Kermis

Aktiivijäsen
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About Kermis

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Itse olen Herrasväenpikkuleivät täyttänyt ja pakastanut, hyviä ovat olleet Pikkuleivät ehkä kostuvat näin sulaessaan, mikä ei ole lainkaan paha juttu! Samoin tein kerran mintunmaikuisia keksejä, jotka täytettiin tuorejuusto-kerma-Marianne-tahnalla ja pakastin myös ne, vaikka ohjeessa sanottiin, että täytetään juuri ennen tarjoilua. Sama "vika": pikkuleivät olivat hieman kosteita ja vallan suussa sulavia!
 2. Toi juomajuttu olis hauska ja varmasti olis toiminut kaikissa häissä, missä me olemme olleet. Ei minusta nöyryyttävä, mutta jokainen tyylillään, eikös niin Pari valokuvaa yhteisestä menneisyydestä, mistä sitten k + b joutuisi selittämään, missä ollaan oltu jne. eikä varmasti ketään nöyryytettäisi. Esim. toi tietovisa, mihin voi valita joukkueet: esim. morsiusparin vanhemmat omina tiimeinään ja kaaso+bestaman kolmanneksi tiimiksi. Kuningas ja Kuningatar - satu olis tarkoitus toteuttaa tänään, siihen tulee siis mukaan sekä hääpari että kaaso+bestman, mutta voisihan sadun kertoa myös hääpari. Jahas, eli jospa vaihtaisin juhlahynttyyt päälle ja todellakin lähtisin niihin häihi ;D
 3. Ei syki runo- eikä leikkisuoni... Ei kenelläkään sattuisi olemaan valmiina tätä 12kk leikkiä sinä kirjekuori versiona?!?! Siis ne valmiit tekstinpätkät?!?
 4. SUOSITTELEN!!! On todella hauska! Tosin ollaan leikitty sitä yksissä bileissä ja isäni 50vee juhlissa. Leikkiä on kyselty myös kovasti, joten ilolla olen sitä jakanut eteenpäin. Nyt se testataan parin viikon päästä häissäkin...
 5. Mä en edes usko Jumalaan, vaikka kirkossa vihittiinkin, mutta hupi vihkimiseen...? Noh, antaa kaikkien kukkien kukkia, joten siitä vaan, jos pokkaa riittää! Mun mielestä noi tommoset jutut on hauskoja, missä vaan jotkut tietää "vastauksen". MUTTA ystäviltä, lupaavilta olisi TODELLA KOHTELIASTA, miettiä kestääkö vastapuolen kantti. Mun kantti ois kestänyt ;D Meidän häissä hupia tuotti morsiustyttö, meidän TAHDON, sillä molemmat sanoimme sen todella kuuluvasti, jotta vikapenkkiläisetkin kuuli, sekä viimeisenä häämarssi, joka oli tunnari Pulmusista. Tähän marssiin oli lupa papilta ja kanttorikin lopulta totesi, että toimihan se!
 6. ... ja kun lukisi tarkemmin, tuossa yläpuolellahan oli selitetty tuo sama :
 7. Olen kuullut monen monta versiota... Juuri niin, että esim. pahvisia sydämiä piilotetaan vieraiden tuolien alle, lautasiin yms. Tehtävät vuosien mittaan muuttunut "helpommiksi" ja juuri ikkunan pesut on vaihtunut lähtettäviin kortteihin, oma tekemiin runoihin yms. Kaasoillessani tämä leikki toteuttettiin niin, että hääparia pyydettiin valitsemaan vieraista taiteellisin, urheilullisin, joukon jauhopeukalo yms. Porukka seisoi rivissä siihen asti, kun kaikki oli valittu ja tämän jälkeen jokainen sai lukea tehtävänsä ääneen. Esim. Koska Matti ja Maija ovat vakuuttuneet urheilullisuudestani ja suurista saavutuksistani, on kunniani toteuttaa heille urheilullinen iltapäivä pulkkamäen merkeissä. yms. muuta kivaa ja HELPPOA! Me kaasot saimme kovasti kiitosta hieman vaihtelua saaneesta leikistä. Ystävämme häissä leikki toteuttiin niin, että pinossa oli 13 kirjekuorta, jotka annettiin morsiamelle. Hän avasi ensimmäisen ja luki ääneen jne. pino kulki häävieraiden joukossa. Kirjekuoren sisällä oli pätkä tuttua tehtävää ja "vihje" kelle kuori menee seuraavaksi. Vihjeenä oli esim. kaunein hymy, komein miehen takapuoli yms. Tämä oli mielestäni hauska, sillä jokainen vieras joutui miettimään kelle "kunnia" kuului. Kaikilla oli hauskaa!!!
