Jump to content
Naimisiin.info

haave

Rouva
  • Viestit

    245
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän haave kaikki viestit

  1. haave

    Itkitkö häissäsi?

    Maistraatissa en, hääjuhlassa vähäsen..
  2. Kaksi ylimääräistä avekkia tuli ja kaksi ihmistä jäi pois. Eli yhtä monta tuli kun kutsuttiin.
  3. Yön ennen hääjuhlaa nukuin kyllä hyvin sikeästi. Oltiin siskon kanssa väännetty yömyöhään kakkupohjia.
  4. haave

    Häätöppäyksiä?

    Sanotaanko näin että olisin voinut juoda vähän vähemmän..
  5. Söpötikrun ja miehen sormukset on T O D E L L A upeita!!
  6. Piti laittaa punanen mekko, mutta pidättäydyin kuitenkin mustissa vaatteissa.
  7. Juhlat alotettiin niin että me otettiin miehen kanssa ihmisiä (ja lahjoja) vastaan sitä mukaa kun niitä tuli ja ohjattiin ne kaljakaapille.
  8. Joo, huomasimme kyllä sen että titaani ei ole suomessa (eikä varsinkaan täällä) kovin yleistä. Lähimmät titaanikoruihin erikoistuneet sepät ovat aika kaukana täältä, mutta onneksi löysimme itsellemme täydelliset sormukset. Minun ei edes ole titaania vaan karbidia. Sitä työstäviä seppiä tuskin olisi löytynyt niinkään helposti kuin titaanin työstön taitajia.
  9. haave

    Miehen sormuskammo

    Ensin puhutaan jalometallien ekologisuudesta ja sitten laitetaan muovinen ta puinen sormus sormeen? Melekoisen tekopyhää. Ja minäkin olen sillä kannalla että pakko olla trolli.
  10. haave

    Miehen sormuskammo

    Sormuksen pitäminen huono esimerkki nuorille?
  11. Mulle on nyt kuitenki järkätty polttareita.. Snadisti kyllä ahdistaa, vaikka luotankin siskooni.
  12. Pitäskö mun joku puhekin pitää?? Taidan jättää väliin..
  13. Lähetin tekstivestin jossa kerroin että mennäänpä muuten naimisiin ja kysyin olisitko sinä sitten kaaso.
  14. Mulle ei kyllä tullu mieleenkään että mulla olis jotain sananvaltaa miehen bestman asioihin. Hän valitsi hommaan parhaan ystävänsä, eikä minulla ollut mitään valittamista.
  15. Pyysin siskoa kaasoksi samalla kun kerroin häistä joskus ennen joulua 2008.
  16. haave

    Miehen sormuskammo

    Tämä nyt ei liity millään miesten sormuskammoon. Niitä sormuksia kun tosiaan tehdään muustakin kuin kullasta.
  17. Minulla! Siitä on kyllä vähän aikaa kun saappaat sieltä tilasin, mutta muistaakseni mulla ei ollut mitään valittamista. Kengät tuli ajallaan ja oli juuri sitä mitä ostinkin.
  18. Ostin, enkä aijo myydä eteenpäin. Oli senverran halpa, ettei kannata myydä.
  19. Mulla ei kyllä juuri ole hyvää sanottavaa Porin kauppojen palvelusta. Kun on nuori ja etsii vähän erilaisempaa sormusta (titaanista) niin ei tahdo millään saada palvelua. Ainakin kahdessa Kultajousessa ja Timanttisilla saatiin aika ynseää palvelua. Puhumattakaan siitä, että niitä titaanisia malleja ei ollut kuin kaksi(!). Joten ihan suosiolla jätettiin sormusten ostaminen noista liikkeistä.
  20. Kutsutut tietää (taitaa miehen suvun tuntien siellä tietää kaikki muutkin), muut saa sitten tietää aikanaan. Kuka feisbuukissa ja kuka muuten vaan..
  21. Oikeastaan kaikessa säästetään. Paikassa, puvussa, koristuksissa.. jne. Tai en tiedä sitten onko se niin kauheaa säästämistä jos oltais tehty nämä valinnat, vaikka olis ollu enemmänkin rahaa käytössä.
  22. Meillä oli nämä sanat yön biisistä: Kun taikasanat lausutaan, niin seisahtaa maa radallaan. Ja katsoo kuu lapsiaan, kun kaksi maan kulkijaa tunnustaa rakkauttaan. Itse kutsuosa meni näin: Tervetuloa juhlimaan häitämme 8.8.-09 ('juhlapaikalle')! Paikalla soisimme teidän olevan klo:16.00. Lisätiedot ja ilmoittautumiset osoitteessa: www... (allekirjoitukset)
×
×
  • Create New...