Jump to content
Naimisiin.info

H30

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän H30 kaikki viestit

  1. Mukavaa polttaritekemistä löytyy ainakin Jyväskylän Karting centeristä (saa siis ajaa kartingia radalla joko koko porukalla; varatkaa aika etukäteen tai sitten menemällä paikanpäälle ja tsekkaamalla tilanne montako seuraavaan kisaerään mahtuu ajamaan --> lisätietoa asiasta löytyy netistä) sekä Varjolan tilalta Laukaasta. Voin suositella, itse nuo paikat testanneena!!
  2. Itse olen kans melkoinen "hikikalle", mitkään dödöt ei oo auttaneet mulla. Tuo Triple Dry ei riittänyt (ei itseasiassa ollut apua lainkaan) mutta Absolut Torr on ollut erinomainen löytö! Käytän myös sit siinä "sivussa" muutakin dödöä. Ja totta tuokin, että kirvely on melkoista jos kainalot ovat yhtään kosteat... Mutta kaiken kaikkiaan hyvä tuote, suosittelen kovasti! Yleensä oon saanut kaikki paidat, mekot ja jakut pilalle hikoilulla mutta jospa tuon myrkyn avulla ongelma olisi poissa
  3. Kihloihin vuoden -01 alussa, johon mennessä oltiin oltu yhdessä 4 vuotta ja häät heinäkuussa 2009 eli kihloissa oltu 7,5 vuotta (vai osasinko laskea).
×
×
  • Create New...