Jump to content
Naimisiin.info

j0nnu

Morsian
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

j0nnu's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Ehdottomasti talvihäät! Pimeys, pakkanen ja lumi tuo mukavan tunnelman
  2. j0nnu

    Kihlojen hinnat

    Tahdoimme molemmat kihlasormuksiksi Kalevala Korun Uskelan isokylän sormukset ja hintaa näille ihanuuksille tuli yhteensä 448 €.
  3. j0nnu

    Kihlajaiset?

    Emme ole järjestäneet, emmekä tule järjestämään kihlajaisia. Olemme ajatelleet, että meillä kihlautumista juhlitaan kahdestaan hempeillen ja häitä sitten hieman isommassa porukassa. Emme ole kihlautumisestamme erikseen edes kertoneet kenellekään. Jotkut läheisistä on huomanneet sormukset vasemman käden nimettömissämme ja toisilta se on jäänyt huomaamatta, mutta eiköhän sana lähde jossain vaiheessa kulkemaan.
  4. Alunperin ostimme minulle kihlasormuksen kokoa 15,5. Sormet taisivat olla kuitenkin turvoksissa, sillä ensimmäisen viikon aikana sormus luiskahteli pois sormesta. Onneksi emme heti kaivertaneet sormuksiamme, sillä sain sen vaihdettua kokoon 15. Nyt sormus pysyy hyvin paikallaan ja tuntuu sopivalta!
  5. Kihlasormukset tuli tänään kaivertajalta ja niissä lukee: "Te quiero puolison nimi ppkkvv" Vihkisormuksiin olemme ajatelleet kaivertaa "Para siempre" ja päivämäärän. Kielenä on espanja, koska se on yhteinen harrastuksemme
×
×
  • Create New...