Tiia84

Aktiivijäsen
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

About Tiia84

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Sovittiin että ei häiden yhteydessä hankita mitään, mutta ehkä myöhemmin jotain mukavaa.
 2. Meillä häät ensi viikon lauantaina ja vierailta on tullut monenlaista kränää asioista. Juhliin tulee n. 100 ihmistä, kutsuttuna omat perheet, sedät & tädit, OSA serkuista ym. Tässä kriteerinä yksinkertaisesti se, kenen kanssa olemme tekemisissä. Sulhasen puolelta esim. yksi täti perui tulonsa, koska hänen kahta aikuista lastaan ei ole pyydetty. Naurettavaa mielestäni. Oma vaarini ei tule, koska on jossain sotaveteraanitapahtumassa samaan aikaan. Äsken oli tätini ilmoittanut äidilleni, että heidän lapset, kaksi serkkuani ei sitten tule, kun ei olla pyydetty toisen 15v poikaystävää, jonka olemme nähneet tasan kerran. Lisäksi noin 15 ihmistä ei tule eri syistä. Harmittaa kyllä, mutta minkäs teet. Äitini oli ensin vastaan, mutta siitä huolimatta kutsussa oli teksti siitä, että koskee vain kutsussa ilmoitettuja ihmisiä. Sillä pyrimme välttämään sen, että paikalle tuleekin ylläreitä, joille ei esimerkiksi ole varattu istumapaikkaa. On tämä vaikeeta. Inhottavaa kun tälläsistä asioista tulee stressiä, vaikka häiden valmistelusta sitä tuskin keneltäkään muutenkaan puuttuu.
 3. Kirjottelin omista polttareistani tuonne "kaikki eivät pidä yllätyksistä" osiooon jo.. Mun polttarit olvat siis viikko sitten la ja mieheni tiesi lähes kaiken niistä. Hänelle soiteltiin monta kertaa ennen ja kyseltiin asioita. Mieheni polttarit ovat ensi viikonloppuna, viikkoa ennen häitä siis. Kestävät 3 päivää. Kovin koitin aikaisemmin selvittää bestmanille että ei viikkoa ennen häitä, koska siinä käytännössä on muutakin tekemistä varmasti, vaikka kuinka koittaisi tekemistä karsia. Bestman ja muutkin sinne osallistuvat ovat siis myös mun ystäviä. Lisäksi tähän nyt sattui tulemaan terveydellisiä juttuja sulhaselle, ja ole lievästi sanottuna huolissani polttariviikonlopusta, koska jos sakki ei osaa huomioida kaikkea, hyvin helposti sitten pilaavat häämmekin. Mulle ei ole kerrottu mitään ensi viikonlopun tapahtumista. Mies haluaisi mun tietävän. Ovat selvästi sopineet ettei mulle kerrota. On jotenkin omiin häihin liittyvissä jutuissa ulkopuolinen olo ja oloa ei paranna myöskään se, että omat polttarit meni huonosti. Mulla on sellanen olo, että mua pidetään sekopäisenä stressaajanaja huolehtijana kun haluaisin tietää edes jotain. Sattuu nyt olemaan äitienpäiväkin tuossa sunnuntaina. Olisi mukava tietää edes, mihin aikaan kotiutuu sunnuntaina, että voisi sitten äitienpäiville mennä ym. Mitään ei kerrota. Mennyt maku vähän koko häistä polttarisähläyksien takia.
 4. No eikö se oo ihan yleinen käytäntö, että morsian kertoo kenet polttareihinsa haluaa.
 5. Meille tulee vieraslista juhlapaikan seinälle ja pöytänumerot liloihin pieniin kakkupapereihin joka pöytään.
 6. Kirjottelin jo eilen "kaikki eivät pidä yllätyksistä" otsikon alle omista polttareistani jotka olivat viikko sitten. Mun mielestä kaikkein tärkein on, että otetaan huomioon se, mitä morsian on toivonut! Ja että on edes joku suunnitelma. Siinä hyvä pohja, koska ei siitä voi mitään tulla, jos vedetään hatusta koko juttu!
