Jump to content
Naimisiin.info

Eloveera

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Eloveera kaikki viestit

  1. Eloveera

    Kuka / ketkä kaasona? II

    Kaksi kaasoa taitaa olla aika yleistä nykyään. Paljon on rakkaita ystäviä ja kaikki niistä kaasoiksi haluaisin mutta pohtimisen jälkeen valitsin 2 ihanaa ja rakasta tyttöstä,jotka ovat kuin siskoja minulle. Toista olen jo pyytänyt,kauniilla tekstillä ja lupaus tehtävään tuli. Häihin on vielä aikaa noin puolitoista vuotta mutta kun tämä tyttönen ketä jo pyysin kaasoksi,lähtee reppu reissulaiseksi maailmalle,eli muuttaa toiseen maahan,halusin hoitaa homman pois jo nyt alta.
  2. Olen aivan samaa mieltä, syksy on kaunista aikaa kaikessa värissään. Meillä on ehdottomasti ollut ajatuksena että juhlat pidetään syksyllä. Ei vielä kylmää (toivottavasti) eikä liian kuuma (toivottavasti ei sitäkään) lehdet maassa värikkäinä ja ilta pimeä. Kynttilöillä lämpöä,juuri meidän päivä. Ennen kesää laittaisin listalle vielä talven,mutta kun nykyään talvi on pelkkää huonoa säätä kumisaappaiden kera niin ei se ole enää niin kivaa kuin olisi polviin asti lunta,sopiva pakkanen ja auringon paiste.
  3. Ihania salaisia hetkiä ollut kaikilla. Meillä on sellaisenen tilanne että kihlat vaihdettiin jo salassa. Mies kyllä oli pyytänyt isältäni kättä jo jonkun aikaa sitten,että ehkä jokin aavistus oli mutta... Päivän lehti oli monelle yllätys kun siinä luki kihloissa.. Isäni puolelta on tullut vannotusta siitä että ette sitten mene salaa naimisiin. Niin no,siviilissä kun mennään,niin tehdään se juuri silloin kun siltä tuntuu Juhlat on varmasti vasta vuoden-parin päästä ja olenkin sanonut että mennään naimisiin vuonna 2010, mutta tosiaan,mitä enemmän näitä foorumeja kelaan läpi ja luen,luulenpa että maistraatissa vieraillaan myös salaisesti. Ja se ei välttämättä mene kovinkaan pitkälle.
×
×
  • Create New...