Jump to content
Naimisiin.info

Savannah

Morsian
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Etelä-Suomi

Savannah's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Savannah

    Havaiji

    Juu, nostoa nostoa!!
  2. Savannah

    Meksiko

    Kaikki matkanjärjestäjät näyttävät vähentäneen tarjontaa Meksikon suhteen. Eikö Tjäreborgilta löydy enää Tulumin vaihtoehtoa vai enkö vain löydä? Ihanasti Nyy kerroit matkastanne
  3. Savannah

    Meksiko

    Moi! Miten olette kasanneet matkanne, oletteko käyttäneet jotain matkanjärjestäjää vai ihan itse esim netistä?
  4. Savannah

    Sansibar (Tansania)

    Kiva lukea kokemuksistanne Kauris! Minkä matkajärjestäjän kautta toteutitte matkanne ja mitähän tuli hintaa koko paketille? Mietimme tässä itse samantyyppistä matkaa häämatkaksi, mutta hinnat ovat aika kovia. Ensimmäistä kertaa Afrikkaan menevänä tuntuisi jotenkin turvalliselta lähteä valmiille matkalle, mutta halvemmanksi tulisi varmasti rakentaa matka itse. Olisiko ajankohtaisia kokemuksia ja neuvoja. Mistä lähteä liikkeelle? Suositteletko esim jotain tiettyä firmaa?
  5. Savannah

    tikkeri

    En tiedä kuuluuko tämä kysymys nyt tänne, mutta ei sattunut silmiin otsikkoa minne olisin mennyt asiaa selvittämään. Eli, miten lisään linkin päiväkirjaani, allerkirjoitus-laatikkoon varmaankin, mutta minkä linkin siihen kirjoitan?
  6. Nostoa nostoa... Sattuisiko kenelläkään teistä, jotka aikonaan olette viettäneet häitänne Suitian linnassa Siuntiossa, olla kuvia sisätiloista? Netistä ei meinaa millään löytyä..
  7. Onko kenellekään ollut häämarssina Myrskyluodon Maijaa, urkuversiona?
  8. Ystäväni pitää häänsä ensi kesänä näillä näkymin Vallhallassa, eli vinkkejä otetaan vastaan näin Weddingplannerina. Onko kukaan pitänyt häitään Bodomin kartanossa? Talviaikaan ilmeisesti vain vuokraavat sitä häiden pitopaikaksi. Vaikuttaa kauniilta.
  9. Savannah

    Islanti

    Täällä yksi Islanti-fani terve Lensimme Islantiin ensin Blue1:lla Kööpenhaminan kautta ja siitä sitten Icelanairilla Reykjavikiin. Taidettiin varata lennot ihan vain Kilroylta tai vastaavalta, hinnaksi tuli n. 500e per nenä. Icelandair oli oikein mukava ja "kotoisa" lentoyhtiö jolla matkustaa. Ja Islannista minulla ei ole muuta kuin kehuttavaa!
  10. Savannah

    Portugalin Azorit

    Hmm, tätä täytyy siis vakavasti harkita kohteeksi, jos toiveena on nuo ^ kuten meillä
×
×
  • Create New...