Jump to content
Naimisiin.info

White2010

Rouva
  • Viestit

    18
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

White2010's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Heidän laulajansa on ainakin tosi hyvä !!!!!
  2. Me vaihdettiin paikkaa kun laskettiin, että meidän 90 vierasta ei mahdu sinne, pienemmälle porukalle ihan ok! Paikan päälle pääsee katsomaan kun soittaa ja hakee avaimen.
  3. Bussiin mahtuu 52 hlöä. Firman nimen voin laittaa vaikka sähköpostilla.
  4. Meillä myös bussikyyditys Tampere-Toijala-Tampere, hinta n.450€.
  5. nannnnnnna! Kyllä loossit ovat kiinteitä. Meille tulossa tämän hetken suunnitelman mukaan morsiuspöytä loosseja vastapäätä toiselle puolelle salia. Itse pidin valtavasti alakerrasta, lähinnä tunnelmallisuudesta, jota korostetaan talvella useilla kynttilöillä ympäri saleja. Ei vaadi juuri muuta koristelua. Eikä tarvi ainakaan peitellä mitään niin kuin useissa paikoissa Vintage, otitteko jonkun valmiista menuista vai ehdotitteko omaa? Oliko vastaanotto ulkona vai sisällä? Talvella ei viitsis vieraita seisottaa ulkona vaan ajateltiin salin perälle tehdä kättelyjonon. En tiedä kuinka onnistuu...?!
  6. Meillä häät Toijalan Karllundin kivinavetassa, täytti munkin samat kriteerit . Löytyy hyvät nettisivut missä hyvät kuvat paikasta.
  7. Karllundin kivinavetta Toijalassa. Hinta n.40€/hlö sis.tilan, pitopalvelun, servetit, astiaston...
  8. Paikka ei tosiaan kaipaa mitään ihmeellisiä koristuksia. Meille tulee pöytiin tuikut, kukka-asetelmat ja ehkä ruusun terälehtiä.
  9. http://www.tampereenseurakunnat.fi/musiikki/haamusiikkiillat Kohtahan ne alkaa
  10. Varausmaksu maksettu, häät 13.02.2010 :-X
  11. nostellaanpas tätä... Käytiin tänään katselemassa paikkoja ja mukavaltahan siellä vaikutti. Lähinnä mietitään vielä 1. miten pöydät järjestetään niin että n.90 hlö mahtuu syömään? 2.Mistä naulakkotilat talvivaatteille? 3. Bändin paikka? Eli juhlia järjestäneet/vieraana olleet, jos jotain lisäkommentteja saisi olisi kiva. Lisäksi miinusta vahtimestarista, joka oli sanonut meille eri päivän kun mitä oli itsellensä kirjoittanut ja syytteli meitä väärästä näyttöpäivästä kun soitimme kun ei ilmaantunut paikalle -tosin suostui tulemaan puolen tunnin päästä näyttämään paikat. Lisäksi ei tuntunut osaavan vastata juuri mihinkään kysymyksiin... Varaustoimet ei taida myöskään hallussa kun kysy meiltä että eikö vielä olla varattu paikkaa vaikka toimistolta sanottiin että vasta syksyllä voi tehdä varauksia.
  12. White2010

    Tampere

    20.02.2010 Finlaysonin kirkko varattu, ensimmäisinä tuolle päivälle, tuohon kirkkoon Päivä vaihtui juhlapaikan saamisen vuoksi viikolla aikaisempaan eli uusi päivä: 13.02.2010 Finlaysonin kirkko&Karllundin kivinavetta
  13. Hääpaikka valittu, kirkko valittu, bändiasia on vielä auki eli haussa olisi joku rento, nuorekas ja edullinen coverbändi, joka soittaa kotimaista ja ulkomaista melko tuoretta musiikkia. Plussaa olisi naislaulaja... Liikaa vaadittu? Jos jollain on ehdotusta niin otan mielelläni ehdotuksia vastaan!!!
  14. Jeanette: oletko suunnitellut hääpaikkaa jo enemmän? Tuleeko teille bändi? Miten järjestätte pöydät? Me varattiin paikka kanssa alustavasti ja aloin sitten miettimään miten pöydät laittaisi että n.90 hlöä mahtuu...
  15. Me käytiin kanssa tänään katselemassa paikkoja ja ihan kivalta tosiaan näytti. Meillä kutsuja lähtee n.100. Takkahuone oli tosi kiva. Se käy hyvin "jatkopaikasta" kun vanhemmat vieraat ovat lähteneet ja jos kerran saunaankin pääsee niin mukavalta vaikuttaa...
×
×
  • Create New...