Ronnuli

Rouva
  • Viestit

    11
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Keski-Suomi

Ronnuli's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Ronnuli

    Kutsukortteja

    Tässä ensimmäinen versio kutsukortista syksyisiin häihimme. Näillä näkymin sormusten alle tulee vielä kutsu-sana ja mattaruskean kartongin tilalle metallihohtoruskea, mutta tästä kuitenkin näkee idean.
  2. Mulle on ollut alusta asti selvää, että otan miehen sukunimen naimisiin mennessä, sillä se on harvinainen (tällä hetkellä 20 henkilöllä sukunimenä). Lisäksi se on mielestäni kaunis sukunimi.
  3. Miehen kanssa yhteisellä päätöksellä päätimme mennä kihloihin 20.05.2005 (on myös kirjoitettu samanlailla sormuksiin), sillä se on helppo muistaa.
  4. Tein kaasolleni kortin, missä pyysin häntä kaasokseni. Annoin sen henkilökohtaisesti, kun kävimme yhdessä syömässä. Hän suostui heti, itseasiassa hän oli odottanut sitä, koska kutsu käy. Olemme todella hyviä ystäviä olleet 15 vuotta.
  5. Ronnuli

    Etelä-Pohjanmaa

    Syyskuussa 2009 avioidumme Jalasjärvellä, joka on mieheni syntymäkunta.
  6. Kihlassa on puolison nimi ja päivämäärä muodossa 20.05.2005. Vihkisormukseen haluaisin molempien nimet ja päivämäärän.
  7. Mun tämän hetkinen suosikkini vihkisormukseksi kalevalan Oodi-sormus kolmella timantilla. Minusta se on yksinkertaisen kaunis.
  8. Mulla on tällä hetkellä tarkoitus meikata hääpäivänä itse, mutta mieli voi muuttua, sillä häihin on vielä 10 kuukautta aikaa.