 7. Ajattelin kertoa teille viime lauantaina olleista polttareistani. Kaikki ei mennyt niin kuin olisi pitänyt. Olin 2kk ennen antanut kaasoille(2) listan, jossa ne kenet haluaisin polttareihin. Minä ja 9 muuta. Olin kovin painottanut sitä, että olkaa ajoissa yhteyksissä ihmisiin, koska osa hyvinkin kiireisiä. Mulle sanottiin aina, että en saa suunnitella omia polttareita ja ei he voi vielä olla yhteyksissä kun ei heillä ole mitään suunnitelmaa. Olisin halunnut että kaikki suunnittelee polttarit yhdessä. Olin antanut 2 viikonloppua jotka sopii, koska meillä ei yksinkertaisesti enää ollut vapaita viikonloppuja. Viime viikonloppu tai sitä edellinen. No edeltävä ei sopinut koska kaason piti olla reissussa, mutta tulivuori päätti toisin, joten sovittiin että polttarit 24.4. Varasin sen päivän niille ja moni asia olisi voitu tehdä toisin, jos olisin tarkemmin tiennyt, että polttareita suunniteltiinkin vasta kesäkuulle. Olin sanonut että polttarit häiden jälkeen jos ei muuten onnistu aikataulusyistä. Sain ennen polttareita kuulla monelta taholta, että mä olen niin vaativa, haluan suunnitella omat polttarini, mua on vaikea yllättää ym. En halunnut suuria ylläreitä koska en niistä pidä ja polttarisählinkien myötä meni vähän maku koko häiden järjestämisestä. Itse en nähnyt enkä näe mitään pahaa siinä jos päivämäärä on morsiamen tiedossa. Viikkoa ennen sovittua mulle selvisi, että polttareita suunnitellaan tosiaan vasta kesälle. Olin pettynyt. Jos olisin tämän tiennyt, olisin voinut antaa ihan eri tavalla tehtäviä jotka nyt tein itse, kaasoille. No sitten tajusivat että odotin jotain ja kyhäsivät muutamassa päivässä mulle polttarit. Loppuun asti oli ihme salailua jopa niissä määrin, että useamman kerran pahoitin mieleni. Lauantaina aamulla toinen kaaso tuli hakemaan. Jo matkalla kerrottiin mihin oltiin menossa. Petyin kun paikalla oli vaan kaasot, ja ajattelin, että näinkö se nyt sitten meni. Mulle tekemistä tärkeämpää olis ollut ehdottomasti se, että mahdollisimman moni tärkeä ihminen ois päässyt paikalle. Pääsin käsihoitoon ja sieltä tullessani 2 kaveria oli tullut vielä lisää. Siinä sitten koko sakki. Mentiin syömään ja sieltä mukavaan vanhaan majatalon saunarakennukseen istumaan iltaa. Juteltiin ja oltiin vaan, ei sen kummempaa. Se tosin oli ihan kivaa. Polttari-illan jälkeen meillä kotona kaaso alkoi sitten puhua jotain, ja mun oli pakko sanoa, että olen pettynyt, että vaan niin vähän tuli porukkaa. Ja tiesin, että johtui asioiden sopimisesta liian myöhään ym. Ilta loppui sitten siihen, että sekä minä että kaaso itkettiin. Nyt koitettu kaasojen kanssa putsata pöytää, jotta kaikilla ois kivat 2 viikkoa ennen häitämme. Kaikki ei kuitenkaan mennyt niin kun ois pitänyt.
 8. Meille tulee Enkelin rukous ystäväni laulamana. Löytyy Mirja Poikkeuksen levyltä.
 9. Meillä vihkiminen klo 16. Vieraita 700 km:n päästä niin päädyttiin tähän. Myöhäisemmällä vihkimisellä myöskin vältytään siltä, että juhla jatkuu, jatkuu ja jatkuu ja ihmiset tylsistyy. Eikä myöskään tarvitse laittaa juhlaan mitään iltapalaa, koska ruokailu menee muutenkin sen verran myöhemmäksi.
