dech

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About dech

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meillä häät Kokemäen seuratalolla 2012. Olen ollut monissa juhlissa, mahtuu yli 150 henkeä ja on mielestäni nätti ja viihtyisä. Keittiö on tosi toimivan oloinen, siellä ei ole mitään tiettyä pitopalvelua, vaan saa palkata kenet haluaa. Salissa on lava ja jos on paljon vieraita ja niin yläkerran parvea kannattaa kanssa hyödyntää. Googlella löytyy seuratalon omat sivut. Suosittelen, ainut miinus on korkeahko vuokra maaseutupaikaksi, yli 500 €. Toisaalta saa koko talon käyttöön ja on aikaa koristeluun ja siivoamiseen. Astioita ja pöytäliinoja voi vuokrata erikseen.
 2. Meillä häät 15.9.2012. Värit on ihan suunnitteluvaiheessa, mutta haluaisin ainakin tumman harmaata. Sellaista hohtavaa, lähellä mustaa. Koristeluissa tulee olemaan paljon kynttilöitä, todennäköisesti valkoisia ja sitten olen miettinyt jotain metsäistä, ehkä puolukanvarpuja... Aika vaiheessa on vielä suunnitelmat ja varmaan tulee vielä muutoksiakin...
 3. Riippuu tietysti teidän vieraista, muta veikkaan että mammat ja papat tahtoo kyllä sen kahvin jo kakun kanssa. Olisiko mahdollista että kahvia saa sekä että halujensa mukaan?
 4. Agricolan kirkko on myös erittäin hieno. Se punainen väri seinillä/katossa (juu, on nää termit vähän hukassa..) antaa aivan oman loistonsa. Ja onhan se minun rippikirkkokin.
 5. Oma bravuurini on Maku-lehdestä kopsattu sacherkakku. Resepti löytyy lehden nettisivuilta. Itse olen laittanut väliin vadelmamarmelaadia tuon aprikoosin tilalle. Muutenkaan kakku ei ole ehkä ihan perinteisin sacher, koostumus on paljon kevyemmän oloinen ja tuota pystyy syömään vähän isomman palankin ilman ällötystä. Ja koristelun olen hoitanut valkosuklaalla, sillähän voi kirjoitella ja kuvioida pursottamalla melkein mitä vaan. Suosittelen!
 6. Minkähän hintasta tuo Studio Kallionimen kuvaus on?