arvoitus

Rouva
 • Content count

  82
 • Joined

 • Last visited

About arvoitus

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 12/30/82

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Noin, nyt on häät kokonaisuudessaan maksettu. Häistä on nyt vähän yli kolme kuukautta. Suuret menoerät (hääkuvaus, kiitoskortit ym) ja juhlatilan vuokra tulivat vasta nyt maksettaviksi. Nyt helpottaa.
 2. Laahusta oli puvussa aika runsaasti. Olikohan n. 1,5-2 metriä? Pärjäsin sen kanssa ihan hyvin, mitä nyt häävalssin ja erikoiskoreografiamme aikana päädyin kerämään helmat syliin (tyllialushame vilkkui).. muutaman kerran joku astui helman päälle, mutta kun pakkasta oli -34c niin puku vaan puhdistui ulkona. Laahus oli kaunis, en vaihtaisi pois.
 3. Herättiin hotellista, huomasin, etten ollut muistanut pakata kenkiä, päällysvaatteita tai takkeja. (helmikuu, pakkasta oli -30 c). Kävimme aamupalalla, soitin vanhemmilleni että tuovat edes takit. Häähepenissä ja vaatteet päällä kotiin, vaatteiden vaihto. Juhlapaikkaa siivoamaan, ystäviä siellä oli jo touhuamassa. Sen jälkeen takaisin kotikotiin, tavaroiden pakkaus ja matka kohti Helsinkiä alkoi. Ei mitenkään erityisen romanttinen päivä, mutta mieleenpainuva. (erityisesti kun se vaatteiden unohtuminen selkeni)
 4. Vaihdoimme hellän suukon alttarilla. Pappi ehdotti sitä jo vihkikeskustelussa, ja vinkkasi vielä erikseen kun oikea kohta tuli.
 5. Kyllä. Hymyilin koko matka alttarille, alttarilla ollessa ja sieltä poistuessa. Kuten myös koko loppuillan.
 6. Häämatkan aikana oli tullut uusi kelakortti. Tästä se alkaa..
 7. Kyyneleet meinasivat tulla silmiin vihkimisen aikana, erityisesti sormusvalojen kohdalla. Ja loppuillasta kun ystävä piti koskettavan puheen. Muuten en itkenyt häiden aikana. ..juhlissa oli kyllä niin hauskaa, että nauroin vedet silmissä.
 8. Hmm. Mun kauhuskenaario polttareistani olisi kai karrikoidusti tämä: Aamulla tänne ryntäis melskaava naisjoukko jotka pukis mut pajastaviiin retkuihin. Sen jälkeen mut passitettais myymään kondomeja / suudelmia vastaantuleville miehille. Illalla olisi luvassa miesstrippari, joka tulee heiluttelemaan elefanttistringillä koristeltua paloletkuaan mun naaman edessä ja hinkkaa hikistä takapuoltaan mun vatsaan. Tuo ois mun polttarit from hell. En halua: - nolausjuttuja - rahankeruuta/kerjäystä - erotiikka/strippiosiota - liikaa alkoholia / kännipakkoa Toivon: - mukavaa päivää ystävien kanssa - morsiussaunan - syötävää, jotain juotavaa - rennon ja leppoisan päivän, jossa kaaso ja vieraat eivät ole aikataulun orjia
 9. Baila! Tää tulee meille.. Kaupassa soittivat sitä taustalla, kysyin mikä levy oli kyseessä. Ihastuin siihen niin, että ostin kyseisen levyn. Luo tunnelmaa ja lämpöä. Tykkään ainakin itse.
 10. Meillä tuleva bändi ottaa 370 e 2x45 min seteistä. Bändi tuo mukanaan myös äänentoisto- ja karaokelaitteet ym, jotka saavat jäädä juhlapaikalle. Bändi tulee hakemaan laitteet sunnuntaina pois.
 11. Me ainakin näemme toisemme hääpäivänä, ennen vihkimistä ja vihkimisen jälkeen. Sulho oli mukana jo valitsemassa hääpukua, ja meillä on hääkuvaus pari päivää ennen vihkimistä.. joten turha sitä on ryhtyä enää keinotekoisesti sievistelemään aamusta. Yhdessä olemme kuitenkin sen edellisen yönkin..
 12. En ole myöskään ollut koskaan häissä, joissa hääparilla ei olisi ollut omaa pöytäänsä. Meille tulee oma pöytä.
 13. Tänään just pohdittiin tätä kysymystä. Meillä on vihkiminen klo 16, ja ruoka todennäköisesti noin 17-17.30 alkaen.. Iltapalaksi ajateltiin ruisnappeja ja tuorejuustoja ja sit karjalanpiirakoita. Minusta ne on herkullisia
 14. Meille tulee häävalssiksi Metallican Nothing else matters. Muutenkin metallia tulee varmaan jossain muodossa illan aikana..
 15. Meille tulee helmikuun häihin taustamusiikiksi ruokailuun lämmintä tunnelmaa lattarirytmien tahdissa. Toinen soitettava levy on keskiaikaista musiikkia. Molemmat ovat sellaisia, että luovat hyvin tunnelmaa mutta eivät nouse liikaa esille.