Jump to content
Naimisiin.info

MiMi80

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Oulu Finland

MiMi80's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Hei! Tuosta Alakylän nuorisoseura Toivolasta. Paikka olisi vapaana 5-8.7.07 välisenä aikana. Jouduin sen perumaan, kuten kaikki muutkin hääjutut. Meillä hääjärjestelyt muuttui hautajaisjärjestelyihin. :'( Mut kaikille häitänsä viettäville oikein paljon onnea.
  2. Lainatakseni Allin Matalan nettisivuja, "Voit myös vapaasti tuoda tiloihimme omat ruokasi/juomasi." Tämä löytyy kohdasta palvelut.
  3. MiMi80

    Kuka teidän hääautoa ajaa?

    Hei tuohan oli hyvä idea. ;D Olen päättänyt jo, että vanhempi pikkuveljistäni toimii kuskina (bestmannia meillä ei ole) ja tosiaan nuorempi vois olla ovien avaajana ja muuten mukana. Hääautona toimii meidän oma auto.
  4. Elikkäs, nyt ois alustavasti varattuna Alakylän Toivola heinäkuun alkupuolella 2007! Tästä se lähtee ;D
  5. Kiitos Riikuli! Onko teille tulossa sitten paljonkin vieraita? Tarkoitus on kyllä käydä ihan sisällä asti tarkastamassa kaikki mahdollinen. Olen vain kuullut siitä ihan positiivisiä juttuja ja ajattelin, että se vois olla paikkana hyvä. Sais tosiaan omaa rauhaa. Kuulisin mielellään lisää kokemuksia Toivolasta.
  6. Meillä olis häät kesällä 2007 ja ajattelin kysellä hieman kokemuksia Alakylän Toivolasta. Ajateltiin pitää juhla siellä, kun on niin suojaisa paikkakin kun käytiin pyörähtämässä pihalla. Saa ilakoida niinku haluaa! ;D Niin taisi tuolla ketjun alussa olla jotakin, mut ei enää muista mitä siellä sanottiin :-/ Hintakaan ei tainnu olla kovin paha ja ei tuo matkakaan Oulusta ole pitkä! Siis jos jollakin kokemuksia, niin otan ilolla vastaan.
×
×
  • Create New...