Jump to content
Naimisiin.info

ClaraBelle

Rouva
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

ClaraBelle's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä oli yllätyshäät toisen lapsemme ristiäisten yhteydessä. Vihkimisestä tiesi vain molempien vanhemmat ja minun sisarukseni. Kaaso ja bestmankin pidettiin pimennossa ja he olivat paikalla lapsemme tulevina kummeina. Toki pyysin kaasoa laittamaan ristiäisiin mekon etten olisi ainoa jolla on mekko ristiäisissä! Kaikki yllättyivät iloisesti ja toimitukset sujuivat kerrassaan hienosti. Ensin pärähti häämarssi soimaan samalla kun anoppi kiiruhti laittamaan miehelleni kukan rintaan ja tulin isäni käsipuolessa alttarille ihan kunnon hääpuvussa, laahuksineen päivineen. Meidät vihittiin ensin ja siitä siirryimme suoraan lapsemme kasteeseen Siitä siirryimme seurakunnan tiloihin (samassa rakennuksessa kirkon kanssa) jossa tarjoiltiin kakkukahvit ja suolaista; karjalanpiirakkaa, voileipäkakkua, pasteijaa jne. Meillä oli kaksi kakkua, toisessa oli vauvakoriste ja toisessa hääkoriste. Juhlat sujuivat rennon leppoisasti ja vieraita oli 32. Kutsuimme vain kaikkein läheisimmät sukulaiset ja molempien pari läheisintä ystävää. Nyt tänä syksynä järjestämme ystävillemme ja läheisimmille serkuille hääjuhlan. Päätimme juhlista jo avioituessamme mutta päätös on vain vahvistunut kun olemme saaneet kuulla kuittailuja kun "livahdimme" naimisiin Ja onpa jopa kaaso ja bestman vihjaillut jälkipolttareilla!
  2. Kyllä minusta tuo 50€ teille ja pala metsää veljelle kuulostaa siltä että jotain on hampaan kolossa.. Meillä meni niin että appivanhemmat kustansivat mieheni veljen häiden ruoat 150:lle hengelle (eli useampi tuhat euroa) ja hoitivat juhlapaikan siivouksen, kuljettivat lahjat juhlapaikalta ja ostivat lahjaksi noin 150€:n mikron. Me saimme heiltä 6kpl kaiverrettuja kahvilusikoita ja kakkulapion. Muuten he eivät osallistunut millään tavoin meidän häidemme järjestelyihin/kustannuksiin vaikka meidän häissä vieraita oli 32 kappaletta. Omat vanhempani auttoivat hääjärjestelyissä, kustansivat kakut ja antoivat meille häälahjaksi "pienen" 5000€:n häälahjan. Syy noin suureen summaan oli se että vanhempani maksoivat veljeni häiden tarjoilut ja kukkaset joten halusivat olla tasa-arvoisia lapsiaan kohtaan. Ja kyllä me otimme asian henkilökohtaisesti koska kyllä asia on niin että lapsiaan kuuluu kohdella tasa-arvoisesti eikä niin että yksi saa vaikka kuun taivaalta ja toisella ei ole niin väliä! Ja pystyn näin sanomaan koska olen itse kahden ihanan lapsen äiti enkä IKINÄ voisi kuvitella että toinen olisi toista arvokkaampi! Ja jos joku niin ajattelee niin hän on mielestäni huono vanhempi!
  3. Kyllä minusta tuo 50€ teille ja pala metsää veljelle kuulostaa siltä että jotain on hampaan kolossa.. Meillä meni niin että appivanhemmat kustansivat mieheni veljen häiden ruoat 150:lle hengelle (eli useampi tuhat euroa) ja hoitivat juhlapaikan siivouksen, kuljettivat lahjat juhlapaikalta ja ostivat lahjaksi noin 150€:n mikron. Me saimme heiltä 6kpl kaiverrettuja kahvilusikoita ja kakkulapion. Muuten he eivät osallistunut millään tavoin meidän häidemme järjestelyihin/kustannuksiin vaikka meidän häissä vieraita oli 32 kappaletta. Omat vanhempani auttoivat hääjärjestelyissä, kustansivat kakut ja antoivat meille häälahjaksi "pienen" 5000€:n häälahjan. Syy noin suureen summaan oli se että vanhempani maksoivat veljeni häiden tarjoilut ja kukkaset joten halusivat olla tasa-arvoisia lapsiaan kohtaan. Ja kyllä me otimme asian henkilökohtaisesti koska kyllä asia on niin että lapsiaan kuuluu kohdella tasa-arvoisesti eikä niin että yksi saa vaikka kuun taivaalta ja toisella ei ole niin väliä! Ja pystyn näin sanomaan koska olen itse kahden ihanan lapsen äiti enkä IKINÄ voisi kuvitella että toinen olisi toista arvokkaampi! Ja jos joku niin ajattelee niin hän on mielestäni huono vanhempi!
  4. Meillä tismalleen samat suunnitelmat Menimme syksyllä 2009 naimisiin lapsemme ristiäisten yhteydessä. Paikalla oli molempien perheet, kummit perheineen ja muutama läheisin ystävä, vihkimisen ja kasteen jälkeen oli kakkukahvit. Nyt tulevana syksynä on sitten meidän hääjuhlat. Haluamme pienet juhlat, rennolla meiningillä ja olemme hyvin vähän tekemisissä sukulaistemme kanssa joten päätimme panostaa ystäviimme ja juhlia ilman sukulaisia. Juhlat järjestetään noin 50:lle hengelle ja jos sukulaiset olisi vielä kutsuttu niin olisi tullut noin 80 lisää... Mietittiin ensin että onko ihan typerä ajatus pitää vuotta myöhemmin hääjuhlat mutta tultiin siihen tulokseen että kukin tyylillään!
  5. Meidän häissä ainakin isä saattaa.. meistä se on paljon juhlallisempaa. Ja isäni oli todella otettu kun häneltä kysyimme!
  6. Meillä minä olen "päävastaava" suunnittelu puolessa. Mutta kyllä sulhokin ottaa kantaa hääsuunnitelmiin.
  7. Tietää! Ja on tilanteesta jokseenkin myös tyytyväinen että on jokin paikka missä voin purkaa kaikkea häihin liittyvää stressiä ja innostusta niin hän itse pääsee hiukan helpommalla!
×
×
  • Create New...