Jump to content
Naimisiin.info

eemppu

Rouva
  • Viestit

    17
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän eemppu kaikki viestit

  1. Mulla meni hermot vannehameen kanssa jo ennen kirkkoa kun autoon meneminen oli niin hankalaa. Otettiin kuvat ennen kirkkoa ja vannehameen kanssa olivat todella nättejä, kirkossa pidin vielä vannehametta mutta juhlaan otin pois ja helpotti kyllä oloa.
  2. Kelakortti. Palattiin matkalta ja kelakortti oli uudella nimellä odottamassa.
  3. En. Piti keskittyä kävelemiseen ja siihen etten purskahda itkemään. Alttarilta pois päin kävellessä sitten hymyilin senkin edestä.
  4. eemppu

    Istumajärjestys?

    Oisin tiedustellut että haluaisitteko itse istua miehenne vieressä vai vastapäätä? Mä en ole kiinnostunut mitä etiketti sanoo, vaan tarkoitus on kartoittaa että kummasta tavasta ihmiset itse pitävät.
  5. Kyllä pidän. Vihki ois vähän orvon näköinen yksin, mutta kihlan kanssa täydellinen.
  6. Meillä sulholla myös bonjourpuku, musta ja mustat housut. Valkoinen paita ja luonnonvalk. liivi, jossa vähän kuvioita ja samasta kankaasta plastroni. Näytti kyllä todella hyvältä. Mun puolesta vois pitää tuollaista kokonaisuutta ihan näin arkenakin.
  7. eemppu

    Egypti

    poist.
  8. eemppu

    Kuka / ketkä kaasona? II

    Minulla on kaasona isosiskoni, valinta oli aika selvä. Nyt olen kuitenkin miettinyt, jos pyytäisin vanhaa koulukaveriani apukaasoksi.
  9. Talvihäät olisin halunnut ja sulhanen kesähäät, joten kompromissina meillä on keväthäät.
  10. Minä varasin 7 kuukautta ennen ajan kampaajalle, joka tekee myös meikin. Itestä tuntu, että oon ajoissa, mutta onneksi täällä on muitakin, jotka on varannut ajoissa. Varasin heti kun olin päättänyt mihin haluan, iski jo paniikki että mitä jos onkin varattu, mutta ei onneksi ollut.
×
×
  • Create New...