Jump to content
Naimisiin.info

siam_08

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän siam_08 kaikki viestit

  1. Kuohuviini laittautessa olisi kyllä ihanaa, mutta taidan korkeintaan pienen lasillisen laimeaa mimosaa nauttia. "Viinapää" on joskus sitä luokkaa että jos otan ruokailun yhteydessäkään toisen oluen niin rupean jo kikattelemaan. Ja se ei olisi kovin soveliasta alttarilla.
  2. Kiitos Sadepäivä. Täytyy käydä Alkossa tutkimassa. Meillä on hääjuhla Turussa Akatemiatalolla ja kiinalainen pitopalvelu tulee Helsingistä. Fiinisti katkarapuleipälastuja Vivaldin soidessa taustalla. Toivottavasti sopivat yhteen. Jos ei niin laitetaan sopimaan. Vuosi(?) sittenhän oli joko Satuhäissä tai Meidän Häissä pari josta nainen oli kiinalainen ja hehän pitivät häänsä kiinalaisessa ravintolassa. Koristelulla siitäkin sai muistaakseni ihan siistin... Ja sopii tunnelmaan jos olisi muutenkin tosi rennot häät.
  3. Olemme suunnitelleet häittemme ruokatarjoiluksi kiinalaista. Isovanhempien suhtautuminen vain jännittää, ainakin vanhemmat herrahenkilöt kuitenkin ihmettelevät että missä ne perunat ja soossi ovat... Mutta näitä henkilöitä on vain pari koko vierasmäärästä. Lisäksi menu olisi ennemminkin hapanimelä kuin tulinen, joten aivan liian suureen "shokkiin" pappojenkaan ei luulisi joutuvan. Mites juomapuoli? Olut tietysti sopii, mutta mites valko- ja punaviini? Vodkasnapsit varmaan sopivat ruoan kuin ruoan kanssa? (edit. oikoluku rocks! )
×
×
  • Create New...