Bellac

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Tietoja käyttäjästä Bellac

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0

Profile Information

  • Paikkakunta
    Helsinki
  1. Eipä kai suomessa niin karsaasti katsota jos kirkossa on joko polvet tai olkapäät paljaana,mutta toki on hyvä papilta tarkistaa,jos on oikeen vanhoollinen pappi,jättää pian vihkimättä....
  2. Olen itse kanssa lähössä saarelle 3.8. Ettei vaan ois sama lähtö?? En oo kylläkään häämatkalle menossa,mutta tulevan sulhasen kanssa kylläkin. Olen myös kuullut että kallis paikka,esim olut maksaa 4,50 e. Eli varmaan aika suomen hinnoissa,mut ainahan ruoka on hiukan edullisempaa. Mutta loma on aina loma,ja siellä kukaan ei oo köyhä eikä kipee!!! 8)
  3. Heips! Kyllä ainakin itse suosittelisin ammattilaista tekemään meikin,silloin siitä tulee kestävämpi. Itse ei tarvitse sitten muutenkin varmaan kiireisenä päivänä enää siitä stressata. Ja kun joku taisi mainita,ettei pahemmin meikkaa ja siksi tekee itse meikin.. Kyllä silti menisin meikattavaksi,pitää vaan selkeesti sanoa meikkaajalla ettei halua kovin runsasta meikkiä. : Ja jos itse meikkaan niin kannattaa aina kiinnittää huomiota kunnon pohjustukseen,Joe Blascon pohjat on hyviä,oikein käytettynä.. Niillä saa myöskin erittäin vahamaisen ihon aikaseksi ja kuka nyt haluaa näyttää vahanukelta hääpäivänä!! Sitten vielä tarvittaessa peiteväriä ja kunnon irtopuuteri päälle,ni johan alkaa olla kunnon alusta johon voi alkaa meikkiä luoda Oli se sitten vaan sitä ripsiväriä,tai koko skaala..
  4. Ammattilaisena voin sanoa,että kyllähän koekampaus tehdään jos asiakas sellaisen haluaa,mutta silloin on hyvä muistaa siitä mainita ku varaa aikoja,ja myöskin on sitten valmis maksamaan siitä melkein saman kuin "oikeesta" kampauksesta.. Mutta rohkeesti vaan kerrotte toivomuksistanne,koska kampaajat eivät valitettavasti ole ajatuksen lukijoita,ja sillä tavalla saatte sitä palvelua jota kaipaatte.
  5. Muistakaa aina hyvät morsiot kertoa kampaajalle tarkaan mitä haluatte. Jos haluatte ne kunnon kokonaan toteutetut koekampaukset,pyytäkää niitä,mutta olkaa valmiita maksamaan niistä. Ja huomioikaa samalla,että kampausten teko on hyvin luovaa puuhaa,ja aina ei hääkampauksesta tule samalaista kuin koekampauksesta. Sen takia monet kampaajat ei tee koekampauksia.. T:kampaaja