Sikuriina

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About Sikuriina

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Annoin miehelle lahjakortin liikennekouluun moottoripyöräkortin hankkimista varten ja sain Nintendo Wii Fit:n tasapainolautoineen (+ lisäksi mieheni maksoi kokonaisuudessaan reilun 600e:n arvoisen vihkisormukseni)! Meidän näköisemme ja meille oikein mieluiset muistamiset! Itse toivoin Nintendo-pakettia ja tulostakin on tullut hyvin nopeasti hyvin vähäisessä ajassa.
 2. Pappi puhui valtavan kauniisti! Pari oli mielestäni persoonallinen, toisilleen sopiva. Hyvällä tapaa. Yhteyden ja yhteenkuulumisen aisti jokaisesta hetkestä. Tämä pariskunta rakastaa, rajusti ja aidolla tunteella, mutta rakastaa. Kaikkea hyvää heille ja heidän avioliitolleen!
 3. Minä opiskelen ilta- ja viikonlopputöiden ohella, mies vakituisessa työsuhteessa. Tosin hänkin hakee parhaillaan opiskelemaan (ensimmäinen osa pääsykokeista takana, seuraavaan osaan odottelemme vielä kutsua). Meillä on oma koti (=yhteinen asuntolaina) ja kaksi koiraa. Olemme molemmat muutaman vuoden päälle kahdenkymmenen ja asuneet yhdessä liki 3vuotta. Lapsia ei ole. Näillä mennään nyt, tosin jos ja kun mieheni pääsee kouluun kirjoille, tilanne muuttuu melko radikaalisti.. Tiedossa olisi tuolloin ainakin vuoden verran etäsuhdetta. Opinnot alkaisivat n. kuukausi häiden jälkeen 400km:n päässä. Tuolloin nostan viikkotuntimäärää töissä jolloin asunnon maksaminen sujuu ongelmitta. Omat opinnot ovat siinä vaiheessa, että pystyn hyvin suorittamaan kurssit etänä/ kirjatentteinä. Molempien ei kannata muuttaa, sillä mies saisi koulun puolesta katon päänsä päälle, ruuat, ym. Mutta näistä kuvioista tiedämme lisää loppuvuoteen mennessä..
 4. Tykkään molemmista! Harmi että Meidän häät jäi tauolle.. Noh, uusia jaksoja odotellessa!