Jump to content
Naimisiin.info

bride-to-be

Morsian
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

bride-to-be's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. bride-to-be

    Sulhasten suusta

    Mä kysyin kanssa tossa yks päivä mieheltäni, että mitä hän odottaa meidän häiltä (lähinnä ajattelin, että millaista tunnelmaa, ohjelmaa jne.) Vastaus tuli samantein: "no sitä, että me mennään naimisiin tietty!".. Luonnollisesti joo, sen takiahan ne häät järjestetään Mutta ihana vastaus mielestäni silti Ja hetken epäröinnin jälkeen hän vielä lisäsi, että "ootan mä sitä karkkibuffaa kanssa.."
  2. Täälläkin kaipailtaisiin tuoreita kokemuksia, anyone? Meillä siis häät ensi kesänä Stansvikissa.. Menut, juomahinnastot yms. olen jo saanutkin, joten lähinnä kaipailisin rehellisiä mielipiteitä ruoan ja tarjoilun laadusta, käytännön järjestelyiden sujumisesta ym.!? Suosittu paikka ainakin tuntuu olevan, koska tehdessämme meille varausta, kesä-heinäkuulle 2010 oli jäljellä enää yksi vapaa lauantai.. ja senhän me tottakai nappasimme Niin ja varauksen teimme jo huhtikuussa eli 1 v 3 kk ennen häitä.
  3. bride-to-be

    Häämessut

    Mistäs olet tuollaisen tiedon saanut?! Helsingin Messukeskuksen sivuilla (finnexpo.fi) ainakin lukee, että Häät & Rakkaus 2009 (ja Muotimessut) ovat 13.-15.11 ja tuolloin 6.-8.11 näyttäisi olevan ELMA Maaseutumessut. Joten jos tulevia morsiamia kiinnostaa nähdä enemmän morsiuspukuja kuin lypsyhaalareita, niin suosittelen tuota 13.-15.11 viikonloppua..
  4. bride-to-be

    Kihlajaiset?

    Juhlimme yhdessä kavereiden kanssa ja tietysti myös kahdestaan.. Vanhempiemme kanssa emme varsinaisesti juhlineet, mutta kihlajaislahjat kyllä saatiin
×
×
  • Create New...