BlueSea

Morsian
 • Content count

  36
 • Joined

 • Last visited

About BlueSea

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Enää odotettava 4 päivää ja 19 tuntia niin mieheni pujoittaa omani vasempaan nimettömääni..... Mun kihlassa lukee sulhasen nimi pvm. Ja mun vihkissä Tähdenlento 4.7.2009. (Tää tähdenlento tulee siitä, että olimme sulhoni kanssa pelkkiä kavereita 8 vuotta ennenkiun aloimme seurustella ja tuolloin hän oli nähnyt oikean tähdenlennon ja toivonut meneväni kanssani naimisiin....) Sulhasella kihlassa ( ei tule erikseen vihkiä) lukee morsiammen nimi pvm ja sen perässä Tähdenlento 4.7.2009
 2. Toivon todellakin, että näin on.
 3. Kyseltiin tarjousta häämessuilta, ei saatu silloin ja myyjä otti nimen ja puhelinnumeron muistiin ja lupaili soitella kun saisi tietoon kyselemämme sormuksen hinnan? No tuosta nyt reilu puoli vuotta jo aikaa ja vielä tähän päivään mennessä ei ole soittoa tullut. NO onneksi sormus jo on, mutta muualta hommattu.
 4. Apua, nyt mä kyllä revin Haikon kanssa pelihousut!!! Joo keltainen lehmä siirtyi kyllä syrjään, mutta meinasin saaha ilmaisen permanentin kampaajalla, kun olin värjäyttämässä hiuksiani. Luin siinä kaikessa rauhassa heinäkuun 2009 Gloria-lehteä, kun sivulta 19 tuli vastaani taas Haikko ja Äkkijyrkän lehmä. Eli käykää katsomassa lehtipisteissä joko heinäkuun gloria lehti tai käykää Haikon sivuilla. Siellä kyykkii nyt puun alla "musta"lehmä. Nyt kyllä jotain alennusta hintoihin!
 5. Kieltämättä käynyt välillä mielessä pitäisikö perua koko juttu??? Tulevaa miestäni rakasta koko sydämestä eikä ajatus ole tullut hänen takiaan mieleen ,mutta niin monta muuta syytä. Ensinnäkin juhlapaikka ja siellä Äkkijyrkän peltilehmät niin, että niistä ei ilmoitettu paikan puolesta mitään , siellä ne tyytyväisinä olla nököttävät häissämme. Tulee niin nättiä hääkuvia, että HÄVETTÄÄ vielä 10 v. päästäkin ( vai osaisikohan sitä jo sitten hymyillä asialle?) Rahaa menee niin kiitettävästi, että tässä nyt ihmettelen miten / millä sitä sitten häitten jälkeen elää??? Toiseksi vanhempani ovat eronneet (tosin asiasta kulunut jo 10 v), mutta vanhempani eivät ole tulleet tuon jälkeen ollenkaan toimeen, vaan inhoavat verisesti toisiaan. No nyt äitini on onnellisesti kihloissa uuden miehen kanssa ja isäni ei ole tästä asioista tietoinen? Nyt olen aivan epätoivoinen minkälainen show tuosta häissäni nousee?! Toisaalta olen miettinyt pitäisikö asiasta minun kertoa? Mutta toisaalta myös olen miettinyt sitä ettei se ole minun asiani? Kauhistuttaa vain ajatella kun isäni saattaa minut alttarille ja tajuaa siinä vaiheessa että eturivissä istuu erinäinen määrä porukkaa ja että äitini on mennyt tällaisen jutun tekemään, niin poistuu varmaan saman ties pois paikalta ja silloin mun häät pilalla...... Olisiko siltikin ollut helpompaa ja halvempaa karata ulkomaille je mennä siellä salaa naimisiin? ( Tämäkin ajatus mielessä käynyt).
