Jump to content
Naimisiin.info

maalismorsian07

Aktiivijäsen
  • Viestit

    16
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

maalismorsian07's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä tulee kuvaaja kuvaamaan kirkkoon koko vihkimis tapahtuman,on sovittu että tulee jo aikaisemmin kuvailemaan kun vieraat saapuu ja ennenkaikkea haluan kuvia hermostuneesta sulhasesta alttarilla kun odottelee koska aloitetetaan.näin siksi kun ite jään paitsi just tosta kaikesta.Ja tulee sitten kuvattuu vieraitakin.kuvaaminen päättyy siihin kun lähdetään kirkolta autolla juhlapaikalle.ajateltiin että näistä kuvista saadaan varmasti joku kiva kuva kiitoskortteihin.On sitten ainaskin luonnollisia ilmeitä ja eleitä kuvissa kun ei tarvi poseerata.Me aiotaan olla sitten ekana juhlapaikalla niin ei tarvi vieraiden talvella odotella meitä ja päästään het kättelee ja jatkaa juhlimista.
  2. Hei ansku80, Kukonkoivun ns-talon vuokrataan pe-su,mutta meille sanottiin että voi jo vaikka torstaina viedä sinne tavaroita jos haluaa mutta silloin siellä saattaa olla esim.tanssiharjotuksia niin tavarat silloin omalla vastuulla siellä.Sunnuntaina luovutus klo 12-14.Juhlia saa periaatteessa koko yön,klo 05.00 joutuu poistumaan puoleksi tunniksi rakennuksesta,jatkaa saa taas 05.30.kun tätä ihmettelin ja syytä kyselin niin,paikka on museosuojelukohde,jolloin kerran vuorokaudessa on mentävä hälytysjärjestelmä päälle,vissiin siihin on joku lakipykälä tai joku syynä??vuokra on 600e/koko viikonloppu.Se sisältää kaikki astiat,( kuohuviinilasejakin näky olevan paljon )keittiövälineet,kahvinkeittimet ja niihin kuuluvat suodatinpussit,wc-paprut,siivousvälineet,roskapussit,ym,ym.ja kaikki mitä sieltä löytyy on käytettävissä. Ihastuin siihin paikkaan aivan totaalisesti ja vaikka vuokra aikas suolanen niin en halunnut enään mitään muuta paikkaa meitin juhlille ;D
  3. Uutta: kengät,alusasut vanhaa: korvakorut...niin ja tietty sulhanen ;D Sinistä: sukkanauha Lainattua: puku
  4. Missä kuussa häänne ovat? Maaliskuussa 07 - Miksi valitsitte talvihäät? yleensähän kesä on ennemmin häiden aikaa? Aina ollaan molemmat haluttu talvihäitä,ei ole kuuma,saa tunnelmaa kynttilöillä,maaliskuussa on myös meitin vuosipäivä. - Ihmeltiinkö/ ihmetelläänkö päätöstänne? Oletteko joutuneet selittelemään, puolustelemaan? Muutamat on kysynyt miksi silloin??onko ajankohtaan joku syy,eli epäilivät tod.näkösesti et oon raskaana. - Miten talvi näkyi/ näkyy häissänne? (esim. ruoassa, koristelussa, juhlapaikan valinnassa jne.) Teema väri tulee olemaan tummanpunainen,hopea,ja valkoinen.kynttilöitä,ulkoroihuja ym... - Mikä on mielestänne parasta talvihäissä? samaan aikaan tuskin muita juhlia,on hämärää,ei oo kuuma,saa ihan erillaisen tunnelman kuin kesällä. - Minne lähditte/lähdette häämatkalle? heti seuraavana päivänä lennämme ivaloon ja mennään Saariselälle kylpylään nauttimaan toisistamme ja ihanista hoidoista,rentoutumaan.Tätäkin jotkut ihmetellyt kun ei mennä ulkomaille..no kumpikaan ei tykätä reissata ja tonne on helppo edullisempi mennä sitten vaikka toistekkin fiilistelemään =)
