Jump to content
Naimisiin.info

AnnieMestariampuja

Morsian
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

AnnieMestariampuja's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Minä aion pitää lasit päässä, koska ne on mulla aina muutenkin ja ilman en pärjää. Tuntuisi oudolta hankkia piilarit vain häitä varten, kun en niitä normaalistikaan ikinä käytä. En ole tullut edes ajatelleeksi ettei lasit jotenkin "kuuluisi" hääpuvun kanssa. Lasit "kuuluu" minulle ja minun ulkonäkööni ja siksi ne kuuluu myös häälookiini. Tokihan ne nykymuodin mukaiset lasit voi parin kymmenen vuoden jälkeen näyttää hassuilta, mutta luultavasti silloin naureskellaan ihan samaan tapaan myös puku- ja kampausmuodille ja jopa esim. miesten hiusmalleille kuten me tehdään katsoessamme vaikkapa 80-luvun hääkuvia nyt .
  2. Stay upit minulle elokuisiin häihin, sukkiksia en käytä muutenkaan ikinä, vaan muissakin juhlissa aina stay upit. Sukkiksilla on minusta taipumus sekä valua, että rullaantua inhottavasti vyötäröstä, stay upeilla minulle ei ole ollut mitään valumisongelmia (paksuhkot reidet varmaankin auttaa asiaa ) tai muitakaan hankaluuksia... Yleisesti olen minäkin sitä mieltä, että minkä itselle kokee mukavimmaksi, niin sen mukaan kannattaa sukat/sukkahousut ja tietysti muutkin alusvaatteet valita tai jättää pois. Eipä ole hirveästi iloa mahdollisesti kauniimmista tai seksikkäämmistä sukkanauhaliivivirityksistä, jos olo on itsellä epämukava sen takia .
  3. Minulle tulee vihkiksi Sandbergin V-66W eli Kallioranta I -mallistosta valkokultainen n. 3 mm leveä sormus yhdellä timantilla . En muista ihan tarkkaa hintaa, kun muutama kuukausi sitten jo ostettiin, mutta luokkaa 500 euroa. Kihlana on valkokultainen puolipyöreä peruskihla 4mm leveänä.
×
×
  • Create New...