Jump to content
Naimisiin.info

milla82

Morsian
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän milla82 kaikki viestit

  1. Täällä mietitään samaa kuin pomena eli onnistuisko kuvien otto vasta vihkimisen jälkeen juhlapaikalla..kokemuksia tällaisesta järjestelystä?
  2. milla82

    Teemana turkoosi

    Ginamarialla kivat hääkoristeet, just tuon tyylistä itsekin haluaisin:)
  3. Ihanaa, että täältä löytyi kuvia maatalousmuseosta ennen kuin itse pääsee paikan päälle katsomaan:) Ollaan mietitty ko.paikkaa mutta kaipailisin uudempia kokemuksia paikasta. Kai jollain on tänkin vuoden puolella ollut juhlat tuolla?Onko kaikki sujunut hyvin?
  4. Ehkä pitänee ensin pähkäillä asiaa ääneen ja sillä tavoin seurata reaktioita, jos joku ei muutenkaan olisi häissä kovin myöhään ja voisi lähteä muksun kanssa jo aiemmin meidän kotiin.Suoraan kun en halua ketään kysyä kun siitä voi olla vaikea kieltäytyä, ihmiset ovat usein liian kilttejä sanomaan ei lastenhoitoasioissa;) Tai sit vuodenvaihteen jälkeen pitää alkaa totuttelee vieraaseen lastenhoitajaan..
  5. Mekin pidetään lapsettomat häät, mutta ei mainita asiasta kutsussa vaan keskustellaan asiasta jokaisen kanssa kasvotusten.Monet on suhtautuneet asiaan jo nyt sillä tavoin, että tottakai lapset hoitoon ja aikuiset pääsee viettämään häitä rennosti;) Muutamalla tulee olemaan silloin alle puolivuotias lapsi, he tietenkin tulevat vauvojensa kanssa mutta yli vuodenikäiset voi jo olla hoidossa päivän ajan ilman traumoja..
  6. milla82

    Vihkiminen jo klo13

    Kaipailisin kokemuksia/vinkkejä miten olisi suositeltavaa aikatauluttaa päivä, jos vihkiminen on jo klo13 (muut ajat menneet). Tarkoitus olis pitää bilehenkiset häät eli illalla bändi jne. Mitkä jutut vois edesauttaa, että porukka viihtyisi koko päivän?Itse en ole koskaan ollut häissä, joissa vihkiminen jo noin aikaisin, joten sen takia aikatauluttaminen mietityttää..
  7. Onko täällä muitakin, jotka on menossa naimisiin ja oma lapsi on silloin alle vuoden ikäinen?Tärkeä päivä on vasta keväällä, mutta jo nyt mietityttää miten järjestäisi oman pienen lapsen hoito hääpäivän aikana. Kaikki lapselle tärkeät ihmiset (isovanhemmat, enot,tädit,kummit,ystävät) ovat tietenkin häissä eikä voi ketään heitä velvoittaa lähtemään jo aikaisin häistä pois lapsemme kanssa..
×
×
  • Create New...