Jump to content
Naimisiin.info

helmivaimo

Morsian
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

helmivaimo's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Mitä tehdä kun sormukset eivät enää miellytä? Naimisissa ollaan oltu puoli vuotta ja olen vakuuttunut, että sormukseni eivät ole ne oikeat. Uusin molemmat sormukset ja siinä järjestyksessä, että ensin löytyi vihki. Timanttileikattu, melko leveä flakkasormus. Sen kaveriksi olikin vaikea löytää mitään. Päädyin ehkä hieman miehen painostuksesta pikaisesti kapeaan rivitimanttisormukseen. Se oli edullinen, eikä sormusbudjetti ollut kovin suuri. Aika pian häiden jälkeen sormukset alkoivat tuntua tympeiltä. Rungot eivät ole sormuksissa samanlaiset, joka aiheuttaa sen, että niiden väliin jää ruma rako. Lisäksi omaan silmään pistää oikeiden timanttien ja ja timanttileikkauksen räikeä ero... Tämä oikeasti ahdistaa, enkä tiedä miten sanoa tätä miehelleni. Miehelle teetettiin omien mieltymyksen mukainen sormus vanhoista kihloista sulattamalla ja hieno siitä tulikin. Minäkin haluasin jotain yksinkertaisen tyylikästä. Ehkä sitten vaikka 5-vuotishääpäivänä.
  2. Itselleni ei tehty koekampausta ja se oli kyllä VIRHE. Keskustelimme kampaajan kanssa hyvissä ajoin tulevasta kampauksesta ja näytin kuvia, minkä tyyppistä haluaisin. Häästressin vaikutuksen alaisena laitoin kampaajalleni viestin, että haluaisin sittenkin koekampaukseen. Kampaaja sai vakuutettua, ettei sellaista tarvita ja että hänellä on varsin hyvä kuva tulevasta kampauksesta. Hääpäivänä sittten aika loppui melkein kesken ja lopputulos oli -no, ihan kiva. Mutta ei yhtään sellainen kuin halusin. Halusin siis puolivallattoman kihara-nutturakampauksen, josta valuisi vapaana osioita. Sain säännöllisen, tavallisen kiharoihin perustuvan nutturakampauksen, jota ei edes kohotettu valkeilla, vaikka niin oli puhe. Eli siis kannatan kyllä koekampausta!
  3. Laitetaanpa tännekin oma ihanaiseni! http://www.aijaa.com/v.php?i=3473457.jpg http://www.aijaa.com/v.php?i=3473472.jpg Agnesin taftipuku siis kyseessä.
  4. Voi kun olisi romanttista, että mies näkisi ensimmäisen kerran morsiamen vasta kirkossa! Mutta mutta... meillä aikataulullisesti se ei ole mahdollista. Eli sulho näkee morsionsa juuri ennen vihkimistä valokuvauksessa. Valokuvaus oli sovittava ennen kirkkoa, että saadaan otettua riittävän valoisia ulkomiljöökuvia. Ja toki vietämme edeltävän yön yhdessä, kun meillä on pieni lapsikin. Siis että on niin kaikille helpompi.
  5. Meillä miehen kihla alkoi olla jo kulunut ja nuhjuinen, eikä se oikeastaan vastannut enää omaa tyyliäkään. Joten päädyimme teettämään täysin uuden vihkin kultasepällä. Vanhan kihla sulatetaan, jolloin se on osa uutta vihkisormusta.
  6. Olin ajatellut myöskin tuota filigraanisormusta vihkisormuksekseni... Aikalailla samanlainen yhdistelmä olisi ollut kuin ylläoleva. MUTTA sitten löysinkin toisen ihanaisen, timantiton sekin ja sorruin sen ostamaan. Ei siis tulekaan kalevalaa, vaikka niin luulin...
  7. Löysin tänään rankan etsinnän jälkeen oman ihanaisen vihkini. Sormus on varmaankin n. 7 mm leveä, keltakultainen runko ja malliltaan flakka. Keskellä kulkee valkokultainen leveä timanttileikkaus. Sopii niin hyvin yhteen keltakultaisen timanttileikatun kapean kihlani kanssa! Huimilta tuntuu teidän sormusbudjettinne... Itselläni oli ylärajana 500 euroa, timantteja en kaivannut. Alkuperäisenä ajatuksena oli Kalevalan filigraani-sormus, mutta sitten löysin tämän ihanuuden. Ja mihin hintaan... liikkeen lopetuksen vuoksi -40 % (vai oliko -50 %) ja lopullinen hinta hieman alle 200!
  8. Osaisitteko auttaa seuraavanlaisessa ongelmassa: Eli pukuni on halterneck-mallinen, jossa on matala selkäosa ja sisään rakennettu korsetti (joka ei tue rintoja). Rinnat tarvitsevat selkeästi ryhtiä, koska imetyksen myötä ne ovat päässet roikahtamaan . Mutta tavalliset liivit näkyvät selkäosasta ja lisäksi kokoajan jatkuva imetyksen myötä kuppikoko vaihtelee aika paljon. Minkälaiset liivit siis hankin? En ole koskaan kokeillut niitä silikonisia itseliimautuvia rintsikoita..siinäkö ratkaisu?
  9. Vuokraan puolipitkän, karvareunaisen viitan samasta morsiuspukuliikkeestä, mistä puvunkin ostin. Edellä on ollut samantyyppisiä kuvia. Aluksi ostin VeroModan valkoisen (ivory ehkä lähempänä) villakangastakin, jossa on kauniita kirjailuja. Mutta koska pukusuunnitelmat meni uusiksi, niin jouduin takinkin palauttamaan. Mutta tässä siis vinkki morsiammille, joille on tulossa valkoinen/ivory puku ja jotka haluavat käyttää päällysvaatetta vielä häidenkin jälkeen!
  10. Onko kellään tietoa bändin duo-veloituksesta?
×
×
  • Create New...