Bernil

Rouva
 • Content count

  37
 • Joined

 • Last visited

About Bernil

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 05/05/82

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Meidän häihin sukulaiset toivat kuokkavieraan. He soittivat häiden aattoiltana ja kysyivät sopiiko heidän ottaa mukaan pojan tyttöystävä. Kielsin kohteliaasti ja selitin, että kyseessä on ravintolahäät ja istumajärjestys jne on jo tehty. No, sepä ei sukulaisia pysäyttänyt vaan he ilmestyivät pojan tyttöystävän kera (jonka kanssa poika oli edellisellä viikolla alkanut seukata, eikä muuten vissiin edes seurustellut montaa viikkoa häiden jälkeen). Hääpäivänä suhtauduin asiaan asiallisesti, mutta jälkeenpäin on ottanut ihan superkovaa aivoon tuo temppu.
 2. Kannattaa mennä itseensä? Miksi on tytöillä taas herne nenässä? Eikös Milla totea puvun olevan kiva?? Ottamatta sen enempää kantaa puvun onnistuneisuuteen, en usko kuitenkaan, että "pienin muutoksin" tarkoittaa sitä, että asiakas ei haluaisi kellotuksen onnistuvan (?) Oon huomannut aiemminkin täällä palstalla sen ongelman, että mielipidettään ei kannata sanoa, ellei se ole sitä ihanaa ihanaa tai muuten vain kaikkien muiden kanssa samaa mieltä.
 3. En tiedä miltä muista tuntuu, mutta eikö tässä voitaisi vain palata keskustelemaan listoista? Minusta tämä on yksi hauskimmista ketjuista ja innolla aina katsastan uudet viestit. Nytkin joutui ikävä kyllä pettymään, ^koska kyseessä ei taaskaan ollut itse asiaa Btw. Miksi kaikki ei suhtaudu noihin provoihin huumorilla/olankohautuksella?
 4. OT: Millä tavalla Meidän Häiden parit ovat olleet erikoisia ja poikkeavia? Ja mihin verrattuna? Onko olemassa standardi-hääpari?
 5. Näitä ei meille: - Siviilivihkiminen tms. - Olkaimet morsiuspuvussa - Miehelle vaalea puku - Anopille päätäntävaltaa (muuten ehkä, mutta tähän asti ideat ovat olleet suoraan mun No-No-listalta) - Limusiini - Törsäilyä - Nuttura - Saippuakuplat (ehkä lastenpöytään) - Morsiuskaari - Sulhaspoikia tai morsiustyttöjä
 6. Ihan mielenkiinnosta kysyn Satuhäiden kannattajien mielipidettä tämän illan jaksosta? Mua jotenkin ahdisti sen sulhasen puolesta. Halusiko se edes olla koko häissä? Kun se sanoi siinä alussakin, että hänelle on ihan sama mennäkö naimisiin vai ei. En siis tykännyt tästäkään jaksosta.
 7. Vitsi, kun mahtava ketju! Ihania nuo miehet Itse mietin pari päivää sitten vaihtoehtoja laahuksen nostamiseksi esim. tanssin ajaksi. Sulhanen istui nojatuolissa ikkunan äärellä ja alkoi näpräillä sälekaihtimen vetonarua. Melkein näin kuinka hehkulamppu syttyi ukkelin pään yllä, kun hän keksi loistoratkaisun laahukselle: Mun pitäisi kuulemma virittää mekon sisälle sellainen vetonaru, jolla saa laahuksen kerättyä sopivasti kasaan tarvittaessa...ihan niin kuin säle- tai laskosverhoissa! Hömppä
 8. Siis mä pelkään kuoliaaksi sairastuvani just esim. vatsatautiin H-päivänä! Ja koska pelkään niin lujaa, niin varmaan kans stressaan itselleni jonkin taudin Mikä voisi olla kamalampaa?!
 9. Oon itsekin miettinyt jotain suklaakakkua tai suklaapohjaista kakkua. Tuo on hyvä pointti, että vieraat tosiaan saa varmasti pitkin kesää kermakakkua, joten vaihtelu varmasti maistuu!
 10. Itse en ole nähnyt tuota alkuperäistä viestiä, mutta mun mielestä tuossa "polemiikissa" ei pohdiskella asiaa sen eri puolilta vaan tartutaan toisen kirjoittajan tekstiin lause lauseelta. Eikö päätarkoitus ole kuitenkin osallistua tällaiseen ketjuun kertomalla omasta kokemuksesta. Eli siis maksatko kaason puvun vai maksaako itse. Se että aletaan osoittamaan toisen tapaa toimia vääräksi, ei mun mielestä voi kutsua pohdinnaksi.