 8. Nyt vetäisen hatusta, mutta muistaakseni kaikki polttarit missä olen parina viime vuonna ollut on tullut maksamaan n.20€/hölö, mikä mielestäni on kohtuullinen summa. Tämän päälle kun olen vielä maksanut omat juomani, ruokani, mahd.pääsymaksuja yms. Syy miksi ehkä aloin tähän kirjoittelemaan on kuitenkin se, että jälkeenpäin huomasi miten eri tavalla raha käytettiin. Itse kun kaasoilin, keräsimme toisen kaason kanssa tililleni etukäteen 15€/juhlija rahaa ja jos en ihan väärin muista, se riitti aivan loppuun saakka! Juhlijoita oli n.10. Tällä rahalla saimme mielestämme vaikka mitä! Mielestämme informoimme myös muita juhlijoita TODELLA tarkkaan mihin kaikkeen rahaa tulee menemään tai meni. Sitten harmittikin toiset polttarit, jotka huiskaistiin kasaan todella vähällä vaivalla, rahaa meni n.25€, eikä kaaso kovasti selitellyt mihin rahaa meni. Kaikenlisäksi itse ostin niihin pippaloille isolla rahalla ruokaa, jota sitten sain kaasolta moneen otteeseen kinuta takaisin. Jälkeenpäin kaverini kanssa kyllä kovasti mietittiin, että mihin se raha upposi... JOHTOPÄÄTÖS: Reiluuden nimissä on fiksua informoida mihin raha menee ja se, että kaikilta menisi yhtä paljon. Voihan tietty olla, että kaaso/-t haluaa maksaa enemmän, mutta esim. minulla meni ystäväni häihin jo hieman rahaa, niin pidin siitä huolen, että polttarit meni täysin tasan kaikkien juhlijoiden kesken. Eli kannatan etukäteen alkukassan keräämistä, joka ei toivon mukaan ylittyisi pahasti.
 9. Meille ainakin suunnitelmien mukaan tulisi mennessä Pachel (?) Kaanon ja tullessa Lelukaupan häät, mutta eipä tuohon taidan kanttori suostua. Yritettiin saada tuttu kanttorikin, muttei ei ehdi. Häävalssiksi, joko Maija&Janne tai sitten Vaikka kuinka kauas toisistamme.
 10. Meillä menomarssi tavallinen, mutta harvoin kuultu. Poismennessä haluttais jotain erikoista, mutta koska riippuu niin papista ja kanttorista, että setvitään eka heidän kanssa. Tosin nyt ollaan ajateltu tuttua soittamaan urkuja, joten sit olis esteenä enää pappi. Joskus piti ulos astella Pulmusten tunnarin tahdissa... Love and Marriage ;D
 11. Totta: tämä leikki on kulunut, mutta uusilla versioilla siitä saa ihan kivan! Kaasoillessani tänä kesänä, varastin viime kesäisistä häistä leikin muunnelman (toivottavasti, tätä ei ketjussa vielä ollut) Hääparin tulee valita häävieraista joukon taiteellisin, pullantuoksuisin, touhukkain, ulkoilmaihminen, herkkusuu, käsityöihminen, "metsän omistaja" jne. Näin hääpari on mukana ohjelmassa. Kun ko. hlö siirtyy lavalle, hänelle annetaan paperilappu. kun sitten kaikki 12 ovat lavallle, jokainen vuorollaan (=kuukausittain) lukee oman lappunsa. Esim. "toukokuu 2004- Keväisin on erittäin tärkeää nauttia runsaasti ulkoilmaa. Raskaan työviikon jälkeen aivojen tuuletus on paikallaan. Lupaan järjestää hääparille annoksen ulkoilmaa... vien heidät terassille" jne. Tämä oli monen mielestä uusi ja erilainen versio. Jotkut onnistui juuri kohdalleen ja jotkut ei sinnepäinkään...