  5. Meilläkin olis tulossa talvihäät 31,3,07.Toivottavasti silloin vaan on vielä talvinen ilma,tosin en kaipaa mitään kovia pakkasia mutta kuulas kirpakka ilma olis tilauksessa : harmittaa vaan kun meidät juhlapaikassa ei mielellään saa polttaa sisällä kynttilöitä kun on 100 vuotias museosuojeluksessa oleva nuorisoseurantalo.Tai saa jos voi olla 100% varma ettei vaan tapahdu mitään kynttilöiden kanssa.Ja ite oon niin " sählä " tapaturma-altis ja vielä huonon onnen omaava et oon ihan varma et taatusti joku kynttilä kaatuis ja aiheuttais tulipalon,niin luovuin koko ajatuksesta ja päädymme ulkotuliin ja tod.näkösesti valokaapeleihin ???Tuttavat on ollut tosi mielissään kun pääsevät talvihäihin,ei kuulemma tarvi hikoilla juhlatamineissa ja yleensä siihin aikaan vuodesta on aikas hiljasta yleensä juhlarintamalla.
  6. meidän avioehto koskee vain ja ainoastaan AVIOEROA!Siis jos avioero joskus tulee niin avioehdossa määritelty omaisuus jää sille osapuolelle jolle se on siinä määrätty kaikki muu jaetaan tasapuolisesti molemmille.Avioehto ei astu voimaan kuolemantapauksessa,näin sinne myös merkataan!Eli kuolemantapaus on asia erikseen,silloin kaikki jakautuu normaalien lakipykälien mukaan aviopuolisolle ja rintaperillisille.
  7. Minusta tulee niinkin eksoottinen kuin Rva Nieminen ;D Ihan mielelläni vaihdan,sen verran vanhanaikainen olen että ehdottomasti otan mieheni nimen....vaikka noinkin tavis on :
  8. Meille tulee avioehto,yhdessä näin päätettiin.Koskaanhan emme aio erota ;D Mutta jos näin käy niin paljon selkeempää ja helpompaa jakaa omaisuus kun on avioehdossa määritelty ehdot.Meillä esim.talo on yksinomaan mieheni rakennuttama ja maksama ennenkuin ruvettiin seurustelemaan joten oikeudenmukaista on että hän saa sen pitää,kuin myös yritys ja ennen meidän yhteistä taivalta hommattu omaisuus.Kaikki mikä on yhdessä hommattu ennen avioliittoa ja avioliiton aikana tullaan jakamaan puoliksi ja nämä ei kuulu avioehdon piiriin.Avioerot muutenkin raastavia ja riitaisia tilanteita joten on hyvä että on mustaavalkoisella kaikesta.
  9. Me tehään kaikki ruuat ite,sulhon veli ja sisko molemmat kokkeja joten he on luvannut valmistaa kaikki.Vieraita olis tulossa n.80.Kalaa emme tarjoa lainkaan missään muodossa,johtuen omasta pahasta kala-allergiasta ( pelkästä hajusta jo tulee oireita ) Joten ajattelimme tarjota : Lihapata muussi ( talviperunat aikas nahkeita pelkästään ) Kermainen kanakastike riisi kasvisgratiini vihersalaatti Juomina : vesi,kotikalja,mehu,olut,puna/valkoviini Kahvi mansikka/kermakakku lusikkaleivät, kaneliässät pullakranssi Kaikki tehään laktoosittomana ja gluteenittomana
  10. Meillä on varattuna Hollolassa Kukonkoivun ns-talo.meidät vihitään Hollolan kirkossa,joten matkakin on ihan ok.juhlapaikalle.Siellä on ihanat vanhat hirsiseinät,hyvä tanssilattia,paljon tilaa,useampi wc,kunnon iso keittiö,ja vuokraan sisältyy kaikki astiat,ruuanlaittoon tarvittavat tavarat,wc-paperit ym ym.
  11. Vein tänään kihlasormukseni kaiverrutettavaksi...onpas muuten alaston olo ilman sormusta :(n.Siihin kaiverretaan rakastan sinua ja pvm.Vihkisormukseen tulee sitten ikuisesti ja pvm.
  12. Kevättalvi on meitin häiden ajankohta,koskaan emme oo halunnu kesähäitä kumpikaan.Oon muutes aika yllättynyt kuinka moni haluu häät muulloin kuin kesällä.omassa kaveri piirissä ja sukulaisilla on aina ollut häät kesällä.
×
×
  • Create New...