 10. Kenelläkään kokemusta Paraisten papeista? Menemme naimisiin toukokuussa Paraisten kirkossa.
 11. Puku löytyy osoittesta: http://www.kuvaboxi.fi/julkinen/2dbc7+tiia-puku.html Millainen punainen kimppu sopisi?
 12. Kertokaas lisää jotain hyviä latinaksi.
 13. Meillä häät ensi toukokuussa ja moni asia vielä vähän auki, mutta kuitenkin meinataan säästää mahdollisimman paljon, koska olemme vielä opiskelijoita. Isäni tekee ruoan, koska kokki on. Sítä emme vielä tiedä mistä saamme keittiöön henkilökuntaa. Hääautona kenties vanha Cadillac jonka kummisetäni omistaa. Kutsujen tarvikkeet ja niiden teko varattu jo tutultani, joka aloitti toiminimellä nyt elokuussa. Järjestää askartelukursseja ja myy niiden ohessa tarvikkeita. Kutsut maksaa 2e/kpl. Kaapistamme löytyy synttärilahjaksi saamani skumppalasit, joissa kultaiset enkelit. Kelpaavat hyvin meille. Kengät ostin alesta, kivat balleriinat, 24,90e Puvun huusin huuto.netistä. Postikuluineen 85e. Tosin täytyy vielä vähän korjailla,koska tällä hetkellä ei mene selästä kiinni ja helma on liian pitkä. täältä tilaamalla löytää kallista, mutta halpaakin. Tarjoamme vain alkumaljat ja ruoan kanssa viiniä/kotikaljaa/vettä/maitoa/mehua. Booliin emme halua rahojamme laittaa, koska emme myöskään halua haistämme ryyppyjuhlia. Morsiustytön vaatteet tekee kenties tytön mummo Kaasot ja bestman saavat puolestani pukeutua ihan niin kuin haluavat. Kaikille tärkeille ihmisille tulee kyllä vieheet. Käytämme kenties myös luonnonkukkia.
 14. Minulle tulee ensi toukokuulle kaksi kaasoa. Toinen rakas ystäväni, jonka kanssa olemme tunteneet ylä-asteelta asti. Toinen ystäväni on ystävä ehkä n. 6 vuoden takaa, mutta sitäkin enemmän koettu jo yhdessä. Toinen on leipoja ja kotihengetär, toinen taas rakastaa askartelua ja muuta näpertämistä. Molemmat yhtä tärkeitä.
 15. jos nyt mietitään "perinteisiä" häitä, niin yleensähän on... ...morsian ja sulhanen ...morsiamella valkoinen, pitkä hääpuku ja oheistuotteet (kuten kengät, laukku, viitta yms.) ...sulhasella tumma puku/saketti/frakki tms. ...vihkiminen kirkossa lauantaina ...hääjuhla sen jälkeen ...juhlassa ruokailu ja kakkukahvit ...hääkakun leikkaus ja ehkä se polkaisu...häävalssi/häätanssi ...kaasojen/bestmanien/ystävien/sukulaisten kehittelemää ohjelmaa ...hääparin hääyö jossain kahdestaan, yleensä jotain spesiaalia järjestettynä joko hääparin tai kaasojen/bestmanien/ystävien/sukulaisten taholta -Häissämme tuskin tanssitaan -Juhlassa tarjotaan vain ruokajuomat, ei boolia, koska emme halua, että ihmiset ovat aivan kännissä elämämme tärkeimpänä päivänä - ei morsiusparin nolaavia leikkejä, vaan hyvällä maulla tehtyjä - ei kirkon koristelua erikseen -ei teetettyjä/välttämättä yhtenäisiä pukuja kaasoille ja muille "rooleissa" oleville. - ei kallista hääyötä vaan jotain mukavaa erilaista, vaikka heinälato.