Jump to content
Naimisiin.info

2xDallu

Rouva
  • Viestit

    24
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän 2xDallu kaikki viestit

  1. 2xDallu

    Mauritius

    Meillä on pyöritetty tätä häämatkakohdetta niin pitkään, että matka siirtyy ensi vuoden puolelle Alunperin oli tarkoitus lähteä marraskuussa ja nyt kun päätimme lähteä Mauritiukseen, niin kappas sehän olisi ollut säiden puolesta paras sesonki.. Nyt olisi tarkoitus lähteä helmikuussa ja saimmekin jo hyvän tarjouksen SMT:ltä. Hiukan nuo sateet silti hirvittävät, mutta ei kai voi olla niin huono tuuri, että koko matkan sataisi. Anyways, olisin myös kysellyt tuoreita kokemuksia itärannikon Ambresta ja lännen Le Victoriasta. Ruoka, juomat, ranta, uima-altaat, aktiviteetit, oliko spa hyvä - hintataso, oliko hotelli lapsihelvetti (ei millään pahalla)? SMT suositteli jakamaan aika eri alueille, jotta ehtisi tutustumaan saareen paremmin, mutta käsitykseni mukaan saari on pieni, joten voisi heittää päivän retken toiselle puolelle. Toisaalta jos Beachcomberin hotelleissa tosiaan pystyy ottamaan 2 yötä toiseen hotskuun, niin sehän olisi kiva vaihtoehto. Olisi esim muuten Le Victoriassa sitten yksi yö idässä ja toinen vaikka etelässä.. Pähkäilyä riittää ja matka pitäisi saada buukattu pian. Ihanaa kun on vihdoinkin kohde päätetty!
  2. Vautsi Herbina! Teidän kutsut ovat upeat! Hienoa kuulla, että laite on hyvä, nyt uskallankin tilata sen. Ja ihan super kivaa kuulla, että tulostusjälki on hyvä helmiäispaperissa Nyt eikun sinoopperiin tarkistamaan hintoja niin saan budjetin päivitetty.
  3. Päädyin itsekin siihen, että tulostan itse kutsut ihan säästösyistä. Minulle neuvottiin, että canonin pixma ix4000 olisi hyvä tulostin, joten aion sijoittaa sen 300€ siihen. Kokemuksista tästä laitteesta? Minkälaista paperia olette käyttäneet? Itse mietin canonin 2-puolista valokuvapaperia, olisi jämäkkää eikä tarvitse alkaa "leikkaa liimaa" hommiin. Haaveilen vaan valkoisesta helmiäispinnasta kutsussa..
  4. 2xDallu

    Espoo

    Meillä on vihkiminen Matinkylän rannalla 1.8. ja juhlat Gula Villanissa. Vinkkejä / kokemuksia / hintatietoa kampaamoista, meikkaajista, kukkakaupoista anyone??
  5. Meillä ei ole vielä varsinaiset kutsut lähteneet, mutta ennakkokutsuun laitoin ihan tylysti "K18 tilaisuus". Lisäksi kirjekuoressa oli ainoastaan täysi-ikäisten nimet. Samalla tavalla tulen laittamaan varsinaisiin kutsuihin. Sen kummempia selittelyjä en laita, vaan jos jollekin jää epäselväksi voivat soittaa ja kysyä mitä sillä tarkoitetaan.
  6. Vastaan nyt omaan kysymykseen eli Tallinnassa ei myydä näitä Crest-liuskoja. Ja Krevitär- ystävälläni ainakin toimi Hollysmile hienosti
  7. Minulla maksoi muistaakseni 600€, hintaan sisältyi myös suuhygienistin hampaidenpuhdistus ennen valkaisua. Täältä löydät Zoomia käyttävien hammaslääkäreidenyhteystiedot: http://www.hampaidenvalkaisu.fi/yhteystiedot.php?city_id=
  8. Minulle tehtiin marraskuus 2007 Zoom-valkaisu ja jälki oli uskomattoman upea! Käsittely kyllä vihloi melko lailla, muistaakseni viimeinen käsittely tehtiin ainoastaan ylähampaisiin tämän vuoksi. Sen illan hampaita vihloi ihan mahdottomasti, mutta seuraavana päivänä oli jo ok. Hampaani vaalenivat muistaakseni B2-3 johonkin A2 tienoille. Juon kuitenkin erittäin paljon teetä, poltan ja kyllä se punkkukin maistuu, joten hampaani ovat tummuneet. Käytän colgaten sensitive valkaisevaa tahnaa, vaikka pitäisi vaihtaa juuri sen vuoksi, että tuo kuluttaa hampaan pintaa. En vaan ikinä muista marssia apteekkiin ostamaan yotuelia, vaan nappaan tottuneesti prismasta cogaten Nyt meinasin kuitenkin, että haluan valkaista hampaani uudestaan ennen häitä (mahdollisesti jo tuleviin 30v juhliin) ja haluan kokeilla noita Crestin liuskoja. Oli tarkoitus ostaa ne jo kesällä kun olimme USAssa, mutta eipä tarttunut mukaan. Lähinnä sitä nyt kyselen, että tietääkö kukaan myydäänkö noita Crestin liuskoja tallinnassa? Ollaan menossa sinne viikonloppuna, joten sieltä saisi näppärästi ostettu.
  9. Itse haluan hemmotella itseäni ja antaa ammattilaisten hoitaa kampauksen ja meikin. Jos sitä kerran eläessään haluaa tuntea itsensä prinsessaksi, niin hääpäivä on takuulla oikea aika Koekampaus ja -meikki täytyy kyllä tehdä, koska muuten hermoilisin aivan liikaa.. Se, että minne menen on vielä auki. Ensin täytyy tietenkin tiedustella onko tuttavapiirissä ammattilaisia ja jos ei ole, niin sitten pitää kysellä suosituksia. Onneksi tässä on vielä aikaa.
  10. Miiainen, Taisit ymmärtää viestini väärin.. En ihmettellyt korttien tarkoitusta vaan lähinnä käytäntöä, kenelle, millainen jne. Ei kai kukaan voi oikeasti luulla korttien, joissa on kuitenkin ilmoitusluonteinen asia velvoittavan heitä mihinkään? Toisaalta onhan meitä moneen junaan Päätimme kuitenkin lähettää kortit kaikille, jotta kenellekään ei tulisi sellaista oloa, että heitä ei pidettäis yhtä tärkeänä kuin jotakin muuta. Näin saamme itse kertoa kaikille hääaikeistamme ilman, että tietää kulkisi puskaradion kautta.
  11. Samoin täältä suuret kiitokset Sahramille!! Olenkin miettinyt pääni puhki, mistä löytäisin hyvän tekstin vihkimiseen. Löysin tämän aiheen täältä ja pelästyin jo, että voi ei, ei tuota NYT-liitettä löydy varmaan enää mistään.. Mutta sinä pelastit tilanteen!! Kiitos tuhannesti!!! Tuo Oksasen teksti oli niin upea, että uskon sen olevan meillä käytössä kun sanomme tahdon
  12. 2xDallu

