Jump to content
Naimisiin.info

RP-RH

Morsian
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

RP-RH's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Olen ammatiltani lähihoitaja. Häissä tämä näkyy pienenä osana hääkarkkirasioissa. Hääkarkkirasioiksi tulee lääkepurkit joihin tulee "lemmenlääke" annosteluohje Purkkeihin tulee jonkinmoisia (ei olla vielä päätetty/hankittu) hedelmärakeita.
  2. Tässä omat ihanaiseni. Tuon vihkin saan virallisesti sormeeni vasta syyskuussa mutta olihan se pakko kuvata heti kun kotiin sai Tässä vihki yksikseen
  3. Meillä herra sanoi että minä saan suunnitelut tehdä, hän hoitaa itselleen puvun, hommaa hääauton ja valitsee itse sormuksensa. Minä saan hoitaa muut suunnittelut ja ihan onnellinen olenkin tuosta. Aina välillä kyselen herralta mielipidettä asiaan eli aikalailla sieltäkin haen varmistuksen että suunnitelmani sopii hänellekin.
  4. Ehdottomasti syksy jolloin pääsee koristeluun käyttämään syksyn värejä hyödyksi ja hääkuvasta tulee mitä upein syksyn väriloistossa.
  5. Kyllähän tuo tuolla selän takana aina välillä käy kattoos kirjoittelua
  6. Lähimmät kaverit ja sukulaiset aikeista kyllä tietää ja varmasti sitten loppusuku sekä tutut kuulevat tunnetun puskaradion kautta Ei siis erityisemmin mikään hyshys meininki mut ei torillakaan asiaa kuuluteta.
×
×
  • Create New...