Jump to content
Naimisiin.info

summer princess

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän summer princess kaikki viestit

  1. Teetän puvun, kankaat ovat jo valmiina, puku tehdään kevään aikana (ei vielä, jos vaikka laihtuisin hiukan tai jos muutan mallista hieman mieltäni). Ostin kankaat silkkikangasliikkeestä Helsingistä, maksoivat n. 500 EUR, silti jää ompeluineen halvemmaksi kuin huonommista materiaaleista tehty valmispuku, jota kävin sovittamassa aiemmin. Ja oeln varma että siitä tulee kauniimpi + uniikkipuku!
  2. Mieheni sattuu onneksemme omistamaan ranskalaisen vintageauton, joka ei ole siis "käyttöauto" (sellainen on erikseen), vaan sillä ajetaan vain kesällä harvakseltaan. Upea musta kaunotar, joka ei paljoa koristeluja kaipaa. Olen aina kysynyt miksi hän on sen aikoinaan ostanut (ennen kuin tapasimme), mutta nythän sekin on selvä; meidän hääautoksemme! Nyt vain täytyy löytää lähiystävistä joku, jonka voi päästää tämnä auton rattiin...
  3. Olen ollut siellä häissä ja somistamalla siitä saa kivan paikan. Hyvä paikka, kun yhteen saliin saa kaikki vieraat, vaikka olisi isommatkin häät, buffet oli pikkusalissa. Morsian kedrtoi, että keittiöoli ihan ok, siellä oli jääklaappeja ja pakastimi ruoan säilytykseen ja hella lämmitykseen. Ainoa huyono puoli oli, että koristelemaan pääsi vasta saman aamuna. Menimme keskustan kirkosta taksilla, matka taisi olla 5-6- km. Monet tulivat myös autolla, talon edessä oli autopaikkoja.
  4. Soitin Villisilkkiin (Helsinki) ja kysyin hääpukukankaita. Lähettivät minulle jotain ehdotuksia kun kerroin mitä etsin, mutta sanoivat, että kannattaisi tulla katsomaan valikoima, että näkee kaikki. Kävin myöhemmin siellä ja oli kyllä laaja valikoima ihania kankaita! Pyyysin uudestaan pieniä tilkkuja ja tilasin kankaat vähän aikaa sitten puhelimitse, kun olin näyttänyt ne ompelijalle. Ne lähetettiin postiennakkona. Nyt saan sellaisen yksilöllisen puvun kuin haluan, eikä se näköjään teetettynä tule paljoa kalliimmaksi kuin tusinapuvut, joita kokeilin hääpukuliikkeissä. Puku on vielä teossa, mutta siitä on tulossa ihana! Eurokankaassakin oli jotain hääkankaita, mutta eivät lähetä tilkkuja eivätkä edes suostuneet myymälässä antamaan minulle tilkkuja mukaan ilmaiseksi?!
×
×
  • Create New...