Jump to content
Naimisiin.info

Aune86

Morsian
  • Viestit

    13
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Aune86 kaikki viestit

  1. Vihkikirkkoa ei ole päätetty vielä, joten siksi en ole voinut sieltä kysyä. Ja tässä halusinkin kuulla ihmisten kokemuksia, koska itse en ole voinut vielä kanttorilta kysyä. Tuohon heviin vielä sen verran, että te jotka, ette heviä kirkossa soittaisi, niin suljetteko pois myös gospel-hevin? Sitähän on myös nykypäivänä... Ei raskas musiikki aina mitenkään "pahaa" ole
  2. Olen myös kuullut tapauksesta, jossa kanttori itse oli ehdottanut musiikin soittamista CD:ltä, koska niin kuulosti paremmalta. Harmi toisaalta, kun eri seurakunnissa on eri käytäntöjä...
  3. Me lähetettiin kuvaviesti käsistä ja sormuksista vanhemmillemme ja sisaruksillemme ja serkulleni. Muille vanhemmat sit informoivat. Onnitteluviestejä tuli vastauksiksi, ja äitini vielä parin tunnin päästä siitä soitti ja varmisti, että ihan oikeestikko ja että ollaanhan selvinpäin
  4. Itsekään en koko keskustelua ehtinyt lukea... Musta olis ihan ok, jos miehen polttareissa olisi strippari, mutta sylitanssista mustasukkaistuisin varmaan ihan liikaa. En halua kenenkään koskevan eroottisessa mielessä mieheeni (vaikka se tanssija työtä olisikin), enkä haluaisin miehini kehenkään koskevan... Saako sylitanssin vastaanottaja koskea tanssijaan? Tämä taitaa riippua tanssijasta?
  5. Kiitos vastauksista. Eihän se hevi tässä tapauksessa mitään "armotonta mättöä" olisi vaan balladi... Luin jostain joillakin olleen Star Wars -musaa kirkossa, joten "hevi" menee vissiin samaan sarjaan sen kanssa. Ongelmana vain se, että uruilla soitettuna ei välttämättä kuulostakaan enää hyvältä joku kaunis biisi. Ja Metallicaakin luin joillakin olleen... Olisikohan kenelläkään tietoa, saako musiikki tulla CD:ltä? Ja kuin pitkät nuo marssit yleensä ovat?
  6. Aune86

    POLTTAREISSA PETTÄMINEN?

    Pettäminen on aina väärin ja itse en varmaan pystyisi elämään miehen kanssa, joka olisi minua pettänyt. Kuitenkaan en usko, että kerran pettäjä, aina pettäjä. Ihmiset muuttuvat ja oppivat virheistään. Mutta ensin pitää kuitenki pitää asiaa virheenä ja katua. Joku tietenkin voi aina pettää, mutta joku voi myös oppia virheestään. Tsemppiä.
  7. Aune86

    Kuka / ketkä kaasona? II

    Mulla on pieni kaaso-ongelma, koska ns. bestistä, mulla ei ole ollut yläasteen jälkeen. Sen jälkeen on ollut vain kavereita ja vähän parempia kavereita. Nyt sitten opiskelujen myötä oon löytänyt kaks ystävää, jotka ovat läheisimmät mulle. He ovat mun ykkösystävät/kaverit ja heitä olen aatellut pyytää kaasoikseni. Tiedän, kuitenkin, että heille en ole se ykkösystävä, koska heillä on omat parhaat ystävänsä lapsuudesta / nuoruudesta. Jotenki tuntuu hölmöltä, että he ovat mulle parempia ystäviä, kuin mitä oo heille. Mutta ei mulla parempaakaan ideaa kaasoksia ole. On vain semmonen olo, että jos/kun pyydän heitä kaasoiksi, heille se tulee yllätyksenä ja että he eivät pyytäisi mua kaasokseen. (ja tiän, ettei tarviskaan, mut oishan se kiva jos tunne ois molemminpuolinen) Serkkuani oon myös aatellut kaasoksi. Ite olin hänen kaasonaan. Ikäeroa meillä noin 15 vuotta, onpahan ainakin elämänkokemusta hänellä. ja sama ongelma on myös sitten, kun joskus saan lapsia ja alan heille miettimään kummeja.
  8. Aune86

    Olitko helpottunut?

    Yllätyin totaalisesti ja halkesin onnesta. Hetken oli sanaton (hetki sanattomana on mulle pitkä aika) <3 En meinannut uskoa korviani.
  9. ja mistä löytäisi sellaisen Lara Croft -tyyppisen reisikotelon aseelle? Naamiaiskaupasta en löytänyt reisikoteloa...
  10. Kata80 Oon ollu sellaisissa häissä vieraana, jossa morsiamen kummisetä hoiti ns. isän tehtävät, koska morsiamen isä oli kuollut. Morsian ja kummisetä ovat muutenkin läheisiä.
  11. Moikka, minkälaisia kokemuksia teillä on siitä, voiko kirkkoon häämarssin tilalle valita jotain toisenlaista musiikkia? Pitääkö musiikin olla uruilla soitettua vai voiko kirkkoon tuoda esimerkiksi oman cd:n jolta toivoo "marssin"? Eri seurakunnissa on varmaankin eri käytäntöjä, mutta kokemukset kiinnostaisivat kovasti. Yritin myös etsiä tietoa häämarssin pituudesta, mutten onnistunut löytämään. Onko tietoa kuinka pitkä se keskimäärin on? Sen pituinen, että ehtii sen aikana kävellä, mutta minuutteja olisi kiva tietää Haaveena olisi kuulla Metallicaa kirkossa kesällä 2010 <3
×
×
  • Create New...