Kun tuo likkakaan ei enää hörpi mamman maitoa.

Nanna1980

Nanna1980

Ensimmäiset viralliset "hömpät"

Mies tuumaisi että olen sitten hömpännyt. Hankin ihan testiin muutamia korttipohjia ja pahvia, ja ensimmäiset pikaisesti väännetyt protot olen saanut tehtyä. Ja kun nopsaan katson niin näyttävät kyllä ihan ok:lta, mutta lisäilen kuvan tänne kun ennätän.

Nanna1980

Nanna1980

Niin no, esittelyähän sitä varmaan kaivataan

Elikästä sitä ollaan niin hermoheikkoja kun herra AvoMiäs kosaisi sunnuntaina 21.9.2008, ihan sen Juhlintaan edellyttävän kosaisunsa, että olen ihan unohtanut että millaisista AvoVaimosta ja AvoMiehestä on tässä tilanteessa ja blogissa kyse.. Olemme tunteneet arvoisan herra DI:n kanssa vuodesta 2004, ja salamavauhtia alkuvuoden Seinäjoki-Tampere-Seinäjoki-Sotkamo-Seinäjoki-Tampere reissuamisen jälkeen muutin Minä Tampereelle vanhan armaan NisuPappani (Nissan Sunny 1989, 1.4litrainen pikku sedan

Nanna1980

Nanna1980

Jaahans.. Mies jenkeissä ja kaikki minulla

Jäi sitten tämä alkusuunnittelu minun vastuulleni, vaikka alunperin piti pitää yhdessä mindstorm-palaveeri.. Jospa sitä sitten itsekin jotain saisi aikaan. Tällä hetkellä ideoinut: Juhlapaikka; pitäisi selvittää muutaman paikan koko... ja HINTA Kirkko - se on jo sovittu, Ylöjärven kirkkoon suuntaamme me, mies vaan jahkaa notta kuinka paljon sinne mahtuu porukkaa, mutta eiköhän normaaliin 1800-luvulla rakennettuun kirkkoon saada 150 henkeä, valokuvaaja ja muut rekvisiitat pikku morsiustyttö muka

Nanna1980

Nanna1980

Miehen kosinta

Jaahans, päätimme vihdoinkin että helmikuussa 2010 meidän pitäisi saada jokin päivä pohdittua, käytännössä kaksi vaihtoehtoa, joiden välillä pähkäilemme..

Nanna1980

Nanna1980

×
×
  • Create New...