Vaniljainen

Rouva
 • Content count

  29
 • Joined

 • Last visited

About Vaniljainen

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meillä oli kans iltapalaa siinä 10 aikoihin ja kyllä kaikki ruokaa haki:)
 2. Olen tosi tyytyväinen valintaan!:)Aina sitä välillä ihailen :)Se on kaunis ja tärkeä
 3. no ihmettelin itsekkin itseäni kun mä hymyilin.:)Mua vaan jotenki alko hymyilyttää:)Mun mies sen sijaan oli totinen,muutamat vieraat siitä sanoki:)
 4. Mä ostin vain huulipunan.Sain sellasia liinoja mukaan,että voi painella kasvoja jos alkaa kiiltää.En sitte lisäilly mitää muuta ku joskus huulipunaa.
 5. Häistä jäi monia kauniita muistoja,mutta tanssiessamme mieheni sanoi minulle,että musta tulee hyvä äiti,ja että olen niin äidillinen Se oli jotenkin niin kauniisti sanottu Lapsia ei vielä ole tulossa,mutta ehkä niidenki aika tässä joskus koittaa:)
 6. Uutta:puku ja sormus Sinistä:yhdessä sormuksessa sinisiä kiviä Vanhaa:kengät (ei nyt kauheen vanhat,mutta ei uudetkaa:) ) Lainattua:Se vielä puuttuu..
 7. Tässä mun ihanuus.Kihla on toi sileä ja toinen vihki.Sormus odottelee 14.2.09 päivämäärää
 8. Mä en vielä tiedä,mutta mun sisko toimii kuvaajana niin sen voi ottaa koska vaan
 9. Kai munki täytyy tänne laittaa:)Mulle tulee vähän harvinaisempi nimi,sitä ei ollu montaa ku kävin siellä väestörekisterin sivuuilla.Musta tulee rouva Akseli.
 10. Täälät löytyy kans morsian päivälle 14.2.2009:) Aika hyvässä mallissa suunntittelut. Hommattuna/varattuna: -kirkko -juhlapaikka -bändi -kutsut -vihkisormus -meikki ja kampaus varattu -ja kaikkea muuta pientä varattuna Hommaamatta on vielä kummanki puku,kimppu,ja jotaki pieniä juttuja:)
 11. Tulipa tossa vielä mieleen että mua oikein huvittaa kun mun avomiehen mummu tiirailee mun vatsaa ku sen luona käydään Mutta nuo mummut on asia erikseen.Niille se on kai luonnollista että kun mennään naimisiin niin niitä lapsiaki sitte alkaa tuleen
 12. No ei kyllä minustakaan kovin kiva huhu ole, varsinkin jos vieraat ihmiset puhuvat sitä totena. Esimerkiksi yksi tuttuni ei voi saada lasta ja hän olisi varmaan sydänjuuriaan myöten loukkaantunut ja surullinen, jos hänestä tuollaista vieraat puhuisivat. Juurikin tällaisten tilanteiden ajatteleminen vetää surulliseksi Ihmiset eivät ajattele sitten yhtään, etteivät ne lapset ja niiden saanti mitään itsestäänselvyyksiä ole... Itse olen miettinyt, että jos joku tulisi keskustelun alottamaan vihjailevalla äänensävyllä, että "oot sitten tainnut pyöristyä...", niin pitäisi itse yrittää olla yhtä julkea takaisin päin ja todeta, että "juu, onhan tuota läskiä tullut". Luulisi, että se saisi vihjailijan vaikenemaan hetkeksi... Suoriin kysymyksiin en ole mitään kovin nasevaa keksinyt. Se vain ärsyttää, että ihmiset eivät tahdo ymmärtää sitä kieltävää "ei, en ole raskaana" -vastausta Ja eihän se ole mahdollista, kun kyseessä on 21+23-vuotiaat ihmiset! Eihän sen ikäiset voi naimisiin mennä ilman, että lapsi olisi tulossa... Joo ei kaikki ajattele sitä että ei se niin itsestään selvää tuo lapsien tulo oo.Ennenvanhaan niitä on vaan tullu,nyt niitä tehdään.:)Ja varmasti tosi kipeä asia niille jotka ei lapsia voi saada.Aina itekki ku puhun lapsista ni sanon,että kyllä lapsia tulee,jos saadaan,kun ei se tosiaan oo niin selvää.Olis surullista jos meille ei lasta suotaisi kun kumpiki ollaan lapsirakkaita,mutta jos niin käy ettei tuu,niin sekin on vaan pakko koittaa hyväksyä.
 13. me ollaan menos naimisiin 14.2.09. En tiä mistä on lähteny,mutta meidän kylällä puhutaan että mä oon raskaana,eikä se pidä paikkaansa.Eihän tuo paha huhu oo,mutta ei kivaa kun ei oo totta.
 14. Me aiotaan kävellä mieheni kans yhdessä,ollaan jo sen verran kauan oltu yhdes ja mä pois kotoo,että tuntuu luontevalta tehdä niin.Enkä mä oikeen oo koskaan aatellu että isä mun saattelis.
 15. Akselin ja Elinan häävalssi,oli perinteinen tai ei