Eliza86

Morsian
 • Content count

  48
 • Joined

 • Last visited

About Eliza86

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 06/09/86

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  tampere
 1. joo, no päädyin myös maksamaan kaikki samalla kerta samasta syystä.
 2. Kyllä minust pitäisi kaikilla olla avec vara. ja jos ei ole, pitäisi ne ihmiset asettaa istumaan lähelle tuttuja ja niitä keiden kanssa tulee toimeen. toki kaikille tapahtuu kömmähdyksiä, varsinkin hääparille joilla on muutenkin kädet täyttnä töitä.
 3. hei, saatiin anoppilasta monta pulloo hyviä ite tehtyjä mehuja... nyt mietin että olisiko hölmöä jos niitä käyttäisi boolissa..? ja jos jollain sattuisi olemaan jonkinmoista booli reseptiä..? kiitos jo etukäteen!
 4. jeps, noh oli miten oli niin sillä mennään. toki olen valmistautunut koko maksuun. kohta pitääkin lähteä. ite haluisin maksaa vasta hääpäivänä... mutta kai sekin nyt sitten on kampaamosta kiinni.
 5. Miten yleensä kampaajat toimii? maksetaanko hääkampaus koekampauksessa vai pelkästään koekampaus? hölmö kysymys. mulla huomenna koekampaus ja hirmu vähän rahaa. sitä vaan stressaan
 6. me lähetää 2 päiväksi riikaan heti häiden jälkeen. valinta ei ollut oma. mun siskoni osti reissun meille häälahjaksi. ensin en ollut niin innostunut mutta sama juttu kuin edellisellä että otin selvää paikasta niin innostuin heti! nyt en vaa malttais odottaa!!
 7. uppista!
 8. Mut napattiin mun ihanan 4 siskon toimesta lähi prismasta, juuri kun kassalla oltii lasten kanssa Siit me mentiin oluelle monttuun (matkalla lauloin silmät sidottuna täysillä ABC kissa kävelee kauheeseen ääneen keskustorilla) , josta matka jatku american dineriin siperiaan. siellä söin kanahampparin auralla ja pekonilla... NAM! SITTEN autolla messukylään saunomaan. Siellä oli uima-allas ja kaikki. uitiiin, saunottiin ja juotiin kuoharit. Sitten oli mun puvun vuoro, eka sain toki meikin minkä tuli ihan maskeeraaja tekemään. ja sen jälkeen puettiin. Sitten mä olinkin KISSANAINEN . heh! matka jatku tillikkaan, missä nää valkkas mulle karaoikebiisiks hurriganesin- get on:in. mitä en ikinä oo laulanu. sit se meni ihan penkin alle. ja tietty se sitten nauhoitettiin ja soitetaan meijän häissä... ... tillikassa myin vedessä turpoovia tissejä ja pippeleitä. sain ne onneks myytyä nopeesti vaikkaa meinasin jo tuskastua. No mut sitten tuli nää karkkiliivit mitä piti sit myydä ihmisille,. eli syödä mun päältä. Aluks seki hävetti mut vedin sit huumorilla loppuun asti! Tytöt sai järkättyä mulle ihan mun näköset hölmöily polttarit ku halusinki.
 9. ei kuulu pöytäliinat... Eikö haulitehtaalla tosiaan ole pakastinta?? Se tuottaa kyllä aika ongelmia meille. ja kaikki maksut ollaan jo maksettu.
 10. mites muilla on ollut polttareita? kiinnostaa, et pitääkö täs ruveta jännittämään jo kun 2 ja puol kk häihin...
 11. meillä myös olemmat.Ihan sillä kun tarvetta täälläkin molemmille. Ja sitten jotkut vieraat haluaa antaa lahjan rahan sijasta ja toisinpäin.
 12. no pöytäjärjestys kiinnostaa. koristeluideat jne. ja tietty niitä kuvia jos löytyy!
 13. taas kyselen häitä viettäneiltä kuvia ja infoo?! joa joku vaivautuisi laittaa
 14. http://www.zazabella.fi/kauppa.php?cat_nam...7-achb-hairdeco tää on niin ihana. varmaan tämän ostan.
 15. Meille ei tule tavallista hääkakkua (paitsi pieni kakun leikkaus kakku), vaan muffinseja ja ostin niille ihanan 38 paikkasen telineen mihin ne voi laittaa nätisti esille. mutta häihin on 3 kuukautta enkä tiedä ollenklaan mitä ihmettä pistän muffinsien päälle koristeeksi?? tavallinen kermahan alkaa valua ikävästi kun paikkakaan ei ole mikään viielä kesällä. muffinsit tulee meillä olemaan suklaamuffinseja. Ja mielikuvitusta saa käyttää.