 6. Ai KAMALA! Kyllä osaa olla hääpukuja laidasta laitaan, mutta niin varmasti myös meitä morsioita. Onneksi erilaisuus on rikkautta. Tosin täällä paljon pukuja joita en edes kokeilisi päälleni, mutta muutamaa olisi jopa voinut ajatella..... Itse kammoan: pitsipukuja, rintavarustuksen paljastavia pukuja enkä laittaisi itseni päälle lyhyttä pukua. No kohta varmaan törmään omaan pukuuni täällä, jonka joku muu on haukkunut maan rakoon..
 7. Uutta: Puku Sinistä: sukkanauha + juhlapaikalta löytyy Vanhaa? Pitää ilmeisesti etsiä joku vanha markan kolikko ja laittaa se sukkahousujen sisään jalan alle no kihlan kyllä ajattelin jättää myös vihkimisen ajaksi sormeeni, joten jos se lasketaan vanhaksi? Lainattua: vielä ihan haussa????
 8. Häissä joissa oli kaasona oli sama ongelma. BM tuli vasta edellisenä iltana, enkä ollut häntä koskaan ennen nähnyt.... No siinä sitten olin kaasona keksinyt koko juhlapäivän ohjelman tosin hääparin ystävällisellä avustuksella, mutta ongelma tuli puheen aikana kun osa BM:n ja kaason puheesta oli sama (ohjeita hääparille), siinä sitten kesken puheen nolona selvittämään, että jätänkin nyt tämän osion pois kun äsken tuli jo nuo samat ohjeet. Joten jos kaaso ja BM aivan eri paikkakunnilta, painottakaa yhteistyötä ! Tähän maailman aikaan ei pitäisi olla hankalaa kun on netit ja kännykät.
 9. Jos olisin mennyt naimisiin jonkun muun kanssa, kun tulevan mieheni olisin valkannut hänet "kaasokseni". Mutta nyt olen TODELLA onnellinen siitä miten päin asiat tällä hetkellä ovat.
 10. Iho nousee ihan kananlihalle puolestasi...... kaikkea hyvää kuitenkin häihinne!
 11. Vinkkejä myös sitten siihen hiustenpesuun, kun sinne hierottu munat ja jauhot...... Olen ollut kaasona häissä joissa näin tehtiin, ja voitte arvata mikä "pullataikina" oli morsi ammen päässä kun oli vielä pitkät hiukset
 12. Kerro morsmaikku minne palautetta, haikon omille sivuilleko??? Annettiin kyl jo Haikon edustajalle ku siellä kävimme, mut .... lisää ois annettavaa.
 13. Tervehdys palstalle pitkästä aikaa.... Ja mitä V....ua! Arvatkaa rakkaat morsmaikut meinasimmeko lentää sulhoni kanssa persuksillemme kun kävimme tässä muutama viikko takaperin Haikossa ja näimme Äkkijyrkän lehmät...., mienasi tulla äkkijyrkkä perääntyminen häiden suhteen. Siis onpa "tosi kiva" viettää häitä peltilehmien seassa. Eipä silti maatalosta olen ite lähtösin, mutta s....tana tartteeko ne peltilehmät joka paikkaa työntää... mielummin olisin katellu jossain aitauksessa oikeita vasikoita. Onko teistä jo kuin moni, ketkä kesällä 2009 viettövät häitä vaatineet jo jonkin näköistä alennusta maksuun? Laskee meinaan oma hääfiilis aika tavalla noiden lehmien myötä. Nyt barrikadeille naiset ja mennään vaik yhdes sabotimaa ne lehmät . t:BlueSea
 14. Enpä nyt muista kumman iltapäivälehden netti-sivustolta löytyy linkki oman hääsivuston perustamiseen ihan suomenkielellä ja samalla saa myös ilmoittautumiset kun muistaakseni myös lahjalistan saman sivuston alle. Näytti kivan näköiseltä sivustolta..., joten tsekatkaa, keillä vielä tähän mahdollisuus.
 15. Nyt kun kutsut jo postissa /perillä...... Helsingin Tuomiokirkossa 4.7.2009