littlesoul

Rouva
 • Content count

  23
 • Joined

 • Last visited

About littlesoul

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 04/26/79

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Joensuu
 1. Mie voin 5 eurolla myydä yhdet valkoiset. silloin kun itse niitä etsin, oli isoimpia saatavilla vain kolmen paketeissa... yhdet värjäsin teellä ja yhdet myin jo joten yhdet valkoiset on vielä jäljellä.
 2. ^^ mie kävin vessassa just ennen kun oli aika tonkia sukkanauha pois ja samalla pistin sukkanauhaan ne alushousut. ihan hyvin pysyvät siellä sen pienen kävelymatkan vessasta yleisön eteen.
 3. Mie sain keltarauhashormonia (terolut) menkkojen siirtämiseen. Lähinnä noilla voi kiertoa muutamalla päivällä pidentää. Ei kyllä miulla täydellisesti auttanut, kun vatsatauti iski just sopivalla hetkellä ja kaikki pillerit tuli ulos... Mut säästyin pahimmalta, eli menkat alko 4 päivää häiden jälkeen kun ois muuten sattunu just kohilleen. Toiveissa oli, et alkasivat muutama viikko ennen häitä. Käytännössä siis aloitin noiden ottamisen tammikuussa ja häät oli huhtikuussa. Tarkoitus oli saada kiertoa säännölliseksi 28 päiväksi normaalin 24-27 kierron sijaan... Ja siis meillä ei ole mitään ehkäisyä käytössä kun ei muksuja luomuna tule.
 4. Ei ollut mitään ongelmia. Istuminen tietysti piti kattoa ettei leväytä hametta miten sattuu, mut muuten oli tosi helppoa. Vessassakäyntikin sujui helposti kun heitti hameen korviin.
 5. Vastasi paremmin kun osasin edes odottaa! Mitään tiukkaa aikataulua ei ollut, joten leppoisasti mentiin ja ehdittiin hyvin kaikki tehdä mitä suunniteltiinkin. Meni kyllä tosi nopeasti koko ilta, mut hauskaa tuntui vierailla olevan.
 6. Miun hameen alta löytyi jätti-isot alushousut ja se kyllä huvitti juhlaporukkaa. Varsinkin kun miehellä meni tovi et sai ne sieltä otettua. Tilasin ne nettikaupasta ja niitä oli vaan kolmen paketeissa, joten jos joku tarvitsee, niin kahet ylimääräiset löytys. Koko on jotain 64 muistaakseni.
 7. Maistraatissa oli päällä viininpunainen juhlapuku ja seuraavan päivän juhlassa keskiajan puku joka oli burgundi-valkoinen. Pistin eri puvun maistraattiin, koska mentiin sen jälkeen syömään ja oletin et on pihvit sylissä kuitenkin. Oikeassa olin ja kastiketarhan sain aikaiseksi.
 8. Meillä kuvaaja otti meistä kuvia juhlapaikalla ja ulkona sekä kuvasi n. tunnin ajan vieraiden tuloa ja hääjuhlan alkua. Hinta oli n. 200 €. Kuvat saatiin cdllä ja niistä osaa oli muokattu. Niistä saadaan sitten teetettyä haluamat kuvat. Tosi tyytyväinen olin.
 9. Myö ei hankittu miehelle vihkisormusta vaan kihlasormukseen laitettiin hääpäivä.
 10. Myö mietittiin et hankitaan kaikille sulhasen polttareissa olleille hawaii-paidat ja pistetään ne tanssimaan el bimbo. paras tanssisuoritus palkitaan tietenkin.
 11. NOUNOU meillä ainakin nämä: - valkoinen prinsessapuku - vaaleanpunainen väri - kirkko - onnittelujono (yök!) - polkaisu kakkua leikatessa - ällöttävät "tunnista morsiamesi/sulhasesi jalasta/kädestä/suukosta-"-leikit - lapset (paitsi oma poju, pojun serkku ja pikkuserkku) - liika koristelu lisäilen kun tulee mieleen...
 12. Miun polttareihin ei ainakaan ole kaikki tulossa jotka on kutsuttu. Ei se minua haittaa, juhlitaan sillä porukalla joka pääsee paikalle...
 13. Huh, kauheaa, mulla ei kyllä silti olisi morsiamena kovin hauskaa! Mie oon ihan samaa mieltä. Ois miun mielestä todella inhottava leikki.
 14. Tää oli ihan loistava! Kiitos nauruista. Sopis meillekin...
 15. Mie pistin tämmöset postiin perjantaina.