Jump to content
Naimisiin.info

hnnamari

Rouva
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän hnnamari kaikki viestit

  1. hnnamari

    Myytävää

    Myytävää helmikuun häistämme
  2. Sulholle tulee frakki, mustavalkoisen tyylikäs ja ah niin hyvännäköinen
  3. Suunnitteilla on löytää helmikuuksi paksumpi huivi tai shaali, jota käyttää matkalla kirkosta juhlapaikalle (auton kyydissä siis). Toisaalta, jos sää suosii otamme ehkä kuvia ulkona, joten sitten shaali tulee tarpeeseen Keeppejäkin kokeilin, mutta eivät ole oikein omaa tyyliä.
  4. Kaksi kaasoa tulee minulle, molemmat läheisiä ystäviäni ja olettaisin että järjestelyjä kevyempi tehdä yhdessä.
  5. Sama täällä, Kurjensaloa kannattaisin
  6. hnnamari

    onnittelut ja malja, kummin päin?

    Meillä tarkoituksena on edetä perinteisemmällä onnittelukaavalla, ensin onnittelut, sitten lyhyt tervetulotoivotus ja maljojen kilistys, mikä toimii sitten varsinaisena hääjuhlan alkuna. Toisinkin päin varmasti hyvä. Muissa juhlissa kuin häissä varmaan riippuu siitä kuinka eri aikoina odottaa vieraiden saapuvan, erikseen on varmaan toimivampi jos vieraat saapuvat todella eri aikoina.
  7. hnnamari

    Hääparilla oma pöytä?

    Hauska idea tuo. Täälläkin mietitään istumajärjestyksiä. Omaa pöytää en ainakaan siten halua, että istuttaisiin täysin erillään muista melkein toisella puolella huonetta (sen verran paikka on kyllä täynnä, että se ei käytännössä onnistuisikaan ) jonne harvat tulevat juttelemaan - tällaisiinkin tapauksiin olen törmännyt. Toisaalta jos istutaan perheen kanssa keskellä isoa pöytää, pelkään että tulee niin ahdasta yms. kavereiden tulla juttelemaan. Tietenkin me myös kierrellään ympäriinsä, mutta pitäisi tehdä jotenkin "kynnys matalaksi" tulla morsiusparin luo - usein kun olen parin nähnyt olevan vain ylhäisessä yksinäisyydessään. No, se on kyllä onneksi hääparista itsestäänkin kiinni ja onneksi on vielä vähän aikaa miettiä
  8. Missä kuussa häänne ovat? - Helmikuussa 2009 Miksi valitsitte talvihäät? yleensähän kesä on ennemmin häiden aikaa? - Tunnelman takia, ja haettiin vähän erikoisempaa ajankohtaa kuin kesäkuukaudet. Olen itse myös haaveillut jo kauan talvihäistä Kun alkusyksystä aloimme miettimään eri hääpäivävaihtoehtoja, molempien mielipide oli ettei jaksa odottaa vuoden päähän! Ihmeltiinkö/ ihmetelläänkö päätöstänne? Oletteko joutuneet selittelemään, puolustelemaan? - Jonkin verran ihmettelyjä, mutta enemmänkin siitä syystä, että pidämme häät suht lyhyellä suunnitteluajalla (~5kk). Mitä erityisiä odotuksia ja toiveita teillä oli/on nimenomaan sen suhteen että häänne olivat/ ovat talvella? (esim. paljon lunta, rekiretki kirkosta jne.) - Lunta, valkoista, hämärää, kynttilänvaloa... Miten talvi näkyi/ näkyy häissänne? (esim. ruoassa, koristelussa, juhlapaikan valinnassa jne.) - Juhlatila itsessään on jo kaunis, avaran tilan toinen seinä on täynnä suuria ikkunoita joiden takana terassia. Sinne suunnitellaan paljon paljon paljon lyhtyjä ja kynttilöitä. Sisällä juhlatilassa koristelu pysyy yksinkertaisena, "väreinä" lasia ja hopeaa ainakin, tehosteväri vielä päättämättä. Mikä on mielestänne parasta talvihäissä? - Ihana järjestää juhlat ystäville keskellä pimeää talviaikaa. Minne lähditte/lähdette häämatkalle? - Todennäköisesti Atlantin tuolle puolen.
×
×
  • Create New...