    Espoo

    Mekin ollaan kyselty jo vihkijää. Häät ovat lauantaina 1.8.2009 ja haluaisin vihkimisen juhlapaikalla. Ottivat varauksen vastaan 2vkoa sitten, mutta mitään ei ole kuulunut. Soitin eilen ja selvisi, että meidän (mahdollinen) vihkijä on myös Pirjo Halonen, mukavaa kuulla täältä hyvää palautetta hänestä! Jätin siis soittopyynnön, koska haluan tietää, että asia on 100% varma, mutta tuo muutto selittäisikin sen miksi ei ole kuulunut mitään. Toivottavasti ensi viikolla..
  13. Kiitos molemmille! Näin vähän ajattelinkin tehdä, mutta alkoi askarruttamaan etten kai riko jotain hirmu tärkeitä etikettisääntöjä.. Tässä tulee vainoharhaiseksi näiden hääjuttujen kanssa
  14. Onko olemassa jotakin etikettisääntöä siitä kumman nimi tulee ensin avioparien kutsuissa? Naisen vai miehen? Entäs kun pari ei ole naimisissa? Eikö silloin laiteta ensin sen ystävän nimi ja sitten avecin?
  15. Raahasin mieheni mukaan sovittamaan pukuja, koska kumpikaan kaaso ei päässyt mukaan. Ei ollut tarkoitus ostaa pukua, vaan sovittaa malleja. Mies vitsaili kyllä, että eihän hän saisi nähdä pukua ennen häitä. Kävi kuitenkin niin, että puku löytyi, joten hän nyt tosiaan näki puvun aikaisemmin. Ja peräti ostikin sen minulle
  16. Olin suunnittelut tilaavani pukuni netistä tai käytetyn puvun ostoa. En tosiaan raaskisi millään käyttää 500€ tai enemmän pukuun, jota käytän kerran. Paljon mieluummin käyttäisin senkin summan johonkin muuhun, koska meillä on pienen budjetin häät. No, viime viikonlopuksi oli sovittu kahden käytetyn puvun sovitus ja lauantaina menimme sulhasen kanssa sovittamaan pukuja Juhla-asun muuttomyyntiin. Tarkoitus oli siis selvittää minkälainen malli sopii minulle parhaiten. No, kuinkas kävikään?!?! Neljäs puku, jonka sovitin oli täydellinen! Ja se oli juuri niitä pukuja, jotka nappasin 200€ aleräkistä!! Joskus voi käydä tuuri
  17. Menin vaan sovittamaan erimallisia pukuja, koska tarkoitus oli tilata netistä puku. Mutta kuinkas kävikään! Neljäs puku, jonka puin oli SE Eli Alexis Mariagen Prado. Luonnonvalkoista rypytettyä silkkiä.
  18. Siirrän tämän tekstini tänne ketjuun:
  19. Heillä kesti kyllä oma aikansa vastata. Kannattaa ilmeisesti vaan antaa soida niin pitkään, että viitsivät nostaa luurin.. Eli siis todella pitkään
  20. Nyt onkin alustavasti vihkiaika varattu - ihan mieletöntä Vaihteesta sanottiin ensin, että eivät ota vielä varauksia ensi kesälle, koska lomat ei ole vielä päätetty, mutta kerroin, että tiedän heidän varaneen jo päiviä. Vaihteeseen vastannut tyttö kävi kuitenkin kyselemässä tarkemmin ja puhelimeen palattuaan ottikin varauksen vastaan, koska samalle päivälle oli jo merkitty toinen varaus Nyt siis odotellaan henkikirjoittajan yhteydenottoa.
  21. Joo, sopii tottakai Löysinkin juuri ainakin Espoon maistraatin vaihteen numeron niin soitankin sinne samantien Tässä numero jos joku muukin kaipaa: 071 87 313 50.
  22. Tanjuzka82, voisitko lähettää minullekin Espoon maistraatin vihkijän yhteystiedot? Meilläkin siis on vihkiminen ensi kesänä Espoossa
  23. Itse olen ainakin päättänyt niin, että emme kustanna yöpymisiä vaikka sukua tulee pidemmältäkin. Kyllä jokaisen vieraan pitää ottaa se huomioon, että häät maksavat eikä tässä olla rikkaita.
×
×
  • Create New...