Jump to content
Naimisiin.info

Kiira

Aktiivijäsen
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Kiira's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Kiira

    Ekologiset häät

    Me olemme myös yrittäneet mennä mahdollisimman ekologisesti. Suurinta osaa valinnoista ei ole tarvinnut edes ajatella, vaan asiat ovat lutviutuneet jokapäiväisen elämän normien mukaisesti. - häät pidetään meillä kotona, koska tilaa löytyy ja samalla saamme esitellä suvulle uutta taloamme - koristeluihin ei juurikaan ole panostettu, siisti koti, nätit pöytäliinat, joille on käyttöä myöhemmin ja pihaa ympäröivät koivut ajavat asian. pöytäkukkina käytetään horsmaa ja mesiangervoa, olisin tahtonut lupiineja, mutta niiden aika valitettavasti meni jo - astiat, pöydät ja tuolit vuokrataan - menu koostuu kotimaisista kasviksista, sienistä ja marjoista ja kaikki tehdään itse (ei pakkausmateriaaleja, kuljetusta, säilöntä- tai väriaineita) - sormukset ovat kierrätettyä takorautaa, käsityötä, lähituotantoa - emme vaihda nimiä, joten säästymme kaikelta korttien ja passien uusimiselta yms. paperityöltä - sulhasen vaatteet ovat kierrätettyä, minun pukuni kylläkin on uusi, mutta itsetehtynä siitä tuli kustannuksia alle 50 euroa, puku on helposti muunneltavissa, joten käyttöä löytyy myöhemminkin, kenkänikin ovat vanhat - suurin osa vieraista tulee julkisilla ja yksityisautoilijatkin kaikki kimppakyydeillä
  2. Ehkä sinun kannattaisi käydä sovittelemassa pukuja liikkeessä, niin saisit jotain konkreettista näyttöä siitä, millainen malli sinulle sopii? Oma sovittelukierros ainakin vahvisti sitä mielipidettä, etten "tavallista" pukua halua ja antoi osviittaa, millainen minulle sopisi.
  3. Kävin ostamassa pukukankaat Rahaa meni 46 euroa. Tuohon päälle vielä taannoin ostamani (sittenkin) huntutylli plus päälletikkauslanka. Ei tuu puku kalliiksi! Tiesin, että edukkaaksi tulee, mutta olin varautunut kuitenkin 300 euron budjettiin Nyt kun uskaltaisi vielä koskea kankaaseen! kawa! (plus muut jotka tietää) Mistä löysitte strassinauhaa?? En löydä mistään!
  4. Ei se sitten ollutkaan se miun juttu Kävin tänään kaupassa hypistelemässä ja kangas tuntui kuitenkin liian tunkkaisen oloiselta eikä se oikein kivasti laskeutunutkaan minun makuuni. Katselin myös voileeta, mutta sama vika siinäkin. Kangas saisi olla verkkomaista kuin tylli, mutta kuitenkin laskeutua huomattavasti vapaammin. Hypistelin myös pitkästä aikaa sitä huntutylliä ja kyllä se paremmalta vaikuttaa kuin tuo silkkitylli. Täytyy vielä puuhastella verhopuolella ennen kuin luovuttaa kuitenkin. Yksi vaihtoehtohan on sitten ostaa julmetun iso huntu sopivalla kankaalla morsiusliikkeestä ja muokata siitä omanlainen.
  5. ^ Heh Miullakin mieli muuttui kun sain lakanapuvun ensimmäistä kertaa päälle Pidän toki pohjakaavan samana, mutta täysin erilainen puvusta tulee kuin mitä kaava antaa osviittaa.
  6. Tuo silkkityllihän se voisi olla! Kiitos vinkistä!! Ainakin tämän linkin mukaan http://www.silkkikauppa.fi/8 silkkitylli eli silkkiorganza ei ole kiiltävää kuten polyesteriorganza. Täytyypä alkaa kyselemään tuota nyt sitten. Mullakin on mennyt lakanapuvun eli kaavojen muokkailuun nyt kaiketi nelisen kuukautta Vielä olisi yläosassa tuunaamista ja sitten pääsee kunnolla pohtimaan ja haalimaan kankaita, kun menekki on paremmin tiedossa
  7. Eurokankaan valikoimiin kuuluu se tavallinen, suurempi reikäinen perustylli, joka on varmaan kaikille tuttu jo ala-asteen askartelutunneilta. Lisäksi valikoimassa on huntutylli joka on pehmeää ja laskeutuvaa. Sitä saa valkoisena, l.valkoisena ja mustana. Ja se ei ole sesonkituote vaan aina saatavilla. Jos paikallisesta myymälästä ei löydy, niin ne ei vaan ole tilanneet sitä hyllyynsä Itse teen jälkimmäisestä ja lisään reunaan satiininauhan. Yhtälailla reunaan saa varmasti lisättyä pitsin En tosiaankaan kysynyt Eurokankaasta tilaamisen mahdollisuuksia Eipäs ole tullut mieleenikään, kun jotenkin olen sitä laatua, että tarvitsen hypistellä kankaita ostopäätöksen tehdäkseni, enkä oikein osaa tilata luetteloista tms. Mutta eihän se ostopäätöstä tarkoita se kysely Meidän Eurokankaassa on myös tuota morsius-/huntutylliä, joka on toki pienempireikäistä, mutta ei se minun mieleni mukaan laskeudu. Etsin sellaista tylliä, joka laskeutuisi melkein kuin pitsi, mutta jossa olisi kuitenkin ryhtiäkin jonkin verran. Mutta ehkä tuo ei ole sitä samaa huntutylliä kuin mistä sinä, Helina_08, puhut. Täytynee nyt vaan mennä reilusti kyselemään. Onneksi kankaiden lopullisen valinnan kanssa ei ole vielä kiire, vaikka lakanapuku alkaakin ottamaan jo muotoaan
  8. Osaatteko neuvoa, mistä saisi semmoista ohutta huntutylliä (ivory). Teen mantillamaisen pitsireunaisen pitkän hunnun ja tahtoisin siihen "ei niin tönkköä" huntutylliä vaan semmoista laskeutavampaa. Ainakaan JKL Eurokankaasta ei löydy kuin "morsiustylliä", joka on auttamattomasti liian paksua.
  9. Lakanaversio roikkuu makkarissa ja siitä hän pitää. Pitää jopa enemmän kuin siitä puvusta, minkä puhuin alunperin tekeväni Eli oma mieli muuttui lakanaversiota tehdessä ja parempaan suuntaan Puvun siis teen itse; en ole vielä varma, miten "oikean" puvun kanssa toimimme. Varmaan pyydän apua sovittamisessa ja yleisessä mallauksessa, mutta varsinaisen kokonaisuuden hiusten ja asusteiden kanssa mies näkee varmaan vasta juhlapäivänä.
  10. En muista onko tätä ollut jo täällä, mutta omaan kauhukokoelmaani se kuuluu: http://www.shopofbrides.com/shopexd.asp?id=7914
×
×
  • Create New...