Jump to content
Naimisiin.info

Savannah

Morsian
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Savannah

  1. Kaikki matkanjärjestäjät näyttävät vähentäneen tarjontaa Meksikon suhteen. Eikö Tjäreborgilta löydy enää Tulumin vaihtoehtoa vai enkö vain löydä?

    Ihanasti Nyy kerroit matkastanne :)

  2. Meksikosta olin kuullut niin paljon positiivista ystäviltäni, että uskalsimme valita mieheni kanssa sen yhdeksi häämatkakohteeksi. Viivymme reissussa n. 3,5 viikkoa ja reittiimme kuuluu matka Guatemalasta, Belizen kautta Meksikoon ja siellä viimeisinä kohteina Playa del Carmen ja Cancun. Sen jälkeen lennämme muutamaksi päiväksi vielä Miamiin, jossa tarkoituksena on vain shoppailla ja rentoutua ennen kotiin paluuta.

    Saas nähdä, mitä tuosta reissusta tulee, sillä se on sisällöltään hieman enemmän extremeä, kun alun perin olimme ajatelleet häämatkalle. Mutta eiköhän siitä pirteällä asenteella selvitä kunnialla. Kauhea matkakuume jo, mutta vielä pitäisi jonkin aikaa malttaa odottaa. B)

    Mutta lueskelisin myös mielelläni lisää kommentteja Meksikosta.

    Moi!

    Miten olette kasanneet matkanne, oletteko käyttäneet jotain matkanjärjestäjää vai ihan itse esim netistä?

  3. Kiva lukea kokemuksistanne Kauris!

    Minkä matkajärjestäjän kautta toteutitte matkanne ja mitähän tuli hintaa koko paketille?

    Mietimme tässä itse samantyyppistä matkaa häämatkaksi, mutta hinnat ovat aika kovia. Ensimmäistä kertaa Afrikkaan menevänä tuntuisi jotenkin turvalliselta lähteä valmiille matkalle, mutta halvemmanksi tulisi varmasti rakentaa matka itse. Olisiko ajankohtaisia kokemuksia ja neuvoja. Mistä lähteä liikkeelle? Suositteletko esim jotain tiettyä firmaa?

  4. Täällä yksi Islanti-fani terve ;)

    Lensimme Islantiin ensin Blue1:lla Kööpenhaminan kautta ja siitä sitten Icelanairilla Reykjavikiin. Taidettiin varata lennot ihan vain Kilroylta tai vastaavalta, hinnaksi tuli n. 500e per nenä.

    Icelandair oli oikein mukava ja "kotoisa" lentoyhtiö jolla matkustaa. Ja Islannista minulla ei ole muuta kuin kehuttavaa!

×
×
  • Create New...